Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı Art-688 Lacivert Lacivert

293,18 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
23 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330,90 TL
11 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı Art-688 Lacivert Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BebeMango Satıcı Ünvanı: STEPLINE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781072634900001 Vergi Kimlik Numarası: 7810726349
    Bu ürün BebeMango tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı ART-688 Özellikleri
  • Bebekleri yürümeye alıştırma döneminde ebeveynlerin en büyük yardımcısıdır. Bebeğin ellerinden tutulmadığı için omuz çıkmalarının önüne geçilmiş olur. Bebeği bacak arasından ve belden kavrayan bu yardımcı sayesinde bebek güvenle sarılır. Bebeğin kolları boşta kaldığı için özgürce ve dengeli yürümeyi öğrenir. Elde veya makinede 40 derecede yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı Art-688 Lacivert

Yardımcı aparatlar, yeni yürümeye başlayan çocuklar ve onları korumaya çalışan ebeveynler için özenle ve büyük dikkatle tasarlanır. Güvenilir, dayanıklı ve kaliteli Sevi Bebe Art-688 lacivert bebek yürüme yardımcısı satın almak her ebeveynin içini rahatlatabilir. Bu bebek yardımcısı, çevreleri hakkında meraklı olmaya ve yeni yürümeye başlayan çocukları güvende tutacak bir şekilde özel olarak tasarlanır. Elastik kumaşı, uzun tutacakları ve ergonomik tasarımıyla çocuğunuzun hareket etmesini kolaylaştırır ve onu rahat ettirir. Bu sayede, çocuklar düşme korkusu olmadan yürüyebilir ve hareket edebilir. Aynı zamanda, yürüyüşe bağlı olarak gelişmekte olan kaslarını güçlendirebilir, motor becerilerini geliştirebilir. Sevi Bebe Art-688 lacivert bebek yürüme yardımcısı kullananların deneyimlerini araştırabilir ve aklınızdaki sorulara yanıt bulup, bebeğinize bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Kasları güçlendirir
  • Her yere taşıma imkanı

Bebeklerin Yürümesine Destek Sevi Bebe Yürüme Yardımcısı

Bebeklerin Yürümesine Destek Sevi Bebe Yürüme Yardımcısı

Sevi Bebe yürüme yardımcısının lastikli yapısı, ürünü esnek hale getirir ve çocuğunuz yürümeyi öğrenene kadar destek sağlar. Ürünün konforlu ve dayanıklı yapısı sayesinde çocuğunuzu izlemek zorunda kalmadan işinize devam edebilirsiniz. Markanın bu ürünü katlanabilir yapısıyla kolay muhafaza imkanı tanır. Rahatlıkla taşınabildiği için yürüyüşlerde ve seyahat ederken dahi yanınıza alabilirsiniz. Bu fonksiyonel bebek ürünü hem ona göz kulak olmanıza hem de günlük işlerinizi aksatmadan tamamlamanıza yardım edebilir. Sevi yürüme yardımcısı, çocuğunuzun ilk adımlarını atmasına yardımcıdır. Bu ürün, bacak kaslarının esnemesine izin vererek bebeğin ihtiyaç duyduğu gücü ve koordinasyonu geliştirmesine destek olur. Küçük çocuğunuzun tüm duyularına hitap ederek merak ettiklerini öğrenmesini de sağlar. Bütçenizi zorlamayan Sevi Bebe bebek yürüme yardımcısı Art-688 lacivert fiyat aralığı sayesinde bu sağlam ve güvenilir ürünü satın alabilirsiniz.

Kullanışlı Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı Art-688

Kullanışlı Sevi Bebe Bebek Yürüme Yardımcısı Art-688

Çocuğunuz tek başına ayağa kalkmak ve kendini yukarı çekmek için sandalyeleri ve diğer mobilyaları kullanır. Çocuğunuzun hareketini birkaç eşyayla sınırlamak yerine, yürümesine destek olan Sevi Bebe bebek yürüme yardımcısını kullanabilirsiniz. Küçükleri sadece evin etrafında dolaşırken görmekten zevk almakla kalmaz, aynı zamanda bu yürüme yardımcılarından bir dizi fiziksel ve zihinsel fayda elde edebilirsiniz. Bu ürünler çocuğunuzun bağımsızlık duygusunu teşvik eder, etrafında bulunan nesneleri keşfetmesine ve öğrenmesine izin verir. Sağladığı fiziksel faydalara ek olarak, çocuğunuzun zihinsel yeteneklerini güçlendirmesine de yardımcı olabilir. Yeni yürüyen çocuğunuzun fiziksel becerilerini Sevi Bebe bebek yürüme yardımcısı Art-688 lacivert ile test etmeden önce, yalnızca yaş aralığını değil, yetenekleri de göz önünde bulundurmanız faydalı olur. Çocuk, kendi başına dik oturabildiği gibi ayakta da durabildiği zaman bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bütçenize Göre Sevi Bebe Art-688 Fiyatları ve Yorumları

Bütçenize Göre Sevi Bebe Art-688 Fiyatları ve Yorumları

Sevi Bebe Art-688 sayesinde odanın etrafında hareket eden, koşmaya çalışan, heyecanlı bir çocuğa sahip olmak ebeveynler için hoş bir manzara yaratır. Bu ürün, küçüklerin yürümeyi öğrenmesine yardımcı olmak için tasarlanır. Her zaman evin etrafında dolaşmasını sağlayan ek stabilite sağlar. Hareket etmeyi öğrenmek isteyen çocuklar için yürüme yardımcısı kullanılması gerekir. Çocuğunuzun ürüne düzgün bir şekilde yerleştirilmesi ve aparatın kilidinin kapatılması önemlidir. Ürün, yukarı ve aşağı zıplamayı seven çocuklar için güvenli kullanım sağlar. Yeni hareket etmeye başlayan çocuğunuzla sevdiklerinizin evlerini ziyaret etmek göz korkutucu olabilir. Ancak bu ürün sayesinde her ziyaretinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Böylece sevdiklerinizle herhangi bir endişe duymadan vakit geçirebilirsiniz. Trendyol üzerinden Sevi Bebe Art-688 lacivert bebek yürüme yardımcısı yorumlarını okuyabilir ve ürünü satın almak için avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.