Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık

2.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loresima Satıcı Ünvanı: MERVE ÇETİNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5910403554
    Bu ürün Loresima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Momentum True Wireless Kulaklık

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık

Sennheiser Momentum True wireless kulaklık farklı müzik türlerinde kaliteli dinleme keyfi sunan bir cihazdır. Kulak içi kullanımı bulunan model, stereo ses sunan bir tasarımdır. Üründe siyah ve gümüş renk tonları hakim olan markanın 508524 kodlu modeli, sıçrama korumasıyla dikkat çeker. Bu sayede güvenli ve ergonomik bir kullanım sunar. Dokunmatik kontrol paneline sahip olan tasarım müzik dinletisi için özel avantajlar sağlar. Sennheiser Momentum True wireless kulak içi kulaklık modelinin sağladığı avantajlardan biri de şarj süresinin yeterliliğidir. Bu, kesintisiz müzik keyfi için önemli bir ayrıntıdır. Bluetooth 5.0 versiyonunu destekleyen tasarımın şarj süresi 4 ila 8 saat arasında değişir. True Wireless Stereo teknolojisiyle donatıldığı için size ulaşan ses oldukça kalitelidir.

  • Stereo ses kalitesi
  • Bluetooth 5.0 versiyonu
  • Sıçrama koruması

Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık Özellikleri

Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık Özellikleri

Sennheiser Momentum True wireless kablosuz kulak içi kulaklık müzik dinlemenin yanı sıra saatler süren telefon görüşmeleri için de sağlıklı bir seçenektir. C tipi USB konnektörü bulunan tasarımın bağlantı irtibat kaplaması altındır. İletkenliği yüksek olan altının tercih edildiği cihazın frekansı 5 ila 21,000 Hz arasındadır. Hassasiyeti 107 dB olan modelin sürücü ünitesinin ölçüsü 7 mm’dir. Sennheiser Momentum True wireless kulak içi Bluetooth kulaklık dinamik sürücü türüne sahip olan bir üründür. Aynı zamanda THD değeri %0,08’dir ve mikrofon tipi ise ankastredir. Mikrofon hassasiyeti 94 dB olan Sennheiser Momentum True wireless özellikleri arasında gürültü yok etme etkisi de bulunur. Yerleşik bir bataryası bulunan Momentum modelinin pil performans değeri 650 mAh’dir. Bataryaları şarj edilebilir ürünün yeniden şarj süresi 1,5 saattir.

Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık Kullanımı

Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık Kullanımı

Sennheiser Momentum True wireless kablosuz çalışma sistemine sahip olan bir üründür. Bundan dolayı kullanım sırasında sizi kablonun karmaşasından kurtarır. Kablosuz bağlantı için cihazınızın Bluetooth ikonunu seçip aktif hale getirmeniz gerekir. Sennheiser kulaklık Momentum True wireless bağlantısını tanır. Eşleşme için cihazınızdan modelin adını seçmeniz yeterlidir. Böylece ses cihazı ile müzik dinleyeceğiniz ürün eşleşmiş olur. Bağlantı sistemi bu kadar kolay olan Sennheiser 508524 modelinin transparent modu ise ortam sesini cihaz kulağınızdayken duymanıza yardımcı olur. Ayrıca son seste bile dışarıya ses çıkmasını önleyen modelin paket içeriğinde ekstra uçlar bulunur. Suya ve tere karşı dayanıklı bir yapısı bulunduğundan dolayı gün boyunca sürekli ürünü kullanabilirsiniz. Çevresel koşullar açısından çalışma ısı aralığı 0°C-40°C arasındadır. Çalıştırma nem aralığı ise %10 ile %80 arasında olan cihazla aradığınız ergonomiyi deneyimleyebilirsiniz.

Avantajlı Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık Fiyatı

Avantajlı Sennheiser Momentum True Wireless Kulaklık Fiyatı

Momentum True modeli, yüksek performans sunan teknik özelliklerle birlikte sunulur. Bu teknik detaylar sayesinde Sennheiser Momentum True wireless kulaklık kullananlar yaşadıkları kaliteli deneyimleri herkesle paylaşır. Ses, şarj, dış dizayn gibi teknik ayrıntılar Sennheiser Momentum True wireless kulaklık fiyat skalasını belirleyen unsurlar arasındadır. Kullanımı konforlu olan tasarımın Smart Control uygulamasını cihazınıza indirerek ürünün tüm fonksiyon ve ayarlarını tek bir noktadan yürütebilirsiniz. Sennheiser Momentum True wireless kulaklık yorum bölümünden yararlanarak cihazın etkileyici ayrıntıları hakkında bilgi toplayabilirsiniz. Ayrıca uzun süreli kullanım için temizlikte dikkat etmeniz gereken, ürünü yumuşak ve kuru olan bir bezle silmenizdir. Bu sayede cihazın çalışan aksamına toz gibi mikro ölçekli parçacıkların kaçmasını önleyebilirsiniz. Keyifli bir kullanım sunan dokunmatik ürünü Trendyol üzerinden sipariş vererek siz de kalitenin farkını hissedebilirsiniz.