Seohwabi Whitening C Ampoule - Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul

574,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Seohwabi Whitening C Ampoule - Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limonian Turkey Satıcı Ünvanı: LİMONİAN TURKEY KOZMETİK ÜRÜNLERİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609111998000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091119980
    Bu ürün Limonian Turkey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Whitening C+ Ampoule - Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Ampul
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver

Seohwabi Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul ile Cildine İyi Bak

C vitamini suda çözünen vitaminler arasında yer alır, ağırlıklı olarak vücudun yenilenmesinde, bağışıklığın güçlendirilmesi gibi konularında ön plana çıkar. Cilde sağladığı ciddi faydalar mevcuttur. Seohwabi Whitening C+ Ampoule – Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul içeriğindeki C vitamini öncelikle dış faktörlerin etkisiyle ciltte oluşan hasarların giderilmesine destek olur, güçlü antioksidan etkisiyle hücre yenilenmesi sağlar. Canlı, aydınlık ve renk eşitsizliklerinden uzak bir görünüme ulaştırmaya yardımcı olur. Seohwabi Whitening C+ Ampoule – Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul içerisindeki C vitaminine ek olarak %3 oranında Niacinamide maddesi içerir. Niacinamide hücreler arasında iletişimi sağlayan B3 vitaminidir ve leke oluşumunu engellemeye, var olan leke görünümünü azaltmaya yardımcı olur. İçeriğindeki bir diğer önemli etken madde %0.04 oranında Adenozin’dir. Adenozin cildin elastikiyetini arttırıp, cilt yüzeyinde oluşan kırışıkların düzelmesinde önemli rol oynar. Whitening C+ ampoule - aydınlatıcı C vitaminli ampul satın al işlemi ile ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Adenozin içerikli
  • Leke oluşumunu engelleyen yapı
  • Hücre yenilenmesine yardımcı

Seohwabi Whitening C+ Ampoule – Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul Özellikleri

Seohwabi Whitening C+ Ampoule – Aydınlatıcı Ampul içeriğindeki C vitamini cildi ölü hücrelerden arındırır, parlak, canlı ve pürüzsüz bir görünüme ulaştırır. C vitamini kolajen ve elastin üretimini destekler bu sayede ciltte hızlı bir iyileşme sağlar. Whitening c+ ampoule - aydınlatıcı c vitaminli ampul fiyat olarak her bütçeye uygun aralıktadır. Bu iyileşme sonrasında kolajen ve elastandan kaynaklı ciltte aydınlık ve dolgunluk görüntüsü hakim olur. Sağladığı nem takviyesi sayesinde de kırışıklık görünümünün azalmasında yardımcı olur. Serbest radikaller ciltte ince çizgilenme, kırışıklık, leke ve yaşlanma görünümü gibi problemler yaratır. Seohwabi Whitening C+ ampoule - aydınlatıcı c vitaminli ampul içeriğindeki C vitamininin antioksidan etkisi sayesinde ciltteki serbest radikallerin zararları engellenir, cilt yorgun ve solgun görüntüsünden kurtulup daha genç, daha parlak ve ışıltılı görünüme sahip olur. Cildin kalitesini arttırarak kusursuz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Seohwabi Whitening C+ Ampoule – Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul Etkisi

Seohwabi Whitening C+ Ampoule içeriğindeki Niacinamide (B3 vitamini) cilt tonu eşitsizliklerinde ton farkının ortadan kaldırılmasına, oluşan lekelerin iyileşmesinde ve bu sayede de koyu lekelerin görünümünde iyileşme sağlar. Erken yaşlanma çizgilerini önlemek, ciltte var olan ince çizgilerin azalmasını sağlamak, akneli cildi sakinleştirmek gibi özellikleri de mevcuttur. Seohwabi Whitening C + Ampoule – Aydınlatıcı Ampulün içeriğindeki bir diğer madde %0.04 oranında bulunan Adenozin’dir. Adenozin cildin elastikiyetini arttırıp, cilt yüzeyinde oluşan kırışıkların düzelmesinde rol oynar. Whitening C + Ampoule – Aydınlatıcı Düzenli kullanımda serbest radikallerin ciltte yarattığı ince çizgilenme, leke ve yaşlanma görünümü gibi problemlerin ortadan kaldırılmasında, cildi nemlendirip, bakım yaparak kırışıklıkları önlemede, ciltte oluşan hasarların giderilmesinde, güçlü antioksidan etkisi ile hücre yenilenmesinde yardımcı olur. Whitening C+ Ampoule - aydınlatıcı C vitaminli ampul yorum kısmı incelendiğinde, kullanıcıların ciltlerinde olumlu değişikliklerin gözlemlendiği görülür.

Seohwabi Whitening C+ Ampoule – Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul Kullanımı

Önerilen uygulama şekli: Cilt serumları her üründe olduğu gibi temiz bir cilde uygulanmalıdır. Eğer cildinizce makyajınız var ise öncelikle temizleyici bir ürünle temizlenmelidir. Sonrasında cilt tipinize uygun bir cilt temizleme ürünü ile cildinizi temizleyin. Arınma etkisini arttırmak için yüz toniği kullanabilirsiniz. Seohwabi Whitening C+ Ampoule – Aydınlatıcı C Vitaminli Ampulü 2 ile 3 damla olacak şekilde parmaklarınıza damlatın ve yüzünüze tampon hareketler uygulayarak emilmesini sağlayın. Whitening C+ ampoule - aydınlatıcı C vitaminli ampul özellikleri ile canlı, aydınlık ve renk eşitsizliklerinden uzak bir görünüme ulaştırmaya yardımcı olur. Gündüz kullanımında; Yüz yıkama Jeli - Tonik - Seohwabi Whitening C+ Ampoule / Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul - Krem - Güneş Kremi şeklinde uygulayabilirsiniz. Akşam kullanımı için Yüz yıkama jeli - Tonik - Seohwabi Whitening C+ Ampoule – Aydınlatıcı C Vitaminli Ampul - Gece Kremi olarak uygulayabilirsiniz. Seohwabinin Aydınlatıcı serisini set olarak kullanmanız cildinize canlı ve aydınlık görünüm kazandırıp, uzun vadede de korunmasını sağlar. Trendyol'da yer alan Seohwabi Whitening C+ Ampoule - Aydınlatıcı Ampul ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.