Sesu Boncuk Sir Ağda Ağdaya Ilk Adım 250 gr X 2 Adet

424,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Boncuk Sir Ağda Ağdaya Ilk Adım 250 gr X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: B&S Group Satıcı Ünvanı: ŞEVKET ŞENKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2564258019200001 Vergi Kimlik Numarası: 8070600281
    Bu ürün B&S Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesu Boncuk Sir Ağda Ağdaya İlk Adım 250 gr x 2 Kullanım Şekli Sesu Boncuk Sir Ağda kullanmadan önce uyarıları dikkatlice okuyunuz.1) Sesu Boncuk Sir Ağda'yı istenilen miktarda ısıtıcı bir cezvede tamamı eriyinceye kadar ısıtnız. Ağda sürülebilecek kıvama geldikten sonra ocaktan alınız.2) Kullanmadan önce, ağda sıcaklığını ölçmek için ağğdayı uygulama yapacağınız bölgeye az bir miktarda sürerek kontrol ediniz. Sonra spatula yardımı ile uygulanacak bölgeye tüylerin çıkış yönü doğrultusunda, çok ince bir tabaka halinde (1 mm) ve eşit miktarda sürünüz. (Evinizde spatula yoksa metal yemek bıçağının, keskin olmayan tarafını spatula olarak kullanabilirsiniz).3) 3-4 saniye sonra ağda cildinizde donacaktır.4) Bir elinizle cildinizi gergin tutup, diğer elinizle ağdayı çekebilmekk için önce 2 parmağınızla tutabilecek kadar kaldırınız ve tek bir hareketle tüylerin çıkış yönünün tersine doğru, cildinize paralel olarak çekiniz.5) Ağda işlemini bitirdikten sonra cildinizi Sesu Sir Ağda temizleme yağı ile temizleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Kavanoz
  • Ürün Tipi Sir Ağda
Geri Bildirim Ver