7
KadınAbiye Ayakkabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Ymn ayakkabı Kadın Şeffaf Topuklu Ayakkabı

459,90 TL
Son 3 ürün!
Beden: 36
35
36
37
38
39
40
41
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
899,90 TL

Ürün Bilgileri

Ymn ayakkabı Kadın Şeffaf Topuklu Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wemodaa Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN KARADENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5091037685
    Bu ürün Wemodaa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Topuk yüksekliği 5 cm Kalın topuk Tam kalıp Ürünlerimiz % 100 el işçiliğidir

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% el

Yıkama Talimatları

  • Type4
Geri Bildirim Ver

SercotiShoes Kadın Şeffaf Topuklu Ayakkabı Paris

Özel davetlerde ve günlük kullanımlarda tercih edilen birbirinden farklı ayakkabı modeli bulunur. Özel günlerde daha şık modeller tercih edilirken günlük kullanımlarda daha rahat ve konforlu modeller tercih edilir. Klasik kıyafetlerle şık bir görünüm sunan topuklu ayakkabılar, sahip oldukları tasarımlar sayesinde beğeni toplar. SercotiShoes kadın şeffaf topuklu ayakkabı Paris, dekorlu tasarımı ile oldukça dikkat çeker. Şık bir modele sahip olan bu ayakkabı, özel günlerde rahatlıkla kullanılabilir. Topuk yüksekliği 6 cm olan model, sunduğu konforlu kullanım sayesinde ayağınızı acıtmaz ve rahat bir deneyim sunar. Topuklu şeffaf ayakkabı, şık ve dikkat çekici tasarımı sayesinde ilgi çeker. Siz de klasik tasarıma ve konforlu bir kullanıma sahip olan bu ürünü deneyimleyebilir, özel günlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Konforlu kullanım
  • 6 cm topuk boyu
  • Dekorlu tasarım

SercotiShoes Kadın Şeffaf Ayakkabı Paris Modeli

SercotiShoes Kadın Şeffaf Ayakkabı Paris Modeli

Topuklu ayakkabılar, sahip oldukları estetik görünüm sayesinde oldukça dikkat çeker. Özel günlerde ve günlük kullanımlarda tercih edilebilen topuklu ayakkabılar, birbirinden farklı tasarımlara sahiptir. Kadın şeffaf topuklu ayakkabı modeli sahip olduğu şeffaf tasarımı sayesinde beğeni toplar. 6 cm topuk boyuna sahip olan bu ürün, sahip olduğu konfor sayesinde gün içerisinde ayağınızı sıkmaz ve ağrıtmaz. Tam kalıp ölçülere sahip olan şeffaf topuklu ayakkabıyı kendi ayak numaranıza göre tercih edebilirsiniz. Ön kısmında bulunan çiçekli detaylar sayesinde özel günlerde kullanıma uygun bir modeldir. Ürünün dikkat çeken dış tasarımı ve konforlu kullanımı SercotiShoes kadın şeffaf topuklu ayakkabı Paris kullananlar tarafından beğenilir. 6 cm topuk boyuna sahip olan bu ayakkabıyı özel günlerinizde veya günlük kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Siz de bu ürünü satın alabilir, kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

SercotiShoes Kadın Şeffaf Ayakkabı Paris Yorumları

SercotiShoes Kadın Şeffaf Ayakkabı Paris Yorumları

Taş dekorlu bir tasarıma sahip olan şeffaf topuklu ayakkabı, kapalı veya açık mekanlarda tercih edilebilir. Konforlu bir kullanım deneyimi sunan bu topuklu ayakkabı, şık tasarımı sayesinde dikkat çeker. Rahat kalıbı sayesinde gün içerisinde sizi yormayan bu ürün, ideal topuk boyu sayesinde ayaklarınızda ağrıya sebep olmaz. Şık şeffaf tasarımı ile kombinlerinize kolaylıkla uyum sağlayan bu ürünü siz de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. SercotiShoes kadın şeffaf topuklu ayakkabı Paris satın alabilir, ürünü deneyimleyebilirsiniz. Şık ve rahat tasarıma sahip olan bu ayakkabı ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ürünü daha önceden kullanan müşterilerin yaptığı değerlendirmeleri SercotiShoes kadın şeffaf topuklu ayakkabı Paris yorumları kısmından inceleyebilir, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Siz de bu ürünü deneyimleyebilir, özel davetlerde veya günlük kombinlerinizde şık tasarımı ile dikkat çeken ayakkabıyı kullanabilirsiniz.

SercotiShoes Şeffaf Topuklu Ayakkabı Paris Fiyatı

SercotiShoes Şeffaf Topuklu Ayakkabı Paris Fiyatı

Bu ürün, şeffaf tasarımı sayesinde oldukça dikkat çeker. Şık tasarımının yanı sıra rahat bir kullanım sunan ürün, kombinleriniz ile rahatlıkla uyum sağlar. 6 cm topuk boyu ile gün içerisinde sizi yormaz. Rahat kalıbı sayesinde rahat bir deneyim sunan bu ürün, şeffaf tasarımı ile beğeni toplar. Özel davetlerde tercih edebileceğiniz bu ürünü dilerseniz günlük kombinlerinizde de kullanabilir, rahatlıkla kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz. Şeffaf tasarımı ile dikkat çeken bu ürün, konforlu kullanımı sayesinde de beğenilir ve tercih edilir. Kalın ve ideal topuk tasarımı sayesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünü deneyimleyebilirsiniz. Şeffaf topuklu ayakkabı modelini kıyafetleriniz ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Siz de SercotiShoes kadın şeffaf topuklu ayakkabı Paris fiyatını inceleyebilir, şık tasarıma sahip olan bu ürünü Trendyol üzerinden güvenilir ve pratik bir şekilde temin edebilirsiniz.