SenseCAP M1 Helium Miner

12.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.999 TL

Ürün Bilgileri

SenseCAP M1 Helium Miner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GFTEKNO Satıcı Ünvanı: GF ELEKTRONİK OTOMOTİV HIRDAVAT TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395230453400001 Vergi Kimlik Numarası: 3952304534
    Bu ürün GFTEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EU868 Versiyonludur. SenseCap M1 8gb Helium Miner Not: Ürün İADE si kesinlikle yoktur. Not2: Ürün 1 adet satış fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Access Point Özelliği Yok
  • Anten Sayısı 1
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Port Özelliği Ethernet
Geri Bildirim Ver

SenseCAP HNT0001 M1 Helium Miner

Sensecap M1 Helium Miner, kripto para madenciliği yapan kişilere özel bir cihazdır. Kripto para biriminin uzak menzillere ulaşması ve ticaretin daha geniş alanlarda gerçekleşmesi için kullanılan cihaz, HNT para birimlerinin kazanılmasını sağlar. Helium madenciliğinin kapsam alanını daha geniş noktalara taşıyan HNT Miner, kripto dünyasına yön verir. Kullanıcıların kendi aralarında büyük atılımlar yapmasını destekleyen Sensecap M1 Helium Hotspot, internet bağlantısının olduğu tüm noktalarda kullanıma uygundur. Siyah renkte tasarlanan cihazın kutusunda bir adet 12V değerinde güç kaynağı sağlayıcı, 2,8dBi plastik anten ve HNT Indoor Hotspot Miner yer alır.

  • Marka: Sensecap
  • Ağırlık: 0,5 kg
  • Renk: Siyah

SenseCAP M1 Helium Miner Özellikleri Nelerdir?

SenseCAP M1 Helium Miner Özellikleri Nelerdir?

Sensecap M1 Helium Miner, internet bağlantısına erişerek online işlem yapılabilen kripto ticaret yönetim sistemidir. Madencilerin kripto dünyasında aktif olarak rol almasını sağlayan Hotspot Miner, iç ortamda kullanım için idealdir. Toplamda 12 V güç kaynağına ihtiyaç duyan cihaz, dayanıklı bataryaya sahiptir. Düşük enerjiyle ideal çalışma sistemini sağlayan cihaz, maksimum 15 W değerinde kaynak kullanır. Elektrik faturasına minimum oranda etki eden Sensecap M1 Helium Miner, ilk konumlandırma için 10 USD değerinde kredi imkânı sunar. Tek antenli olarak tasarlanan cihaz, bağlantı için 2,8dBİ LoraWan sürümünü kullanır. Ölçüleri 110x180x30 cm olan ürün, toplamda 0,5 kg ağırlığındadır. Sensecap M1 Helium, Helimm ya da HNT olarak bilinen yeni kripto para biriminin kullanımı için verimli bir madenci türüdür.

SenseCAP M1 Helium Miner Ne İşe Yarar?

HNT kripto para biriminin madenciliğini gerçekleştirmek için geliştirilen Sensecap M1 Helium Miner, kullanıcıların online alım satım yapmasını sağlar. Helium madenciliğiyle kripto para üretimi yapmak ve geniş bir kapsama alanı oluşturmak için cihazın kullanılması yeterli olur. Sensecap teknoljisiyle geliştirilen cihaz, HNT kripto parasının kazanılması için gerekli kanallara ulaşılmasını sağlar. Helium para birimi için düzenlenen Network sistemine dâhil olarak dünyanın tüm noktalarındaki alıcılarla ticaret yapmak mümkündür. Online olarak tüm kripto dünyasını yönetmenizi sağlayan işlemci, kablosuz teknolojiyle madencilik süreçlerini daha kolay hâle getirir. Alıcı ve satıcılara kısa sürede ulaşarak kripto ticaretini kolaylaştıran Sensecap M1 Helium, madencilik süreçlerinin pratik hâle getirilmesini sağlar. LongFi™ ve loT tipindeki cihazlarla uyumlu olan Helium Miner, kablosuz bağlantıyla sürecin yönetimini kolaylaştırır.

SenseCAP M1 Helium Miner Nasıl Kullanılır?

Akıllı telefon yardımıyla birkaç dakikada kurulumu yapılabilen Sensecap M1 Helium Miner, oldukça basit ve anlaşılır bir sisteme sahiptir. Paket içeriğinde gerekli tüm materyallere yer verilen Sensecap M1 Helium Miner, iç ortamda etkili şekilde kullanılabilen donanımlı bir adaptördür. Sensecap M1 Helium Hotspot’un kullanımı için güç adaptörünün prize takılması gerekir. Tek parça olarak tasarlanan bağlantı kablosu, cihazdaki giriş portuna takılır ve güç akışı sağlanır. Pil ömrü maksimum seviyede olan cihazın kurulumu için akıllı telefonlar üzerinden aktivasyon yapmak yeterlidir. Sisteme ait mobil uygulama etkinleştirildikten sonra, cihaz internete bağlanır. Menzili maksimum seviyede olan Sensecap M1 Helium Miner’in kullanımı, tamamen akıllı cihazlar üzerinden gerçekleşir. Mobil uygulama yüklendikten ve kimlik bilgileri doğrulandıktan sonra, aplikasyondan kripto para alım ve satım işlemleri takip edilir. Sensecap M1 Helium Miner’in yorumlarında kullanıcıların tüm değerlendirmeleri şeffaf şekilde sıralanır. Trendyol ayrıcalığıyla sunulan ürünü sepete ekledikten sonra güvenli ve kolay ödeme yöntemlerinden faydalanarak uygun fiyatlarla sipariş oluşturabilirsiniz.