Şenol Hoca Yayınları Ösym Formatında Problemler Tamamı Çözümlü Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Şenol Hoca Yayınları Ösym Formatında Problemler Tamamı Çözümlü Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sınavlarda en çok çıkan ve Matematik dersinin en ayırt edici konularından birisi olan problemler, bu kitapla artık sorun olmaktan çıkacak tablo, şekil, günlük hayat, sözel mantık ve karşına çıkabilecek tüm problem çeşitlerini içeren kitabın tamamı çözümlü…büyük bir özenle hazırlanan bu soruların tamamı TYT ve ÖSYM formatı ile de uyumlu üstelik ÖSYM’nin zorluk seviyesi ile aynı. Eğer sen de bu sene problemlerle önündeki sınavı parçalamak istiyorsan, bu kitabı bir an önce edinmelisin!
  • Türü: Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Soru Sayısı: 435

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Şenol Hoca Ösym Formatında Problemler Çözümlü Soru Bankası

<!—One Section Start -->

Lise öğrencilerinin hayatlarını belirleyecek ve Ösym tarafından hazırlanan ayrıca zor bir sınav ola Tyt ve Ayt sınavlarına hazırlanmak için iyi kaynaklara ihtiyaç vardır. Şenol Hoca yayınları tarafından basılan Şenol Hoca Ösym Formatında Problemler, tamamı çözümlü soru bankası sayesinde matematik soruları konusunda kendinizi geliştirecek zengin soru içeriği ile öğrendiklerinizi pekiştirebileceksiniz. Ösym’nin hazırlamış olduğu soruların zorluk derecesine göre hazırlanmış olan bu kitap, sınav sorularını daha kolay ve hızlı çözmenizde oldukça yardımcı olacaktır. Unutmayalım ki matematik sürekli soru çözüldükçe öğrenilen bir derstir. Kitabın içeriği konu konu ayrılmış ve her konu için birçok test ve soru hazırlanmıştır. 180 sayfalık dolu dolu kaliteli soru içeren bu kitabın bir diğer avantajı da içerisinde bulunan soruların tamamının çözümlerinin de var olmasıdır. Bu sayede yapamadığınız soruların çözümüne anında ulaşabilirsiniz.

<!—One Section End -->
  • 180 Sayfa
  • Orta ve Üzeri Seviye
  • Ösym Formatında
<!—Two Section Start -->

Ösym Formatında Problemler ile Sınava Hazırlık

Ösym Formatında Problemler ile Sınava Hazırlık

Ösym sınavlarında matematik sorularının konularının çoğu problemler ile ilgilidir. Ve problemler konusundan gelen soruları çözenler büyük bir yükün altından kurtulmuş olurlar. Şenol Hoca Ösym Formatında Problemler tamamı çözümlü soru bankası sayesinde zor sorulara karşı direnç kazanacak ve hızlıca karşınıza çıkan tüm problem sorularını çözebileceksiniz. Kesir problemlerinden, sayı problemlerine, tablo, şekil, günlük hayat, sözel ve mantık problemlerine kadar birçok konuda hazırlanmış olan kaliteli, Ösym zorluk seviyesine uygun soru ve testleri ile sınav gününe kadar harika bir idman yapmış ve kendinizi geliştirmiş olacaksınız. Testin hemen arkasında yer alan çözüm sayfası sayesinde kitabı karıştırmadan cevaplara kısa yoldan ulaşacak ve yapamadığınız soruların nasıl yapıldığını iyi bir şekilde kavrayabileceksiniz. Bu sayede sadece çözerek değil aynı zamanda çözümleri görüp inceleyerek de bir şeyler öğrenme fırsatınız olacaktır.

<!—Two Section End --> <!—Three Section Start -->

Şenol Hoca Ösym Formatında Problemler Sınav Koçu

Şenol Hoca Ösym Formatında Problemler Sınav Koçu

Önündeki sınavda çıkacak olan ve en çok soru sorulan konu olan problemler, senin için problem olmaktan çıksın istiyorsan Şenol Hoca Ösym formatında problemler tamamı çözümlü soru bankası ile çalışmaya başla ve sınavdaki soruları parçalayıp geç! Sürekli yapılan pratikler ve alıştırmalar öğrencilerin bilgilerini taze tutmakla kalmayıp, problemi anlama, kavrama, çözüme ulaştırma hızlarını da olumlu yönde etkilemektedir. Bu sebeple ne kadar çok soru çözer ve düzenli bir program yaparsan, karşına çıkan soruları o kadar çabuk ve doğru çözersin. Yeni, kaliteli ve zorluk seviyesi sınava uygun hazırlanmış bu soru bankası senin başarıya ulaşman için harika bir anahtar olacaktır. 1. Hamur Kâğıt kalitesi, ciltsiz kapağı ve 180 sayfa olması ile memnuniyet sağlamayı başarmış olan Ösym Formatında Problemler tamamı çözümlü soru bankası matematik netlerinizin artmasını sağlayacaktır.

<!—Three Section End --> <!—Four Section Start -->

Şenol Hoca Ösym Formatında Problemler Sınava Uygun

Şenol Hoca Ösym Formatında Problemler Sınava Uygun

Matematik, sınav için oldukça önemli bir derstir bu yüzden sürekli olarak çalışılması ve test çözülmesi gerekir ki pratiklik kazanılsın böylece sınavdaki zaman kontrolü de sağlanır ve stres yönetimi kolaylaşır. Hangi problem konusuna çalıştıysanız o konu ile ilgili birçok test ve soru içeren Şenol Hoca Ösym formatında problemler tamamı çözümlü soru bankası zengin içeriği sayesinde çalışılan konunun hemen ardından testi çözülüp pekiştirmesi yapılabilir. Şenol Hoca Yayınları Ösym formatında problemler tamamı çözümlü soru bankası öğrencilerin sınavlara olan hazırlığını kolaylaştırmak ve onlara faydalı olmak adına özenle hazırlanmıştır. Kitabın seviyesi üzerinde de yazdığı gibi orta ve üzeri seviyedir yani bu kitap sizi geliştirecek, zorlayacak yeni nesil sorulara sahiptir. Kaliteli ve renkli baskısıyla sıkılmadan eğlenerek çözecek ve bu zorlu yarışta beyin egzersizini bırakmadan azimle ilerleyeceksiniz.

<!—Four Section End -->