Şengün Hamur Açma Makinesi 30 Cm Lahmacun Pide Pizza Açma

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Şengün Hamur Açma Makinesi 30 Cm Lahmacun Pide Pizza Açma

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hamur Açma Makinası 30 Cm Single Tamamen paslanmaz gövde ve gıda normlarına uygun olarak makina imalatı yapılmıştır. Hamur açma makinası kullanım kolaylığı dolayısıyla kalifiye eleman gerektirmez ve işinizi oldukça kolaylaştırır. Bakım ve temizliği kolaydır ve oldukça hijyen kullanım sağlar. Sessiz ve titreşimsiz çalışma özelliği ile kullanımı rahattır. Boyutları itibariyle set üstü çalışabilme özelliğine sahip olan hamur açma taşınabilir. Hızlı ve verimli bir çalışma ile zamandan kazanım sağlayarak seri üretime katkı sağlayacaktır. Hamur kalınlığı ve çapını ayarlayabilme özelliği ile pide pizza lahmacun ve benzeri yiyecek hamurunu açar. Düşük enerji sarfiyatı olması enerji tasarrufu sağlar. 2 Yıl Servis garantisi mevcut olup hiç bir zaman yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız. Ebatlar SM –30 SINGLE A : Genişlik 410 mm B : Yükseklik 370 mm C : Eni 385 mm Kullanılmış Ve Deneme Yapılmış Ürünlerin Geri İadesi Kabul Edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Şengün SM-30 SİNGLE 30 cm Lahmacun Pide Pizza Hamur Açma Makinesi

Tariflerinizi ideal ölçülerle hazırlamak isterseniz Single SM-30 30 cm hamur açma makinesi sizin için uygundur. Özel olarak geliştirilen bu cihaz; pide, pizza, lahmacun gibi farklı tipteki hamur işleri için ideal bir yapıya sahiptir. Ürün, hamur bezelerini istediğiniz gibi inceltir ve pişirmeye hazır hâle getirir. Kaliteli malzemeden imal edilen makine dayanıklı bir yapıdadır. Cihazı uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz. Bu ürünün bir diğer avantajı da kolay temizlenebilir olmasıdır. Yüzeyin kir tutma oranı oldukça düşüktür. Ürün bu sayede hijyenik bir kullanım sağlar. Şengün hamur açma makinesi 30 cm, düşük enerji tüketerek yüksek performans sergiler. Evinizde veya işletmenizde leziz hamur işleri hazırlamak isterseniz bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

  • Boyutlar: 41 x 39 x 37 cm
  • Güç Tüketimi: 22 KW
  • Açılabilen Maksimum Hamur Ağırlığı: 210 gram

Single Sm-30 30 Cm Hamur Açma Makinesi Özellikleri

Single Sm-30 30 Cm Hamur Açma Makinesi Özellikleri

Single SM-30 30 cm hamur açma makinesinin gövdesi paslanmaz bir yapıdadır. Ürünün üretim materyali, suya ve neme dayanıklıdır. Bu sayede hamur hazırlarken hijyenik bir kullanım sağlanır. Cihaz, çift merdaneli bir tasarıma sahiptir. Söz konusu dizayn, hamurların istenen incelikte açılmasını sağlar. Ürün, gelişmiş mekanizması sayesinde hızlı çalışan bir yapıdadır. Bu mekanizma, tek seferde çok sayıda hamur işi hazırlamayı mümkün hâle getirir. Sessiz çalışma da bu cihazın sunduğu avantajların arasındadır. Ürün, hızlı ve etkili çalışmasına karşın az miktarda titreşim üretir. Bu özellik, konforlu bir çalışma alanının yaratılmasını sağlar. Cihazı kullanarak lezzetli hamur işleri hazırlarken elektrik faturasını düşünmeniz gerekmez. Gelişmiş mekanizma sayesinde cihazın enerji harcama oranı oldukça düşüktür. Şengün hamur açma makinası 30'luk bu özelliği sayesinde seri üretimde zamandan ve masraftan tasarruf sağlar.

Single Sm-30 30 Cm Hamur Açma Makinesi Boyutu Nasıl?

Single SM-30 30 cm hamur açma makinesi yüksek performans için özel olarak boyutlandırılır. Ürünün ebatları hamur için geniş bir alan yaratır. Gerecin ideal yüzey alanı sayesinde bezeleri ince hamurlar hâline getirebilirsiniz. Üründe yer alan 2 adet merdanenin her biri 30 cm boyutundadır. Bu merdaneler, hamur açma yüzeyine tam olarak oturur. Bu, hamurun ince bir biçimde açılmasını sağlar. Hızlı bir şekilde dönen bu aparatlar yüksek performans sergiler. Ürün, geniş bir yüzey alanına sahip olmasına karşın minimal yapıdadır. Tasarımıyla öne çıkan bu cihaz, tezgâhın üzerine rahatlıkla yerleştirilebilir. 22 kg ağırlığa sahip olan makine kolayca taşınabilir. Şengün 30 cm hamur açma makinesi boyutları sayesinde birçok farklı tarif için gereken malzemelerin hazırlanmasını sağlar. Bu cihazı kullanarak tek seferde 210 grama kadar hamur açmak mümkündür.

Single Sm-30 30 Cm Hamur Açma Makinesinin Kullanımı Kolay mı?

Ergonomik yapısıyla dikkat çeken Single SM-30 30 cm hamur açma makinesi kolay bir kullanım imkânı tanır. Bu cihazı kullanarak hamurları kısa sürede istediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Öncelikle hamur karışımını hazırlamanız ve şekillendirmek için uygun hâle getirmeniz gerekir. Karışımdan kopardığınız bezeleri makinenin eğimli ve kaygan yüzeyine yerleştirerek şekillendirmeye başlayabilirsiniz. Beze, merdanelerden geçtiğinde ince bir form alır. Etkin bir sonuç elde etmek ve hamurun pürüzsüz yüzeye sahip olmasını sağlamak için iki merdaneyi de kullanmanız gerekir. Merdaneden geçen hamuru elinizle hafifçe kaldırarak alabilirsiniz. Aparatların yanında döner düğmeler bulunur. Merdanelerin aralığı buradan ayarlanır. Bu düğmeleri kullanarak hamurun belirli bir inceliğe sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Single SM-30 30 cm hamur açma makinesi yorumlarında, ürünün kullanışlı yapısından övgüyle bahsedilir. Dilerseniz siz de bu gereci Trendyol’dan zahmetsizce satın alabilirsiniz.