Serra Gardens Sedum Rubrotinctum Sukulent

49,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Serra Gardens Sedum Rubrotinctum Sukulent

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Serra Gardens Satıcı Ünvanı: ONUR AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1100693200
    Bu ürün Serra Gardens tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parlak, yeşil, etli sukulent yaprakları mevsime göre kızararak renk değiştirir. Derli toplu ve küme oluşturan, sık yapıda gelişen varyete, pek çok sukulent bitki aranjmanında kullanılabileceği gibi askılı sepet saksılarda da süper görüntü sergiler. Dondan, alırı sıcaktan, susuzluk ya da bakımsızlıktan etkilenmeyen sedum ailesine mensup rubrotinctum, hızlı ve zengin görünüşlü, dolu dolu saksıları sevenlere. Dikkat! Bu ürünün kargo ve paketleme esnasında yaprakları doğal olarak kırılabilir. Bunun bitkiye zararı olmadığı gibi dökülen yaprakları dikim saksısının toprak yüzeyine koyduğunuzda, her yaprak kısa sürede köklenerek 2-3 rozet vererek yeni sürgünler verir.
Geri Bildirim Ver