Şenay Çam Kozalak Pekmezi 800gr 1 Adet Fiyat

124,90 TL
(156,13 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
300 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
124,89 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şenay Çam Kozalak Pekmezi 800gr 1 Adet Fiyat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şenay Kozalak Pekmezi - 800 gr İÇİNDEKİLER: SERVİ KOZALAĞI

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 - 1000 gr
Geri Bildirim Ver

Şenay Çam Kozalak Pekmezi Seçenekleri Trendyol'da!

Şenay 800 g kozalak pekmezi, birçok hastalığa iyi gelen mucizevi besinlerden birisidir. Çam kozalağı pekmezi özellikle astım hastalığı olan kişiler tarafından tercih edilir. Ürün, nefes darlığı, akciğer problemi ve KOAH gibi birçok hastalığa faydasından dolayı sıkça tercih edilen ürünler arasında yer alır. Şenay 800 g kozalak pekmezi, solunum rahatsızlıklarını tedavi etmeye yardımcıdır. Ürün; kuru öksürük, astım ya da bronşit gibi uzun süreli ve balgam oluşmasına neden olan rahatsızlıklara iyi gelir. Ayrıca pekmez, mineral açısından da oldukça zengindir. Pekmezin içeriğinde bulunan mineraller akciğerleri temizler ve nefes almanızı rahatlatır. Servi kozalağı, vücut üzerindeki tüm damarları yumuşatan özelliğe sahiptir.

  • Ağırlık: 800 g
  • İçerik: Servi Kozalağı Meyvesi Pekmezi
  • Serin ve kuru alanda muhafaza edilmelidir.

Şenay 800 Gr Kozalak Pekmezinin İçeriği Nedir?

Şenay 800 Gr Kozalak Pekmezinin İçeriği Nedir?

Şenay kozalak pekmezi, ülkemizde Ege ve Akdeniz bölgelerinde sıklıkla yetişen Servi kozalak meyvelerinden elde edilir. Servi kozalağı pekmezi; terletici, ateş düşürücü, idrar artırıcı ve ishal kesici faydalara sahiptir. Şenay 800 g kozalak pekmezi, çok şiddetli öksürüklerin kesilmesinde ve şeker hastalığının tedavisinde etkili rol oynar. Kozalaklar, özenle toplanır ve kalite kontrol sürecinin ardından vakumlu kazanlarda üretime başlanır. Kozalak meyvesi, antioksidan açısından son derece zengindir. Ürün, %4 ila %6 oranında şeker ile tatlandırılarak üretilir. Ürün, başka bir katkı maddesi içermediği için özellikle solunum yolu hastalıkları için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Balgam söktürücü bir etkiye sahip olan çam kozalağı pekmezi, grip ve nezle gibi sıklıkla yaşanan rahatsızlıklar adına doğal bir çözüm sunar. Doğal içeriğe sahip olan pekmez, bağırsakların düzenli bir şekilde çalışmasına yardımcı olur.

Şenay 800 Gr Çam Pekmezi Nasıl Kullanılır?

Şenay 800 g kozalak pekmezi, sabahları aç karnına kullanıldığında oldukça faydalı ve etkilidir. Çam kozalağını uygun ölçülerde kullanmanız sağlığınız açısından son derece önemlidir. Servi kozalağı pekmezinin vücuda olan etkileri sebebiyle ölçülü kullanılması gerekir. Ürünün günde 1 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde tüketilmesi önerilir. Bu sebeple çam kozalağından elde edilen ürün, diğer tüm reçel ve pekmezlerden farklı olarak bir şurup gibi kullanılabilir. Çam kozalağı pekmezini doktorunuzun da onayını aldıktan sonra 1 tatlı kaşığını geçmeyecek miktarda ve sabahları aç karnınıza tüketebilirsiniz. Ürün, etkili ve ölçülü kullanılması gerektiği için tatlılarda ya da kahvaltı sofrasında klasik bir pekmez gibi yenilmemelidir. Bu sebeple çam kozalağı pekmezini doz aşımı olmadan ölçekli olarak kullanmalısınız.

Şenay 800 Gr Kozalak Pekmezi Kaliteli midir?

Çam kozalağı pekmezi son derece kalitelidir. Şenay 800 g kozalak pekmezinde bulunan pinen maddesi, solunum kaynaklı sorunların tedavisinde kullanılır. Pekmezin bozulmaması için ürünü serin ve kuru bir alanda saklayabilirsiniz. Ayrıca pekmez, güneşe de maruz kalmamalıdır. Ürün, bağışıklık sisteminizi güçlendirirken bir yandan da akciğerlerinizin temizlenmesine yardımcı olur. Ayrıca pekmez sayesinde nefes darlığı problemlerini de çözebilirsiniz. Ürün, mikroplara karşı vücudunuzun çok daha dirençli olmasını sağlar. Birçok soruna çare olan çam kozalağı pekmezi, psikolojik sorunlardan dolayı salgılanan hormonlar açısından da kişinin daha rahat hissetmesine yardımcı olur. Şenay 800 g kozalak pekmezi yorumlarına Trendyol'dan bakabilirsiniz. Ürün, akciğer sorunlarının yanı sıra insan metabolizmasını düzene sokar, odaklanma kabiliyetini artırır ve uyku sorunlarına çözüm getirir. Birçok özelliğe sahip olan Şenay 800 g kozalak pekmezinden satın almak istiyorsanız platform üzerinden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.