Semçanta - Bikepacking Gidon Suluk Ve Malzeme Çantası - Turuncu

531,36 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Semçanta - Bikepacking Gidon Suluk Ve Malzeme Çantası - Turuncu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mustafa Elmalı Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ELMALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3320044439
    Bu ürün Mustafa Elmalı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Tüm bisikletler ve gidon türleri için uygundur. Tek veya çift olarak kullanılabilir. Fiyat 1 adet çanta fiyatıdır. Çiftli kullanım için 2 adet sipariş edilmelidir. Sürüş esnasında çanta içindeki eşyalarınız düşmesini önlemek için, ağız kısmında bir adet stoperli lastik yer almaktadır. Çanta etrafında yer alan file cepler küçük eşyalarınız için çok ideal kullanım alanlarıdır. Görünürlük Çantanın ön tarafında reflektörlü logo bulunmaktadır. 6 farklı renk seçeneğimiz, bisikletiniz yada çok sevdiğiniz formanızın rengiyle uyum sağlayacaktır. Su Geçirmezlik Çanta içinde su birikmemesi için alt kısmında bir adet tahliye deliği yer almaktadır. Teknik Bilgiler Ölçüler: Çap 11,40 cm, Yükseklik 26 cm Ağırlık: 102 gram Hacim: 2,65 litre Çantanın etrafını saran 11 cm yüksekliğinde file cep bulunmaktadır. 2 adet cırt ve 1 adet gerdirme kolonu ile bisikletinizin gidonuna güvenli bir şekilde bağlanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Çeşit Standart
Geri Bildirim Ver