serada decor plant Videolu 2 Adet Pembe Begonvil Sarmaşığı 40-50 Cm Tüplü Çiçekli Bodur Bitki Bougainvillea

559,49 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

serada decor plant Videolu 2 Adet Pembe Begonvil Sarmaşığı 40-50 Cm Tüplü Çiçekli Bodur Bitki Bougainvillea

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SERADA DECOR&PLANT Satıcı Ünvanı: SERTAÇ KANDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4950787216
    Bu ürün SERADA DECOR&PLANT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Videolu 2 Adet Pembe Begonvil Sarmaşığı 40-50 cm Tüplü Çiçekli Bodur Bitki BOUGAİNVİLLEA Elinize ulaşan bitkilerin mevsim gereği çiçeksiz yapraksız yada boyunda ufak farklılıklar olabilir.Yine de herhangi bir kırılma solma mevcut ise bizimle iletişime geçip yeniden ürün temini talep edebilirsiniz.Üretim serasından gelen ürünlerdir tamamı üretim Saksılı/Tüplü gönderilmektedir Işık:Begonviller, parlak ancak doğrudan güneş ışığından korunmuş bir konumda en iyi şekilde yetişir. Yarı gölge veya tam gölge koşulları da tolere edebilir, ancak bol miktarda doğru ışık alması önemlidir.
  • Sıcaklık:Begonviller, ılıman sıcaklıkları tercih eder. Ortam sıcaklığı genellikle 18-27°C arasında olmalıdır. Soğuk hava koşullarından kaçının.
  • Sulama:Begonvilleri, toprağın hafifçe nemli kalmasını sağlayarak sulayın. Aşırı sulama kök çürümesine neden olabilir, bu nedenle su birikintisine neden olmamak için dikkatli olun.
  • Toprak:İyi drenajlı, hafif ve humuslu bir toprak begonviller için idealdir. Begonviller, su birikintisinden kaçınmak için iyi drenajlı bir ortamda yetiştirilmelidir.
  • Gübreleme:Begonviller, büyüme döneminde (genellikle ilkbahar ve yaz aylarında) hafif bir çiçek veya genel amaçlı sıvı gübre ile beslenebilir. Aşırı gübreleme yapmaktan kaçının, çünkü bu yaprak yanıklarına veya köklerin zarar görmesine neden olabilir.
  • Budama ve Bakım:Begonvilleri, gerektiğinde solmuş çiçekleri ve hastalıklı veya zarar görmüş kısımları çıkararak estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca, bitkinin dallarını şekillendirmek ve kontrol etmek için gerektiğinde budama yapabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver