Sennheiser Momentum True Wireless 2 Kulak Içi Kulaklık Siyah SK-508674

3.499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sennheiser Momentum True Wireless 2 Kulak Içi Kulaklık Siyah SK-508674

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IRMAK ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: HERA ANKARA BALO ORGANİZASYON VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 4660680017
    Bu ürün IRMAK ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Momentum True Wireless 2 Kulak Içi Kulaklık Siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sennheiser Momentum True Wireless 2 Kulak İçi Kulaklık Siyah

Kaliteli görüşmeler için kulaklık, ihtiyaçlarınızın başında yer alır. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi kulaklık siyah SK-508674 gürültü önleyici özelliğiyle görüşmelerde sesinizi karşıya son derece net bir şekilde iletir. Dolayısıyla kaliteli telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Dayanıklı materyalden sizin için özenle imal edilir. Siyah renkli şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. 28 saat süren şarjı gün boyu aktif kullanım sağlar. Son derece pratik parçalardır. Sıçramaya dayanıklı tasarımı sayesinde sporda veya yağmur altında güvenle kullanabilirsiniz. Dokunmatik kontrol sistemi konforlu bir kullanım sunar. Tek bir hareketle transparan duyma özelliğini aktif edebilir, çevrenizi duyabilirsiniz. Üst düzey sağlam, tasarım harikası Sennheiser markalı Momentum True Wireless 2 kulak içi kulaklığın öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Siyah renkli tasarım
  • Pratik parçalar
  • Gürültü engelleme

Kullanışlı Sennheiser 2 Kulak İçi Kulaklık

Kullanışlı Sennheiser 2 Kulak İçi Kulaklık

Sennheiser, ürünlerinde ses kalitesini önceliği olarak belirler. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi kulaklık siyah kullananlar tarafından ilgiyle ve beğeniyle karşılanır. Üst seviye aktif gürültü önleyici özelliğe sahiptir. Dolayısıyla karşılıklı konuşmalarınızı oldukça net olarak yapabilirsiniz. Suya karşı dayanıklı olarak imal edilen ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Hafif tasarımı sayesinde yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Hızlı şarj özelliği zamandan tasarruf sağlar. Müzik dinleme zevkinizin ve aktivitelerin vazgeçilmez parçasıdır. Gürültülü ortamlarda bile müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Kablosuz olması sayesinde son derece pratiktir. Tasarım harikası olan bu ürün size harika bir deneyim ve konfor sunar. Gri kadife kılıfı özenle tasarlanır. Siyah rengiyle oldukça sade bir görünüme sahiptir. Ergonomik, kaliteli ve dayanıklı Sennheiser markalı Momentum True Wireless 2 kulak içi kulaklığı rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Sennheiser True Wireless Kulak İçi Kulaklık Siyah Yorumları

Sennheiser True Wireless Kulak İçi Kulaklık Siyah Yorumları

Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi kulaklık siyah renkli zarif tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Transparan duyma özelliği ürünü çıkarmadan rahatlıkla dinlemenize ve duymanıza olanak tanır. Özenle imal edilen ürün uzun yıllar kullanıma uygundur. Dinlediğiniz şarkıları dış etkenlerden uzaklaşarak net şekilde duyabilirsiniz. Yüksek ses kalitesi, kalabalık ortamlarda dahi mükemmel bir deneyim sunar. Kulağınızı rahatsız etmeyen bu ürünle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Gürültü engelleyici mikrofonuyla net olarak anlaşılır görüşmeler yapabilirsiniz. Kolaylıkla temizlenebilir özelliğe sahiptir. Uç kısmında bulunan silikon son derece yumuşak yapıdadır. Bu sayede rahatlıkla takıp çıkarabilirsiniz. Şarj kutusuna oldukça kolay bir şekilde yerleştirilebilir. Şıklığıyla göz kamaştıran ürün müşterilerin beğenisini toplar. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi kulaklık siyah yorumlarına göz atarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz ve bu kaliteli kulaklığa sahip olabilirsiniz.

Sennheiser Momentum Wireless 2 Kulak İçi Kulaklık Fiyatları

Sennheiser Momentum Wireless 2 Kulak İçi Kulaklık Fiyatları

Sennheiser Momentum True Wireless 2 kulak içi kulaklık siyah fiyatları ürünün ses kalitesi, kullanışlı olması, gürültü engellemesi ve tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Farklı gelirdeki bütçeler için oldukça uygundur. Aktif gürültü engelleyici sayesinde müziğe odaklanabilirsiniz. Marka, şarj kutusunu da özenle dizayn eder. Suya dayanıklı yapısı sayesinde maksimum düzey güvenilirdir. Üründe bulunan 7 mm’lik dinamik sürücüler her müzik türüne uygundur. Müzik zevkinize uygun olarak ekolayzer ayarı yapma olanağı tanır. Ses seviyesini, aramalarınızı, müziğinizi iki tarafta da kişiselleştirebilirsiniz. Dokunmatik yüzey ile kolaylıkla kontrol edilir. Smart Pause özelliği sayesinde kulağınızdan çıkardığınızda müzik dururken tekrar taktığınızda ise devam eder. Ergonomik ürünü uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz. Kaliteli, kullanışlı, Sennheiser markalı Momentum True Wireless siyah renkli şık tasarıma sahip kulaklığa Trendyol’ da fırsatlarla sahip olabilirsiniz.