Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 CİLT)

960 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.040 TL
200 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 CİLT)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Günerkitapevi Satıcı Ünvanı: MURAT GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4320092202
    Bu ürün Günerkitapevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kimya-yı Saadet (4 Cilt) İmam Gazali / Semerkand Yayıncılık Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 1584
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 17 x 24
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9786051595597
  • Yazar: İmam Gazali
  • 11. yüzyılın büyük sûfî âlimi İmam Gazâlî'nin (r.aleyh) kaleme aldığı asırlardır İslâm dünyasında büyük bir ilgi ile okunan Kimyâ-yı Saâdet
  • akaidden fıkha tasavvuftan adab-ı muaşerete kadar pek çok konuyu ayet-i kerimeler hadis-i şerifler ve selef-i salihinin sözleriyle ele alıyor. Sade ve anlaşılır bir üslupla şeriat tarikat ve hakikat konularını açıklıyor. Her cümlesinde Kur'an ve Sünnet'e tâbi olmanın gerekliliğini vurgulayan İmam Gazâlî hazretlerinin bu köklü kitabı
  • Selçuklu ve Osmanlı'dan günümüze miras kalan unutulmaz bir eser olarak Mehmet Ali Özkan'ın Farsça aslından tercümesiyle Semerkand Yayınları'nda okurlarıyla buluşuyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Semerkand Kitap Kimya-Yı Saadet (4 Kitap Takım) - Imam Gazali

Çeşitli dallara ayrılan sanat, edebiyat alanındaki eserlerle okuyucuları etkiler. Yüzyıllar öncesinde yazılan çoğu eser verdikleri bilgiler ile günümüzü aydınlatır. 11. yüzyılda yaşamış olan i İmam Gazâlî’nin kaleme aldığı asırlardır büyük bir ilgi ile okunan Semerkand Kimya-yı Saadet, akaidden fıkha, tasavvuftan adab-ı muaşerete kadar pek çok konuyu ayet-i kerimeler, hadis-i şerifler ve selef-i salihinin sözleriyle ele alıyor. Sade ve anlaşılır bir üslupla şeriat, tarikat ve hakikat konuları açıklanır. Her cümlesinde Kur’an ve Sünnet’e tâbi olmanın gerekliliğini vurgulayan İmam Gazâlî ‘nin bu köklü kitabı, Selçuklu ve Osmanlı’dan günümüze miras kalan unutulmaz bir eser olarak Mehmet Ali Özkan’ın Farsça aslından tercümesiyle çevrilir. Bu kitabı okuyarak köklü bilgilere kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

  • Türkçe çeviri
  • Köklü bilgiler
  • Açıklayıcı anlatımı

Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet Imam Gazali Özellikleri

Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet Imam Gazali Özellikleri

Kimya-yı Saadet İmam Gazali’nin en önemli eserlerinden biri olan İhyâu Ulûmi'd-Dîn'in bir özeti mahiyetindedir. Asırlar boyu şark diyarlarında ve Anadolu'da bir başucu kitabı olarak evlerdeki yerini alan eser, Osmanlı toplumunda da çok okunan kitaplardan biri olur. Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 kitap takım) - Imam Gazali ihyâda olduğu gibi iman, amel ve ahlaktan bahseder. Başlıca konuları arasında insandaki iyi ve kötü vasıflar, ahiret hayatı, kabir azabı, ruhun mahiyeti, ehli sünnet itikadı, kıyamet yer alır. İmam Gazali bu eserinde insanın kendini tanıması ve kendini tanıdığı süreçte aslında Rabbini tanıması konusunda açıklayıcı bilgiler verir. 4 kitap takımından oluşan eser pek çok dile çevrilir. Anlaşılır dili sayesinde okuyucuyu yüzyıllar öncesine götürür. Yaşanılan olaylara farklı bir çerçeveden bakmanızı sağlayacak bu eseri her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 Kitap Takım) Yorumları

Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 Kitap Takım) Yorumları

İmam Gazali 11. yüzyılda yaşayan önemli İslam alimlerinden biridir. İlim adına katkıları göz ardı edilemeyecek kadar büyüktür. Yazdığı eserlerde tasavvufi ve dini manada yaşantınızı nasıl sürdüreceğinizi ve nefsinizi nasıl terbiye edeceğinizi anlatır. Kimya-yı Saadet kitabı Mutluluğun Kimyası olarak da çevrilebilir. Yüzyıllar öncesinden insanın kimyasının hangi hazinelerle dolu olduğunu ve bu hazineleri nasıl bulup mutlu olacağınızı anlatan bir eserdir. Semerkand Kitap Kimya-Yı Saadet (4 kitap takım) - Imam Gazali kullananlar hayata dair önemli olan bir çok şeyin bu eserde sade ve açık bir üslupla anlatılır. Selçuklu ve Osmanlı’dan günümüze kadar ulaşan bu eser, okuyarak insanın kendini tanıması adına önemli bilgileri öğrenebilirsiniz. Semerkand Kitap Kimya-Yı Saadet (4 Kitap Takım) - İmam Gazali fiyatı baskı kalitesi ve cilt özelliği göz önüne alınarak belirlenir.

Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 Kitap Takım) Fiyat

Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 Kitap Takım) Fiyat

Önemli İslam alimleri arasında yer alan İmam Gazali’nin Mutluluğun Saadeti olarak çevirisi yapılabilen kitabı Kimya-yı Saadet, İslam adına verdiği bilgiler ile günümüze ışık tutar. Tasavvuftan adab-ı muaşerete kadar birçok konu İmam Gazali’nin kaleminden ele alınır. Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 kitap takım) - Imam Gazali yorumlarını ve kullanıcı deneyimlerini inceleyerek bu öğretici eser hakkında bilgi edinebilirsiniz Yüksek baskı ve cilt kalitesi içeren bu eser okuyucuların ilgisini çeker. Yüzyıllar öncesinden kesitler ve anlatımlar içeren bu eser, insanın kendini tanıyarak İslam düşüncesine farklı bir açıdan yaklaşmasını sağlar. Siz de yüzyıllardır korunmayı başarmış ve verdiği bilgiler ile günümüzü aydınlatan bu eseri Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Semerkand Kitap Kimya-yı Saadet (4 kitap takım) - Imam Gazali satın alarak bu önemli eseri başucu kitaplarınız arasına yerleştirebilirsiniz.