Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı Art-688 Bordo Bordo

359,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
366,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
395,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı Art-688 Bordo Bordo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BebeMango Satıcı Ünvanı: STEPLINE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781072634900001 Vergi Kimlik Numarası: 7810726349
    Bu ürün BebeMango tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı ART-688 Özellikleri
  • Bebekleri yürümeye alıştırma döneminde ebeveynlerin en büyük yardımcısıdır. Bebeğin ellerinden tutulmadığı için omuz çıkmalarının önüne geçilmiş olur. Bebeği bacak arasından ve belden kavrayan bu yardımcı sayesinde bebek güvenle sarılır. Bebeğin kolları boşta kaldığı için özgürce ve dengeli yürümeyi öğrenir. Elde veya makinede 40 derecede yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver

Sevi Bebe Bebek Bordo Yürüme Yardımcısı

Bebek sahibi olan her aile, evin gözdesi olan yeni üyesinin sağlıklı bir ortamda gelişip büyümesini sağlamaya çalışır. Çok narin yapıları olduğundan dolayı bebeklerin gelişim aşamasında incinmeleri kolay olur. Her ebeveyn çocuğunu korumak istediği için gelişim sürecinde yardımcı malzemelere ihtiyaç duyar. Özellikle yürüme çağındaki çocuklara sürekli destek olmak önemlidir. Yürümeye çalışan yavrunuza yardımcı olmaya çalışırken onlara özel olarak üretilen Sevi Bebe yürüme yardımcısını kullanabilirsiniz. Onları kavrama şekliniz, ellerinden veya omuzlarından tutarak verdiğiniz destekler henüz gelişmekte olan bedenini yanlışlıkla incitebilir. Sevi bebe bebek bordo yürüme yardımcısı bu konuda size yardımcı olmak ve çocuğunuzun sağlığını korumak için tasarlanan bir üründür. Bu kaliteli yürüme yardımcısını kullanarak ilk adımlarını atan yavrunuzun zarar görmeden yürümesine yardımcı olabilirsiniz.

  • Sağlıklı malzeme
  • Ayarlanabilir bel ve kemerler
  • Yerli üretim

Kullanışlı Art-688 Yürüme Yardımcısı Özellikleri

Kullanışlı Art-688 Yürüme Yardımcısı Özellikleri

Çocukların yürümeyi öğrenmeye başladığı dönemde anne ve babaların işini kolaylaştıran Art-688 modeli yürüme yardımcısı hem belden, hem de bacak arasından kavrayarak rahat bir tutuş sağlar. Ön tarafında bulunan cırt cırtlı kanatlar sayesinde küçük bedenlere tam olarak uyan ürün, boyu ayarlanabilir tutma kemerleri ile sizin için de kolay kullanım sunar. Sevi Bebe bebek bordo yürüme yardımcısı kullananlar çocuğu ellerinden veya kollarından tutmaya gerek duymadıkları için omuz çıkmalarının önüne geçmiş olurlar. Böylece kolları boşta kalan bebek, dengeli yürümek için özgürce hareket edebilir. Bebeklerin yanı sıra anne ve babaların da sağlığını korumayı hedefleyen marka, kanserojen ve toksik madde testlerinden geçmiş materyaller kullanarak üretim yapar. Pek çok açıdan sizin ve çocuğunuzun sağlığı düşünülerek tasarlanmış bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir, sevdiklerinize de tavsiye edebilirsiniz.

Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı ile Sağlam Adımlar

Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı ile Sağlam Adımlar

Kalitesini ispatlamış olan Sevi Bebe, sağlığınızı ve konforunuzu düşünerek tasarlanan ürünleri ile çok tercih edilen markalar arasında yer alır. Sevi Bebe bebek yürüme yardımcısı yavrunuzun hassas ve narin yapısını koruyarak sağlam adımlar atmasına yardımcı olur. Ürün, kullanışlı olmasının yanı sıra şıklığıyla da dikkatleri üzerine çeker. Bordo rengi sayesinde çokça tercih edilen ürün, keyifle kullanabileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Bu ürün yumuşak dokuya sahip olan kumaşı ve kaliteli iç dolgusu ile minik yavruların konforunu sağlayarak neşeli bir şekilde yürüme çabası göstermesine yardımcı olur. Sevi Bebe bebek bordo yürüme yardımcısı yorum kısmından bu ürünü kullanan ebeveynlerin ürün hakkındaki fikirlerini okumak kolay karar vermenize yardımcı olabilir. Sevi Bebe markasının ürünlerinde kullanılan kumaşlar ve iç dolgu malzemeleri zararlı madde içermediği için siz de çocuğunuzda güvenle kullanabilirsiniz.

Sevi Bebe Bebek Bordo Yürüme Yardımcısı Fiyatları

Sevi Bebe Bebek Bordo Yürüme Yardımcısı Fiyatları

Kaliteli üretim yaparken küçüklerin hassas yapılarına özen gösteren Sevi Bebe, hızla büyüyen yavrularınız için pek çok ayrıntıyı düşünerek gelişimlerini desteklemenize yardımcı olur. Yerli üretim yapan marka, kaliteden ödün vermeden güvenli ve sağlıklı bir gelişim süreci için çalışır. Markanın rahatınız için ürettiği yürüme yardımcısı bu süreçte büyük kolaylık sağlar. Bebeğinizin konforu için alabileceğiniz gibi sevdiklerinize de hediye edebilir, bebeklerinin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Kullanışlı ve kaliteli Art-688 yürüme yardımcısı, minik yavrunuzla eğlenceli yürüme alıştırmaları yapmak için ideal bir üründür. Dayanıklı yapısıyla uzun ömür vadeden ürünü doğacak çocuklarınız için de kullanabilirsiniz. Elde veya makinede yıkanabilen ürün, 40 derecelik düşük ısıda bile kolaylıkla temizlenebilir. Bütçenize uygun Sevi Bebe bebek bordo yürüme yardımcısı fiyat seçenekleri için Trendyol kampanyalarını takip edebilir, ürünü alırken avantaj sağlayabilirsiniz.