Setay Montessori Yatak, Çeşme Sedirli Montessori Yatak Pembe

15.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Setay Montessori Yatak, Çeşme Sedirli Montessori Yatak Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Setay Mobilya1 Satıcı Ünvanı: SETAY MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764072601400001 Vergi Kimlik Numarası: 7640726014
    Bu ürün Setay Mobilya1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzün ön ayak ve çatı kısmında 6x6 cm ladin ağacı kullanılmıştır. Ürünümüzün karyola kısmı komple MDF malzeme ve boyalıdır. Ürünümüzde pencere ve raflar MDF malzeme ve boyalıdır. Ürünümüzde arka pano ve sandıklı sedir oturma kısmı suntalem malzemedir. Sedir kısmı eşyalarınızı saklamanız için sandıklıdır. İstenirse sedir kısmı çıkarılıp karyola yan çevrilebilir. Ürün iç yatak ölçüsü 90x190 cm dir. Ürün fiyatına iç yatak dahil değildir. Ürün Ölçüleri Montessori Ölçüleri : Genişlik : 208 cm Yükseklik : 205 cm Derinlik: 68 cm Karyola Ölçüleri : Genişlik : 96 cm Derinlik: 191 cm Sandıklı Sedir Ölçüleri : Genişlik : 96 cm Derinlik: 68 cm Garanti Bilgisi Üretim ve işçilik hatalarını kapsayan 2 yıllık garanti ile birlikte ürünün konforunu içiniz rahat bir şekilde yaşayabilirsiniz.
  • Ürün Avrupa TÜV CERT ISO 9001 kalite standardına uygun üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver