Serve Deep Mek.kurş.kalem 07 Pastel

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
180,44 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Serve Deep Mek.kurş.kalem 07 Pastel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Serve Deep 0.7 mm Versatil Kalem
  • Gök Mavi Özellikleri
  • Yüksek Japon kalitesiyle üretilmiştir.
  • Çevirince ortaya çıkan kaliteli silgi.
  • Gizlenebilir metal uç.
  • Kauçuk özelliği ile rahat kullanım
  • Uç Kalınlığı: 0.7mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Serve Deep Gök Mavisi 0.7mm Versatil Kalem

Kaliteli ve rahat kullanıma sahip kalemler, avantajlı özellikleriyle müşterilerin beğenisini toplar. Dayanıklı ve güçlü yapıya sahip olmaları nedeniyle yazım alanında çalışan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Deep gök mavisi 0.7 mm versatil kalem yazı araç-gereçleri arasında müşteriler tarafından ilk tercih edilen ürünler arasında yer alır. Kauçuk özelliği sayesinde rahat ve pratik bir kullanım imkanı yaratır. Oldukça geniş bir kitleye hitap eden bu ürün, ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verir. Yazı yazmanın yanı sıra, sanatsal çalışmalarınızda ve eskiz çizimlerinizde size yardımcı olur. Ergonomik bir kullanım imkanı sunar. Birçok ihtiyacınızı rahatlıkla karşılamanıza yardımcı olur. Farklı kalınlıklardaki uç çeşitlerinin de kullanımını sağlayan özelliği ile benzersiz bir üründür. Günlük işlerinizi hızlıca bitirmenizi sağlar. Pratik kullanımıyla sizi memnun eder.

  • Pratik deneyim
  • Ergonomik yapı
  • Geniş kullanım alanı

Dikkat Çekici Deep Gök Mavisi Versatil Kalem Özellikleri

Dikkat Çekici Deep Gök Mavisi Versatil Kalem Özellikleri

İş hayatında çalışanlar projelerini düzenlerken, öğrenciler okulda çalışırken ya da akademisyenler sınav ve ödev kontrolü yaparken versatil kalemleri tercih edebilir. Serve Deep gök mavisi 0.7 mm versatil kalem yazım alanında sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Birbirinden farklı kalınlıklardaki uçları sebebiyle geniş bir müşteri skalasına sahip olan bu tarz ürünlerden 0.7 mm’lik olanlar ise oldukça rağbet görür. Özel olarak tasarlanan yapısıyla göz doldurur. Müşterilerin beğenisi toplayarak ideal bir ürün deneyimi sunar. Yüksek Japon kalitesiyle üretilen bu ürün, kullanım avantajıyla güven verir. Birçok ihtiyacınızı kolaylıkla karşılamanızı sağlar. Yazarlar, karikatüristler ve çizerler tarafından sıklıkla tercih edilen bu üründe kapağın altında yer alan mikro silgisi sayesinde hata yaptığınızda kolayca silme işlemi yapabilirsiniz. Serve Deep gök mavisi 0.7 mm versatil kalem fiyatları ise her bütçeye uygunluk gösterir.

Göz Alıcı Yapısıyla Deep Gök Mavisi Versatil Kalemi

Göz Alıcı Yapısıyla Deep Gök Mavisi Versatil Kalemi

Gizlenebilen metal ve yumuşak uçları sayesinde hızlı ve akıcı bir kullanım imkanı sunan ürün; farklı renkte, kalınlık ve koyulukta uçları kullanabilmenize olanak tanıyan yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Kalemin üst kapağının altında bulunan tüpe kolaylıkla uçları koyabilirsiniz. Uçları istediğiniz boyutta seçebilir ve dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Göz alıcı yapısıyla dikkatleri üzerine çeken bu ürünün istediğiniz kalınlıktaki seçenekleriyle çizim yaparken özel bir tasarım elde edebilirsiniz. Güçlü yapısı ve uzun süre kullanım imkanıyla beğeni toplayan ürün, yüksek performansıyla yazım işlerinizde rahat etmenizi sağlar. Serve Deep gök mavisi 0.7 mm versatil kalem yorumlarına göz atabilir ve ürünü kullanmadan önce kullanım avantajları hakkında bilgi edinebilirsiniz. 0.7 mm uç kalınlığı ile derin ve belirgin şekiller yapabilir, bu süreçte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Avantajlı Fiyat Alternatifleriyle Serve Deep Versatil Kalem

Avantajlı Fiyat Alternatifleriyle Serve Deep Versatil Kalem

Geniş perspektifteki ürün özellikleriyle herkesin dikkatini çeken bu ürün, size çeşitli fırsatlar sunar. Evinizde, ofisinizde veya çalıştığınız alanda ihtiyaçlarınızı pratik bir şekilde karşılamanıza yardımcı olur. Kendinizi iyi hissederek keyifli bir gün geçirmenizi sağlar. Yaşam kalitenizi artırarak mutlu olmanıza vesile olur. İlgi çekici özellikleriyle sizi cezbeder. Kullanılan alanlara uygunluk sağlayan özelliği sebebiyle çok amaçlı kullanım imkanı sunar. Ergonomik bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde ürünü istediğiniz yerde ve zamanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaliteli ve güçlü performansıyla sizi birçok konuda memnun eder. Uzun süre ürünü kullanmanıza destek olur. Eşsiz bir deneyim hissi yaratarak ürünü kullanırken kendinizi şanslı hissetmenizi sağlar. Serve Deep gök mavisi 0.7 mm versatil kalem kullananların yorumlarına bakarak Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla ürüne sahip olabilirsiniz.