Sesu Ağda Temizleyici Bakım Yağı 150 ml

155,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
550 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
80,02 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
80,02 TL
250 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Ağda Temizleyici Bakım Yağı 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesu Ağda Temizleyici Bakım Yağı 150 ml Sesu Sir Ağda Temizleyici Bakım Yağı özel formülü sayesinde sir ağdayı cilt üzerinden temizlerken Aloe Vera özleri ile cildinizi kıl köklerini güçlendirmeden nemlendirir, cilde parlaklık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Sir Ağdayı ciltten temizlemenin en kolay yolu Sesu Ağda Temizleyici Bakım Yağıdır.. Aloe vera’nın deri üzerine iyileştirici, yumuşatıcı, nemlendirici ve yaşlanmayı önleyici etkisi vardır. Yaşlanmayı önleyici etkisi çok yönlüdür: Çok iyi bir temizleyici olduğu için ölü hücreleri kaldırır ve derinin küçük gözeneklerini temizler. Bir yandan derideki atık ve toksinleri kaldırırken, içerdiği vitamin, mineral ve amino asitlerle deriyi besler ve yeni hücre yapımını arttırır. NASIL KULLANMALIYIM? Yüz, kol, bacak, koltukaltı ve bikini bölgesinde rahatlıkla kullanılabilir.
  • İhtiyaç ölçüsünde cilde yumuşak hareketlerle masaj yapılarak sürülmelidir.
  • SESU HAKKINDA
  • Türk kadınlarının bir numaralı tercihi olan, pazarının öncü markası Sesu, 1969 yılında tüketicileri pratik, sağlıklı ve kolay kullanımı ile kısa sürede benimsenen "ılık ağda" ile tanıştırdı. Yeni ürünler, yeni çözümler ve farklı ürünler ile herkesimden bayanın memnuniyetini kazandı. Kişisel bakım alanında lider markalara sahip Kopaş Kozmetik & Pazarlama A.Ş. ailesine 2004 yılında katılarak sektörün başarı zincirinde önemli bir halka oldu. Üstün üretim kalitesi ile ağda ve depilasyon ürünleri kategorisindeki gelişimini, kişisel bakım ürünleriyle destekleyerek gücüne güç katmaya devam etti. Alix Avien şemsiyesi altında, Devlet tarafından desteklenen Turquality programı kapsamına girerek bir dünya markası olma yolunda önemli aşamalar kaydetti. %100 Türk sermayeli bir kuruluş olarak hem Türkiye'de hem de 20 yakın ihracat yaptığı ülkeye ihracatı ile ulusal ve uluslararası başarılarını pekiştirdi. İngiltere, Amerika, Kanada, İspanya, Almanya, İsviçre, Hollanda, Romanya ve Rusya başta olmak üzere farklı coğrafyalardan ve pazarlardan milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Tüketicilerin ihtiyaçlarını tespit etme ve onlara en iyi çözümleri sunabilmek için her zaman değişim ve gelişimi özendiren kurumsal yapısı ile Sesu dün, bugün ve yarın
  • her zaman maksimum memnuniyeti hedefliyor.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Sprey
  • Ürün Tipi Ağda Sonrası Bakım
Geri Bildirim Ver