Sentinel Renault Clio 4 Silecek Takımı 2012-2017 (mtm95-504)

319 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sentinel Renault Clio 4 Silecek Takımı 2012-2017 (mtm95-504)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Otomarketin Satıcı Ünvanı: MAHMUT KURTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5960518537
    Bu ürün Otomarketin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renault Clio 4 Silecek Takımı 2012-2017 (MTM95-504) ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Aracınıza özel aparat sistemi sayesinde birebir uyum sağlar. Silecek ömrünü uzatmak için camlarınızı kuru ve kış aylarında buzlu iken çalıştırmayınız. Grafit ile desteklenen hammadde esnekliğini kaybetmez. Araç camına ortalama 20 noktadan basarak kusursuz temizlik sağlar. Akan yağmur suyunun yüksek hızlarda dahi sürüşünüzü etkilemeyecek şekilde çok daha iyi silmesini sağlar.Sessiz ve iz bırakmadan çalışır. Paket içeriği: Sağ Silecek 1 Adet Sol Silecek 1 Adet Not: Sürüş güvenliğiniz açısından sileceklerinizi yaz ve kış sezonlarında değiştiriniz. Grafit tabakasının zedelenmemesi için sileceklerinizin kauçuk kısmını sert cisimler ile silmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Goldoni Gm
Geri Bildirim Ver