Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti Beyazlatıcı Diş Macunu 75ml

138,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
13 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
220,62 TL
1 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 24 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti Beyazlatıcı Diş Macunu 75ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Haleon Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Haleon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sensodyne Beyazlatıcı Hassasiyet ve Diş Eti Diş Macun 75 ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti - Beyazlatıcı Diş Macunu

Çoğu kişinin derdi genellikle dişleri iledir. Dişler, insanlarla iletişime geçtiğiniz andan itibaren görüntünüzü büyük çoğunluğunu kapsarken aynı zamanda gülüşümüzle de pek çok alanda ön plana çıkabiliriz. Ancak kötü görünen dişler ve diş eti rahatsızlıkları hem günleri zehir ederken hem de oldukça acı verici olmaları nedeniyle çok zor zamanlar yaşatabilirler. Diş ve diş eti rahatsızlıkları kişilerin sadece günlük yaşamlarını değil hemen her anlarını etkiler. Dişlerinden memnun olmayan bir kişi toplum içinde gülümserken eli ile dişlerini saklamaya çalışır. Bu gibi durumların önüne geçmek için ise düzenli diş bakımı oldukça önemlidir. Diş hekimlerinin tercih ettiği markalardan biri olan Sensodyne, bu konunun öncülerindendir. Sensodyne içeriğinde bulunan özel formülü ile hem diş eti problemlerinize yardımcı olurken hem de dişlerinizin beyazlamasına ve gülüşünüzün ışıldamasına yardımcı olur.

  • Diş sağlığı
  • Rahatlatıcı Etki
  • En çok tercih edilen

Sensodyne Diş Beyazlatıcı Macun ile Sağlıklı Gülüşler

Sensodyne Diş Beyazlatıcı Macun

Sensodyne özel olarak geliştirdiği formülü ile hem dişlerinizin hassasiyetine dikkat ederken hem de dişlerinizin doğal beyazlığına kavuşmasına yardımcı oluyor. Bunu yaparken özellikle dişlerinizin hassasiyetine özen gösteren macun hem beyazlık hem de rahatlamayı sunuyor. Ayrıca birbirinden farklı ferahlık seçenekleri bulunan Sensodyne diş beyazlatıcı macun, dişlerinizin onarımına da büyük ölçüde yardımcı oluyor. Genellikle tükettiğimiz sıvılar, kötü alışkanlıklar dişlerimizin renginin koyulaşmasına, plak oluşmasına ve temizlenmediği takdirde diş eti rahatsızlıkları ve sonuç olarak da diş kaybına kadar giden zincirleme bir durum söz konusudur. Bu gibi durumların önüne geçmek için ise en iyi yöntemlerden biri elbette düzenli bir biçimde sizin için doğru olan Sensodyne diş macununu kullanmaktır.

Sensodyne Hassasiyet & Beyazlatıcı Diş Macunu Özellikleri

Sensodyne Diş Eti Macunu

Sensodyne sadece dişlerin rengi ya da parlaklığına özel değil aynı zaman da diş eti sağlığına yönelik de pek çok adım atmaktadır. Bu konuda en önemli metotlardan birisi elbette ağız sağlığınıza bağlı olarak doğru diş macununu seçmektir. Diş eti problemi gibi oldukça ciddi problemlerinizin olması durumunda ise ilk başvuracağınız ürün, Sensodyne diş macunu olacaktır. Sensodyne diş eti macun, diş etlerinde olan sıkıntılar ile savaşırken dişlerinizin onarımını da yapar. Diş eti problemleri genellikle oldukça ağrılı bir süreç olurken ağız kokusu gibi istenmeyen kokulara da neden olabilmektedir. Bu gibi durumların önüne geçmek için ise en ideal yönetmelerden biri elbette diş macunu seçimini özenli olarak yapıp, ağız temizliğine dikkat etmektir.

Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti Macun Fiyatları ve Yorumları

Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti Macun Fiyatları ve Yorumları

Özellikle diş problemleri olanların sıkıntısı hiç şüphesiz dişlerinde hassasiyet olmasıdır. Hassas dişler özel bakım istedikleri için ağız temizliğini düzenli ve uygun ürünler ile yapmak en doğrusudur. Bu gibi önemli konular için diş hekimine başvurmak doğru olacağı gibi aynı zamanda hassas dişleriniz için özel diş macunları kullanmak da oldukça önemlidir. Doğru diş macununu kullandığınız takdirde diş etleriniz rahatlayacak ve diş mineniz güçlenecektir. Ayrıca düzenli kullanımda diş hassasiyetinde fark edilir azalmalar olacaktır. Bu gibi durumlar için diş hekimine başvurmak ve doğru ağız bakım ürünlerini kullanmak oldukça önemlidir. Var olan probleminize uygun olan Sensodyne diş macununu tercih ederek kullanmaya başlayabilir ve düzenli kullanımda gözle görülür farklılıklar yaşayabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Sensodyne hassasiyet & diş eti - beyazlatıcı diş macunu kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilir ve ürünü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.