Seven Art Jewelry Kaplangözü Erkek Bileklik, Kaplan Gözü Erkek Bileklik, Doğal Taş Erkek Bileklik, Hediye Bileklik

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 15 Cm
15 Cm
16 cm
17 cm
18 cm
19 cm
20 cm
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Seven Art Jewelry Kaplangözü Erkek Bileklik, Kaplan Gözü Erkek Bileklik, Doğal Taş Erkek Bileklik, Hediye Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seven Art Jewelry Satıcı Ünvanı: HİLMİYE ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2220565135
    Bu ürün Seven Art Jewelry tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El yapımı Kaplan gözü silindir bileklikler, özel ve kişisel bir dokunuşla tasarlanır. Her bir bileklik, tasarımcının kişisel dokunuşuyla şekillenir ve böylece her bir bileklik kendine özgü bir karakter taşır. Kaplan gözü silindir bileklikler, doğanın güzelliklerini yansıtan ve estetik açıdan şık bir görünüm sunan benzersiz bilekliklerdir. Doğal taşların estetiği ile minimalist tasarımın birleştiği bu bileklikler, kendinize özgü bir tarz yaratmanız için mükemmel bir seçenektir. Kaplan gözü silindir bileklikler, her yaşa ve her zevke uygun birçok farklı modelle sunulur. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilebilecek şekilde tasarlanmıştır. El yapımı Kaplan gözü silindir bileklikler, özel bir hediye seçeneği de sunar. Sevdiklerinize doğanın güzelliklerini yansıtan, özel bir bileklik hediye etmek isterseniz, bu bileklikler harika bir seçenek olabilir. Doğanın güzellikleriyle ve el işçiliğiyle üretilen Kaplan gözü silindir bileklikler, sizlere güç ve cesaret vererek, kendinize özgü bir tarz yaratmanıza yardımcı olacaklardır. Ürünümüzde kullanılan materyaller: 5x8mm Kaplan Gözü taşı 5x2 mm Hematit taşı 1,5mm Siyah Kore İpi 1,3 cm Zamak Düğme ÖNEMLİ UYARI Uzun ömürlü kullanım için su veya kimyasal sıvılarla temastan uzak tutmalısınız. Ürününüzün temizliğini nemli bir bez ile yapabilirsiniz. Böylelikle uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Doğal bir ürün olduğu için desenleri değişiklik gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Materyal Doğal Taş
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver