6
Klozet kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Seramiksan Bold Kanalsız Duvara Sıfır Klozet Takım

5.350 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.799 TL

Ürün Bilgileri

Seramiksan Bold Kanalsız Duvara Sıfır Klozet Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hace Yapı Malzemeleri Satıcı Ünvanı: HACE YAPI MALZEMELERİ VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454060282700019 Vergi Kimlik Numarası: 4540602827
    Bu ürün Hace Yapı Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seramiksan Bold Kanalsız Duvara Sıfır Klozet Takım Ürünümüze Seramiksan Klozet ,Seramiksan Rezervuar, SERAMİKSAN TİP 6 İç Takımı ve Yavaş Kapanır Klozet Kapağı Dahildir.
  • Taharet Musluğu ve Spiral Boru Dahil Değildir.
  • Ürünün Özelliği Duvara Sıfır Olmasıdır Duvara Sıfır Ürünler Hem Alttan Hem Arkadan Çıkışa Kada Yardımıyla Uyum Sağlamaktadır.
  • Kanalsız Üründür.
  • Kanalsız klozetler rezervuardan gelen suyu kanallar yardımıyla değil suyun basıncıyla klozet içerisinde dolaştırırlar ve klozeti temizlerler. Bu sayede kanalsız klozetler su tasarrufu da yaparlar. Kanalsız klozetlerde kanal olmadığı için mikroorganizmaların barınabilecekleri kenarlar, kıvrımlar ve oyuntular yoktur..

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 35-40 kg
  • Yükseklik 70-80 cm
  • Ürün Tipi Duvara Sıfır Klozetler
  • Kapatma Tipi Yavaş Kapanan
Geri Bildirim Ver

Seramiksan Bold Duvara Dayalı Kanalsız Takım Klozet A091030H

Seramiksan bold duvara dayalı kanalsız takım klozet A091030H ürün seçeneği, banyonuzdaki en temel ihtiyaç olan klozeti şık ve fonksiyonel tasarımla bir arada bulabilmenizi sağlar. Ürünün duvara ve yere sıfır olması, toplam ağırlığın daha kaldırılabilir olmasına ve klozetin kullanım süresinin uzamasına yardımcı olur. Rezervuar özelliği sayesinde Seramiksan bold klozet kullanarak tasarruf sağlayabilirsiniz. Sahip olduğu standart tasarımla pratikliği önceliklendiren kullanıcılar için birebir ürün olduğu söylenebilir. Standart dizaynı ile tesisat kısmının kontrolüne olanak sağlar. Sahip olduğu rezervuar, gömme klozetlerden farklı olarak dışarıda duvarın üzerinde bulunur. Bu da rezervuar kapağının kolayca açılmasına olanak tanıyarak sistemin basınçlı su takviyesi gibi unsurların kontrol edilebilmesini sağlar. Yanı sıra ürün, sahip olduğu beyaz renk ile her renkten banyo dekorasyonuna ve fayans dizaynına uyum sağlayabilir.

  • Duvara dayalı özellik
  • Rezervuar özelliği ile tasarruf
  • Tüm parçalar dahil

Ayrıcalıklarıyla Seramiksan Bold Duvara Dayalı Takım Klozet

Seramiksan bold duvara dayalı kanalsız takım klozet kampanya ürünü, sahip olduğu standart tasarım sayesinde büyük kolaylık sağlar. Geleneksel bir dizayna sahip olan ürün, kullanıcılar tarafından zaman zaman kontrol edilebilir özelliktedir. Bunun yanı sıra klozet sisteminde bir sorun olduğunda, rezervuarın kolayca açılıp kontrol edilmesi de klozet tamircilerinin kimi zaman aradığı bir kolaylıktır. Rezervuar içinde bulunan su, basınç yardımıyla dışarıya verilir, böylece atıklar temizlenmiş olur. Tuvalet deliğine manuel olarak dökülen su, basınçlı su kadar etkin bir su değildir. Herhangi bir su kesintisi olduğunda dahi ürün sayesinde basınçlı su elde edebilirsiniz. Seramiksan Bold duvara dayalı kanalsız takım klozet rezervuar kapağını açarak manuel olarak suyu bu bölüme dökebilirsiniz. Böylelikle butona bastığınızda tazyikli şekilde dışarı verilen su basınçlı hale getirilir. Ürünün hijyenik olduğundan emin olabilirsiniz.

Seramiksan Bold Duvara Dayalı Takım Klozet Özellikleri

Seramiksan bold duvara dayalı kanalsız takım klozet özellikleri sizin ve aileniz günlük hayatta rahat etmesine olanak tanıyacak bir ürün olduğuna işaret eder. Neredeyse her dekorasyon temasına, her renkten banyo fayansına uyabilecek ürün, beyaz rengi ile tüm banyo paspaslarına da uyum sağlar. Klozet seçeneğinin ölçüleri, standart banyo ve klozet ölçüleri baz alınarak uygun olarak tasarlanmıştır. Güvenle banyonuza monte edebilir ve kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünün mekanizması oldukça kullanışlı olduğundan işinizi pratik olarak halledebileceğiniz bu modeli tercih ederek çocuğunuzun dahi rahatlıkla kullanabileceği bir ürüne sahip olabilirsiniz. Seramiksan bold duvara dayalı kanalsız takım klozet indirim ürününün kullanımı da yine basit butonlara sahip olmasıyla oldukça pratiktir. Yanı sıra ürün, diğer banyo eşyalarıyla da kolayca uyum sağlayabilir. Set halinde alabileceğiniz ürün, tam bir kullanım sağlayarak işinizi kolaylaştırır.

Seramiksan Bold Duvara Dayalı Takım Klozet Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Seramiksan bold duvara dayalı kanalsız takım klozet yorum ve görüşleri üzerine bir inceleme yaparak söz konusu klozet modelinin banyonuzla ve yaşam tarzınızla ne derece uyumlu olduğunu bir de kullanıcı deneyimlerinden görebilirsiniz. Rezervuar haznesi, atık sistemi kapağı ve diğer parçalarla set halinde sunulan ürünün paket içeriği şu şekildedir; iç takım, yavaş kapanan tak - çıkar ince klozet kapağı, rezervuar, duvara sıfır klozet. Seramiksan bold duvara dayalı kanalsız takım klozet satın al işlemi yaptığınızda bütün parçaların dahil olduğu bir ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünün rezervuar haznesine sahip olması, büyük oranda su tasarrufu sağlamasına yardımcı olur. Evinize ve banyonuza en uygun olan tasarımı ile oldukça hoş ve estetik bir klozet setine Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz. Üstelik bunu uygun bir fiyat ile yapabilirsiniz.