Sensodyne Çok Yönlü Koruma Diş Fırçası Orta x 2 Adet

173,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sensodyne Çok Yönlü Koruma Diş Fırçası Orta x 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Haleon Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Haleon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diş hekimlerinin hassasiyete karşı 1 numaralı önerisi** (**Diş Hekimleri araştırması (ağız bakım kategorisindeki markalar arasında), Ağustos 2021) Ürün Sensodyne Çok Yönlü Koruma diş fırçası, pürüzsüz, yuvarlak kıl uçları diş etine zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Kısa dış kıl yapısı diş eti çizgisi gibi hassas bölgelere uyum sağlamak için tasarlanmıştır ve her yönden temizlik sağlar. Küçük fırça başlığı temizlenmesi zor alanlarda bile etkili temizlik sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Diş ve diş etlerinizin etkili temizliği için florürlü bir diş macunu ile günde iki kere fırçalamanızı öneririz. Ne için kullanılır? • Temizlenmesi zor bölgelerde bile etkili temizlik sağlamaya yardımcı olur Kullanım Şekli Sensodyne Çok Yönlü Koruma diş fırçasının günde 2 kez Sensodyne diş macunları ile kullanılması önerilir. Diş fırçalarının her 3 ayda bir değiştirilmesi önerilmektedir. 6 yaşın altındaki çocuklar diş fırçalarken gözetim altında olmalıdırlar. Diş fırçasının veya fırça kılının çiğnenmesine izin vermeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Tip Manuel
Geri Bildirim Ver