Sephora Collectıon Outrageous Length Maskara Hacim Ve Uzunluk Veren Maskara 15ml

855,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sephora Collectıon Outrageous Length Maskara Hacim Ve Uzunluk Veren Maskara 15ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ULTRA ÇARSI Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780809540
    Bu ürün ULTRA ÇARSI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kirpiklerinize anında “extension” etkisi katan olağanüstü hacim sağlayan ilk sephora collection maskarası! ,keratinle zenginleştirilmiş formülü sayesinde, kirpiklerinizi yoğun siyah renkle kaplar. Basit ve kolay anlaşılır güzellik ! Sephora collectıon’ı tarif eden en basit anlatımdır. Nasıl seçim yapacağınızı bilmiyorsanız, onca seçenek ne işe yarar ki ? Sephora collectıon, tüm seçenekleri karşı konulmaz kılan, sephora uzmanlığının etkilerini gösteren formüllerden ibarettir. Yeni bir renk, yeni bir formül ve hatta tamamen yeni bir görünüm arıyorsanız, sephora collectıon ile tam olarak istediğinizi elde etmek çok kolay ! Sephora collectıon, sephora mağazaları’nın imza markasıdır. Dna’sı güzellik hakkındaki vizyonu ortaya çıkarır: Renkli, ulaşılabilir, eğlenceli ve güvenilir. Sephora collection outrageous curl mascara, kirpiklere sıra dışı hacim ve kıvrıklık sağlayan bir maskaradır. Uygulanır uygulanmaz kıvrıklık yaratan yuvarlak saç fırçası şekilli maskara fırçası sayesinde outrageous curl mascara, son derece hacimli ve kıvrık kirpikler oluşturur. Fırçanın üzerinde bulunan 7 hazne(ürün depolanan boşluklar), maskaranın kökten uca hacim vermesini sağlar ve her bir kirpiğe(özellikle gözün iç köşelerindeki en kısa kirpikler de dahil) ulaşılmasını mümkün kılar. Kirpiklerin tek tek ayrılma ve kıvrılma etkisini en üst düzeye çıkarmak için, kıllar fırça üzerine çapraz olarak yerleştirilmiştir. Kullanımı: Maskara fırçasını kirpik dibine yerleştirin ve zigzag hareketler kullanarak kökten uca doğru çalışın. Istediğiniz hacim görünümünü yakalayana kadar uygulamayı istediğiniz sıklıkta tekrarlayın. Daha da hacimli görünüm için, alt kirpiklerde de aynı uygulamayı yapın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kıvırma
  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
Geri Bildirim Ver