3
Kurşun Kalem kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Serve Deep Mekanik Kurşun Kalem Metalik Roze 07mm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
7 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Serve Deep Mekanik Kurşun Kalem Metalik Roze 07mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Ticaret Ankara Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268516296600001 Vergi Kimlik Numarası: 7100164591
    Bu ürün Öztürk Ticaret Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Serve Deep Mekanik Kurşun Kalem Metalik Roze Özellikleri Yazma coşkusu ve eğlence duygusunu tek bir kalemde toplayan, Her yaştan, her meslekten, ister kadın ister erkek olsun herkesin kalemi olmak için tasarlanmış.
  • Herkesin eline yakışsın diye yüksek japon kalitesiyle üretilmiş Serve Deep Versatil Kalem şimdi Metalik renkler ile karşınızda.
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Serve Deep 0.7 Mekanik Kurşun Kalem

Kalemler, yazı yazmak başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda karşımıza çıkan ürünlerden biridir. El sağlığı ve konforu için kalem seçimi çok önemlidir. Serve Deep 0.7 mekanik kurşun kalem kaliteli tasarımı ile yazı yazarken üst düzey performans sergiler. Elin rahat etmesini sağlayan parçaları sayesinde uzun süre yorulmadan yazı yazabilme avantajı sunar. Dikkat çekici metalik pembe rengi ile büyük beğeni toplar. Açık tonlarda kullanılan pembe renk, metalik doku eklenerek modernleştirilir. Dayanıklı gövdesi uzun süre renginde değişim ve yıpranma olmadan kullanabilme avantajı sağlar. Ucun kırılmasını önleyen özel mekanizması sizi her anlamda memnun eder. Kolay tutuş desteğine sahip bu ürün ile uzun süre yazı yazabilirsiniz. Çocukları yazı yazmaya alıştırırken bu konforlu kalemi tercih edebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Modern görünümlü renk
  • Kaliteli materyaller ile üretim

Tasarım Harikası Serve Deep 0.7 Mekanik Kurşun Kalem

Tasarım Harikası Serve Deep 0.7 Mekanik Kurşun Kalem

Kalemlerin kullanışlı özellikleri kadar dış görünüşleri de dikkat edilen unsurlardan biridir. Serve Deep 0.7 mekanik kurşun kalem kullananlar dikkat çekici tasarımı için bu ürünü tercih ederler. Geniş gövde tasarımına sahip bu ürün parlak rengi ile büyük beğeni toplar. Metalik pembe rengi şık bir görüntü oluşturarak yazı yazarken dikkat çekmenizi sağlar. Kalem gövdesinde parmaklarla tutulan bölüme, kauçuk bir parça yerleştirilir. Bu kauçuk parça, parmakların baskısını yumuşatarak yüksek konfor sağlar. Parmaklar yumuşak bir yüzeyle temas ettiği için uzun süre yazı yazıldığında dahi ağrı ve acının oluşması önlenir. Okulda ya da iş yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu zarif kalem sizi her anlamda memnun eder. Hızlıca notlar tutmak için bu kullanışlı tasarıma sahip kalemi satın alabilirsiniz. Çizim yapmak için ele kolay oturan bu kalemi tercih edebilirsiniz.

Serve Deep 0.7 Mekanik Kurşun Kalem Özellikleri

Serve Deep 0.7 Mekanik Kurşun Kalem Özellikleri

Rahat ve pratik kullanım avantajı sunan ürünler her zaman ön plana çıkar. Serve Deep mekanik kalem, silgi ve kalemi bir arada taşıma fırsatı sunan özelliği ile ön plana çıkar. Kalın gövde tasarımına sahip bu ürün, arkasından çevirerek çıkarabileceğiniz silgi ile pratik kullanım avantajı sağlar. Kullanmadığınız zamanlarda tekrar çevirerek silgiyi yerine yerleştirebilir, kırılmasını ve kirlenmesini önleyebilirsiniz. Kalem ucunun tamamen içeri alınmasını sağlayan yaylı sisteme sahiptir. Bu yaylı sistem kalemin arkasına basılarak ucun dışarı çıkmasını sağlar. Kalemi kullanmadığınız zamanlarda basılı tutarak ucu tamamen içeri itebilirsiniz. Böylece ucun kırılmasını önleyerek uzun süreli kullanım avantajı sağlayabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Serve Deep 0.7 mekanik kurşun kalem yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Serve Deep 0.7 Mekanik Kurşun Kalem Fiyatları

Serve Deep 0.7 Mekanik Kurşun Kalem Fiyatları

Serve Deep 0.7 mekanik kurşun kalem fiyatları belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Zarif tasarımı ile dikkat çekerken elinizin konforunu da üst seviyelere taşır. Kauçuk parçası, elin sert plastikle temasını keserek ağrısız yazı yazma fırsatı sunar. Uzun süre elinde kalem olan öğrencilerin gün boyu keyifli bir şekilde notlar tutabilmesini sağlar. Arkasında bulunan silgi, ihtiyaç duyulduğunda yerinden çıkarak aynı anda hem silgi hem de kalem taşıma imkanı tanır. Ele oturan ergonomik yapısı ile sizi her anlamda memnun eder. Serve Deep 0.7 mm uç ile kullanılarak ideal boyutlarda notlar tutmanızı ve kusursuz çizimler yapmanızı sağlar. Kullanışlı ve ergonomik bu ürünü her türlü yazı işleriniz için kullanabilirsiniz. Hem kaliteli hem de şık tasarıma sahip bu kalemi Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.