10
Din Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Server Yayınları Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali (ORTA BOY-SADECE MEAL)

400 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  400 TL
%5 indirim
2 x  380 TL
760 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
450 TL400 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Server Yayınları Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali (ORTA BOY-SADECE MEAL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SERVER YAYINLARI Satıcı Ünvanı: SERVER İLETİŞİM DANIŞMANLIK TANITIM GAZETECİLİK VE YAYINCILIK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764009231200015 Vergi Kimlik Numarası: 7640092312
    Bu ürün SERVER YAYINLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali (Orta Boy-Ciltli) / Server Yayınları
  • Basım Yılı: 2023
  • Sayfa Sayısı: 688
  • Kapak: Termo Deri Cilt, Sert Kapak
  • Kağıt Türü: 45 gr. 1. Hamur
  • Ebat: 13 x 20,5cm
  • Dil: Türkçe
  • Yazar: Prof. Dr. Hasan Tahsin Feyizli

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Sayfa Sayısı 651-700
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Server Yayınları Feyzü'L Furkan Tefsirli Kur'An-I Kerim Meali (Orta Boy-Sadece Meal)

İslam dinini ve Kur’an-ı daha iyi anlamak için sadece Arapça değil, Türkçe mealini okumayı tercih edebilirsiniz. Bu sayede size aksedilen mesajları net bir şekilde anlayabilir, islama uygun davranışlar sergileyebilirsiniz. Allah’ın takdirini kazanmak için sadece Kuran’ı okumak yetmez. Bununla beraber ilahi kitaba uygun davranmak, yaşanılan olaylardan ders almak gerekebilir. Server Yayınları Feyzü'L Furkan tefsirli Kur'an-ı Kerim meali (orta boy-sadece meal) bu amaçla size sunulur. Tefsirli meal, anlaşılır Türkçesi, ayetlerin durakları ve sayfa kalitesi oldukça beğenilir. Markanın sunduğu ürün ciltli olarak sunulur ve kaliteli dikişleri sayesinde zamana bağlı olarak yıpranmalar oluşmaz. Hafif tasarımı ile yanınızda taşıyabilir, sohbetlerde veya camide rahatlıkla ürünü okuyabilirsiniz. Tefsirde, ayetlerin açıklamalarını okurken, hem duaların anlamını öğrenebilir hem de hissettirdiği duygulara yakından şahit olabilirsiniz.

  • Rahat okuma
  • Anlaşılır Türkçe
  • Kaliteli materyal

Server Yayınları Kur'An-ı Kerim Meali Özellikleri

Server Yayınları Kur'An-ı Kerim Meali Özellikleri

Kutsal kitabı anlamak için iki yol bulunur. Bu yollardan birincisi gerekli ilimleri öğrenmek veya tefsirli eserlerden destek alarak ayetlerde iletilen mesajları okumaktır. İslam dininde Kuran’ı okumak bir vazife olarak görülse de anlamadan, Arapça haliyle okuduğunuz kitap sizde istenilen etkiyi yaratmayabilir. Bu durumun önüne geçmek için Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim meali okunabilir ve bu hadislere uygun yaşanabilir. Çeşitli yayınlar tarafından sunulan, farklı kalitelerde tefsirler bulunur. Fakat burada önemli olan kutsal kitabın anlamından uzaklaşmadan sade şekilde çevirisini okumak olabilir. Server Yayınları sunduğu kitabın çevirisinde sade ve anlaşılır bir Türkçe’ye yer verir. Feyzü'l Furkan Kuranı Kerim ve tefsirli meali 672 sayfa olarak hazırlanır ve kapağı ciltlenir. Kolay çevirmenizi sağlamak için 1. sınıf kağıdın kullanıldığı üründe Kuran’ın çevirisi bulunur ve rahatlıkla okuyabilirsiniz.

Server Yayınları Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali Fiyatları

Server Yayınları Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali Fiyatları

Anlaşılır bir dildeki kutsal kitabı satın almak istediğinizde fiyatlar değişiklik gösterebilir. Bu fiyatlara bağlı olarak çeviri, kağıt ve boyut kalitesi farklı olabilir. Neredeyse her gün okuyup anlamak isteyeceğiniz Server Yayınları Feyzü'L Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim meali (orta boy-sadece meal) fiyatları oldukça makul düzeylerde tutulur ve bu sayede tasarruflu bir şekilde satın alma imkanı bulabilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize sunabileceğiniz nitelikli yazarlar tarafından çevrilen tefsiri uzun dönemler kullanabilirsiniz. Satın alacağınız ürünün çevirisini yapan hocayı bilmeniz, yayınevinin güvenilirliğini araştırmanız gerekebilir. Bu sayede doğru kaynaklara ulaşma imkanını artırabilirsiniz. Bazı ayetler çevirilere göre birden fazla anlam taşıyabilir, anlamı değişiklik gösterebilir. Çeviri yaparken yazar buradan farklı bir anlam çıkarabilir. Bu nedenle nitelikli ve özenli bir şekilde hazırlanan Server yayınlarının tefsirli kutsal kitabı ekonomik fiyatlardan satın alabilirsiniz.

Server Yayınları Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali Yorumları

Server Yayınları Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali Yorumları

Kuran çevirisi satın almak istediğinizde karşınıza birçok alternatif çıkabilir. Bu alternatifler arasından nitelikli çevirilerin yapıldığı, kaliteli materyaller ile tasarlanan, anlaşılır Türkçe ve okunaklı yazı tipi ile hazırlanan ürünü bulmak isteyebilirsiniz. Bunun için araştırmalar yapmanız, ürünleri karşılaştırmanız veya müşteri deneyimlerinden faydalanmanız gerekebilir. Server Yayınları Feyzü'L Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim meali (orta boy-sadece meal) yorumları satın alacağınız ürünü bilinçli bir şekilde almanız, ürün hakkında fikir sahibi olmanız için size sunulur. Bu sayede tefsirli Kuran’ı satın alan müşterilerin okuma ve muhafaza sırasında yaşadığı deneyimleri öğrenebilir, seçimlerinizi buna göre yapabilirsiniz. Okudukça yıpranmayan, rahat bir şekilde sayfaları çevrilebilen, anlamakta güçlük çekmeyeceğiniz bir ürün satın alarak İslam’da verilen mesajları rahatlıkla anlayabilirsiniz. Keyifli bir şekilde okuyabileceğiniz, kaliteli materyallerden üretilen, ciltli anlaşılır tefsiri Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.