Selpak Kağıt Bez

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Selpak Kağıt Bez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Murat Ünlü Satıcı Ünvanı: MURAT ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4540372511200001 Vergi Kimlik Numarası: 9140264324
    Bu ürün Murat Ünlü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selpak Kağıt Bez
Geri Bildirim Ver

Selpak Kağıt Bez ile Uzun Süreli Kullanım İmkanı

Gündelik hayatta her alanda kullanıma uygun olan kağıt bezler özellikle çocuklu aileler için çok avantajlı bir üründür. İster mutfakta istenirse başka alanlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Selpak kağıt bez çeşitlerinden tekrar tekrar kullanım olanağı sağlayan Selpak kağıt bez son zamanlarda sık sık tercih edilmektedir. Kolaylıkla ulaşabileceğiniz bu ürün özellikle günlük hayatın koşuşturmacası için kurtarıcı bir üründür. Sevilerek kullanılan bu ürün birçok alanda rahatlıkla tercih edilebilir. Gelişen teknoloji ile beraber özel bir şekilde üretilen kağıt bezler hijyen bakımından fazlası ile iyi bir konumdadır. Hijyenin bu kadar pratik olması sayesinde banyo, mutfak ve tuvaletlerde kolaylıkla kullanılabilir. Bez gibi kullanılıp kağıt peçete gibi atılması sebebi ile fazlası ile avantajlıdır. Kullanıcılar tarafından büyük beğeni ile satın alınmaktadır. Her alanda büyük bir rahatlıkla kullanıma uygundur.

  • Kolay Kullanım
  • Uygun Fiyat
  • Avantajlı Ürün

Selpak Kağıt Bez Özellikleri

Herkes tarafından sevilerek kullanılan ve avantajlı ürün olarak nitelendirilen Selpak kağıt bez özellikle son zamanlarda artan yoğun ilgi ile beraber neredeyse her alanda kullanılmaktadır. Hijyen bakımından yüksek bir potansiyele sahip olan bu temizlik ürünü temizlik yapmayı seven ve hijyene önem veren kişiler için hayat kurtarıcıdır. Yıkayıp tekrar kullanma özelliği ile kullanan kişilere ekonomik anlamda da avantaj sağlamaktadır. Böylelikle kağıt bezinizi uzun süre yıkayıp tekrardan kullanabilirsiniz. Bezin temizliğini dilediğiniz şekilde gerçekleştirerek istediğiniz hijyen seviyesine getirebilirsiniz. Birçok ortak alanın temizliğinde kullanılabilecek olan bu ürün dayanıklı yapısı sayesinde yıpranmadan uzun süre size yardımcı olmaktadır. Selpak kalitesi ile üretilen kağıt bez yüksek emiş gücü ile zorlu lekeleri dahi çıkarabilme gücüne sahiptir.

Selpak Kağıt Bez Kullanımı

Son zamanların favori ürünlerinden biri olan Selpak kağıt bez sağladığı avantajlı özellikler ile dikkat çekmektedir. Üstün sıvı emme özelliği sayesinde tekrar tekrar aynı noktayı silmenize gerek kalmaz. Selpak kağıt bez kullananları yormadan temizliğe yardımcı olan bu ürün her alanda rahatlıkla kullanıma uygundur. Yıkanıp tekrar kullanma özelliğine sahip olduğu için oldukça verim sağlamaktadır. Özellikle mutfakta mutfak bezlerini kullanmayı sevmiyor ve hijyenik bulmuyorsanız Selpak kağıt bez tüm isteklerinizi tek ürünle karşılayabilir. Kullanıp atma bakımından oldukça pratik ve kolay kullanım sunan bir üründür. Hızlı emilim sebebi ile oldukça hızlı etki eder ve kullandığınız her alanda bakterilerden yüksek oranda kurtulmanıza olanak sağlar. İster banyo ister tuvalette ya da banyolarda temizlik esnasında veya herhangi bir sıvı döküldüğünde hızlı emilim göstererek o alanı kolayca temizlemenize yardımcı olur.

Selpak Kağıt Bez Yorumları ve Fiyatları

Özellikle evlerde kurtarıcı ürün olan Selpak kağıt bez zorlu lekelerin ve kirlerin çıkarılmasına yardımcı olmaktadır. Ev dışında işyeri, ofis, okul, kafe ve restoran gibi pek çok farklı mekanda kullanılabilen Selpak Kağıt Bez 8690530005662 kodlu ürün yüksek emiş gücüne ve dayanıklı yapıya sahiptir. Sık tercih edilme ve beğenilme sebeplerinden bir diğeri ise kullan at özelliğine sahip olmasıdır. Böylelikle dilerseniz kullandıktan sonra yıkayıp tekrar kullanabilir ya da çöpe atabilirsiniz. Selpak kağıt bez ürün değerlendirme ve yorumlarını inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz. Selpak kağıt bez fiyatı ile de oldukça uygun ve avantajlı bir seçenektir. Dilerseniz Selpak kağıt bez satın almadan önce değerlendirme ve yorumları inceleyebilir sonrasında karar verebilirsiniz. Yüksek performans ve verimlilik sağlayan bu ürünü Trendyol’dan hemen sipariş edebilirsiniz. Özel olarak tasarlanan kağıt bez yağ, kir, toz, leke fark etmeksizin her şeye karşı güçlü bir direnç göstermektedir.