SERİNOVA Orkide Orkide Saksısı - Şeffaf Tabaklı Saksı - 1,5 Lt.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
89 TL65 TL
Kurumsal Fatura
65,99 TL
Kurumsal Fatura
79 TL73 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SERİNOVA Orkide Orkide Saksısı - Şeffaf Tabaklı Saksı - 1,5 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToXA Store Satıcı Ünvanı: SERKAN TOKSA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3943660409400015 Vergi Kimlik Numarası: 8480227362
    Bu ürün ToXA Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dekoratif ürünler denilince en çok tercih edilenlerinden biri olarak ise orkide saksı yer alıyor. İster masanın üzerinde isterseniz de dolap raflarında istediğiniz gibi bu tür saksıları kullanabilirsiniz. Evinizde istediğiniz dekoratif yanı ortaya çıkarmaya yardımcı olacak harika saksıyla, modern bir görüntü çıkartmanız mümkün olacak. Orkide saksılar oldukça sade şekilde tasarlanmış olup içine orkidelerinizi koyduğunuzda ise içi görünecek şekilde tasarlanmıştır. Şık bir tasarıma sahip olan saksınızı istediğiniz her yerde kullanmaya başlayabilirsiniz. Orkidelerinizi koyacağınız oldukça sağlam, şık ve aynı zamanda da modern görüntüye sahip saksılarınıza anında ulaşmaya da başlayabilirsiniz. Görsel yönden oldukça fazla hoşunuza gidecek. 14.3 cmx13.3 cm 1.5 Litre
Geri Bildirim Ver

SERİNOVA MF204P Şeffaf Tabaklı 1,5 lt Orkide Saksısı

Orkide bitkisi her ortamda farklı bir hava oluşturmayı başarır. Narin bir çiçek olan orkidenin bakımı ve nasıl bir ortamda muhafaza edildiği önemlidir. Serinova şeffaf orkide saksısı, bitkinin ihtiyacı olan ışığın köklere iletilmesini sağlar. Modern ve şık bir duruşa sahip olan saksıyı dilediğiniz her zeminde konumlandırabilirsiniz. Ürün, orkidenin yanı sıra farklı çiçek türlerinde de tercih edilebilir. Kullanışlı olan saksıyı edinerek çiçeklerinizin daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Seri̇nova 1,5 lt şeffaf tabaklı orkide saksısı estetik görüntüsü ve kalitesiyle uzun yıllar vazgeçmek istemeyeceğiniz ev aksesuarları arasında yer alır.

  • Saksı üretiminde birinci sınıf malzeme kullanılmıştır.
  • Ürün, modern ve şık bir duruşa sahiptir.
  • Orkide köklerinin güneş ışığından faydalanmasına olanak tanır.

Serinova Şeffaf Tabaklı Orkide Saksısının Özellikleri Nelerdir?

Serinova Şeffaf Tabaklı Orkide Saksısının Özellikleri Nelerdir?

Seri̇nova şeffaf tabaklı orkide saksısı desenli görünümüyle şık bir duruş sergiler. Renksiz saksının eni 13,5 cm genişliğindedir. 1,5 litre hacme sahip olan ürünün uzunluğu ise 14,3 cm’dir. İç mekân bitkilerinin bakımında kullanılan saksının tabanında bitkiye verilen fazla suyun tahliye edilmesine olanak tanıyan tabak kısmı yer alır. Saksıda bulunan minik delikler sayesinde fazla su, tabak içerisinde birikir. Takıp çıkarılabilen saksı tabağı, kişilere büyük bir kullanım kolaylığı sağlar. Orkide yetiştirmek için uygun olan saksıyı masanızın üzerinde ya da raflarınızda sergileyebilirsiniz. Şeffaf ürün, bulunduğu her ortamda şık bir duruş sergilemeyi başarır. Geniş hacme sahip olan saksı sayesinde orkideniz sağlıklı bir şekilde büyüyebilir. Seri̇nova 1,5 lt şeffaf tabaklı orkide saksısı edinerek çiçeklerinizin keyifle açtığına şahit olabilirsiniz.

Serinova 1.5 lt Şeffaf Tabaklı Orkide Saksısı Kullanışlı mıdır?

Serinova 1.5 lt Şeffaf Tabaklı Orkide Saksısı Kullanışlı mıdır?

Seri̇nova 1,5 lt şeffaf tabaklı orkide saksısı oldukça kullanışlı bir üründür. Transparan olan saksı içerisinde bulunan toprağın ve bitki köklerinin görülmesini sağlar. Ürünün bu özelliği sayesinde bitkinin gelişimini kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Saksı aynı zamanda orkide toprağının ne kadar kuru olduğunun hızlı bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. Kendinden desenli olan ürün, zamansız tasarımıyla her mekâna uyum sağlamayı başarır. Saksıyı klasik ya da modern dekorasyonlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Evde, ofiste ya da yeme-içme mekânlarında bitki sergilemek için ideal olan ürün, sunduğu işlevsellikle işlerinizi kolaylaştırmayı başarır. İçerisinde bulunan fazla suyun tahliye edilebileceği şekilde tasarlanan saksı, bitki köklerinin fazla suya maruz kalarak çürümesini engeller. Bitki toprağının hava alabileceği genişlik ve yüksekliğe sahip olan ürünle orkideniz hızlı bir şekilde büyüyebilir.

Serinova Şeffaf Tabaklı Orkide Saksısı Kaliteli midir?

Serinova şeffaf tabaklı orkide saksısı kaliteli bir materyal olan mikadan üretilmiştir. Dayanıklı bir plastik türü olan mika, ürünün güneş ışınlarından etkilenerek deforme olmasını engeller. Saksı, orta ve hafif şiddetli darbelerden etkilenmez. Suya karşı dayanıklı olan ürünü edinerek uzun yıllar aynı görünümde kullanabilirsiniz. Kendinden desenli olarak tasarlanan ürünün deforme olmaması için doğru şekilde temizlenmesi önemlidir. Tozlanan saksıyı asit içermeyen bitkisel temizleyicilerle kirlerden arındırabilirsiniz. Işık geçirgenliği yüksek olan saksıyla bitkinin sağlıklı gelişimi takip edilebilir. Kullanıldığı ortama şıklı katan ürün, kalitesiyle de kullanıcılara kendini hayran bırakmayı başarır. Evladiyelik olan saksı, ihtiyaç duyulan her mekânda kullanılabilir. Seri̇nova şeffaf tabaklı orkide saksısı 1,5 lt. fiyatı her bütçe için idealdir. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Seri̇nova 1,5 lt şeffaf tabaklı orkide saksısı yorumlarını okuyabilirsiniz. Serinova şeffaf tabaklı orkide saksısını uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.