Sennheiser Momentum True Wireless 2 Kulak Içi Kulaklık Beyaz

9.999 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sennheiser Momentum True Wireless 2 Kulak Içi Kulaklık Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çokiyialdık Satıcı Ünvanı: TREMADA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859119330200001 Vergi Kimlik Numarası: 8591193302
    Bu ürün çokiyialdık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Momentum True Wireless 2 Kulak Içi Kulaklık Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sennheiser Momentum True Wireless 2 ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz Fiyatı

Wireless kulaklıklar günlük hayatta sık sık kullanabileceğiniz cihazlardır. Müzik dinlerken, video izlerken ya da konuşurken kullanabileceğiniz Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi kulaklık beyaz farklı özellikler barındırır. Üretimde kullanılan malzemeler ise ürünün dayanıklılığının artmasını sağlayarak modeli yoğun kullanımlara uygun hale getirir. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi beyaz kulaklık fonksiyonel özellikleriyle günlük hayatta uzun saatler bu cihazları kullananların hayatını kolaylaştırır. Bu Bluetooth kulaklık silikon adaptörleri sayesinde her kulağa uygun olarak tasarlanır. Yüksek ses kalitesiyle öne çıkan model, gelişmiş dizaynı ve ustaca tasarlanan dokunmatik kontrol sistemi kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca Sennheiser Momentum TW 2 modeli tüm gün boyunca kullanıma uygun bir ergonomiye sahiptir.

  • Her kulağa uygun
  • Aktif gürültü engelleme sistemi
  • Üst seviye malzeme kalitesi

Sennheiser Momentum TW 2 Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

Sennheiser Momentum TW 2 Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

Sennheiser Momentum True Wireless 2 özellikleri arasında ürünün yüksek kalitede ses toplayıcısının olması vardır. Dış ortamlarda da rahatça kullanılabilen model, sesi içeride tutma özelliğine sahiptir. Dışarıya herhangi bir ses vermez. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi beyaz kulaklık kullananlar şarj problemi yaşamazlar. Bu ürün 28 saate kadar oynatma süresine sahiptir. Kulağınızda 7 saat, şarj kutusunda 21 saat şarj olabilir. Özenle tasarlanan ürünün fonksiyonel özelliklerinden biri de mikrofonunun bulunmasıdır. Ürünün üzerinde bulunan mikrofon sayesinde telefonunuzu kullanmadan uzaktan arama yapabilir ve kişiselleştirilebilir dokunmatik yüzey ile ses düzeyini, müzik ve aramaları kontrol edebilirsiniz. Smart Pause özelliği ile ürün kulağınızdan çıktığı zaman müzik durur, ürünü geri taktığınızda oynamaya devam eder. Ayrıca yüksek kalitede ses sisteminin olması her tür müziğin son derece keyifle dinlenmesine olanak sağlar.

Sınırları Olmayan Sennheiser Momentum TW 2 Kulaklık

Sınırları Olmayan Sennheiser Momentum TW 2 Kulaklık

Dayanıklı ve kaliteli bu ürünün sağladığı olanaklar arasında uzun süreli kullanım vardır. Birçok avantajlı yönü olan bu ürün, her zaman pratik bir şekilde kullanıma uygundur. Bütün müzik türlerine uygun derin bass özelliğine sahiptir. Farklı frekanslarda müzikleri dinleme keyfini maksimuma çıkarır. Sennheiser Momentum True Wireless 2 yorumları arasında bu özellikler öne çıkar. Sennheiser Momentum True Wireless 2 beyaz modern görünüme sahiptir. Dokunmatik kontrol panelleri sayesinde tasarımı sade tutulan model, kolay şekilde açılıp kapanabilecek şekilde tasarlanır. Ürün, kullanım sırasında bile şarj olma özelliğine sahiptir. True Wireless 2 Sennheiser kutusunda dört farklı ürün barındırır. Bunlar; şarj ve koruma kutusu, MTW 2 kulaklıklar, silikon adaptör setleri ve şarj kablosudur. Sennheiser Momentum True Wireless 2 inceleme yazılarılarında okuyabileceğiniz gibi ürünün yüksek pil performansı ve hafif yapısı ayrıcalıklı dinleme keyfi sunar.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 Beyaz Kulaklık Fiyatları

Sennheiser Momentum True Wireless 2 Beyaz Kulaklık Fiyatları

Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi beyaz kulaklık fiyat performansı yönünden müşterilere avantaj sağlar. Sennheiser Momentum True Wireless 2 fiyatı ses gücü, üretimde kullanılan malzemenin kalitesi ve pratik özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Müşterilere iyi şekilde müzik dinleme keyfi sağlamaya çalışan Sennheiser Momentum, tek dokunuşla birkaç işlemi aynı anda yapabilme özelliğine sahiptir. Gelen aramalara cevap verebilir ya da müziklerinizi başlatıp durdurabilirsiniz. Kulak içine tam olarak yerleşen bir tasarıma sahip olan model, silikonların düşmesi gibi bir sorun yaşatmaz. İster ürünü kutusu ile beraber isterseniz yalnızca ikili kulaklığı günlük hayatınızda yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden satın almak isteyen müşteriler, pek çok bilgiye erişebilir. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi beyaz kulaklık yorum bölümünden önceden ürünü kullanmış kişilerin deneyimlerini okuyabilir, ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.