Sevi Bebe Destekli Giymeli Sling Art-571 Lacivert

749,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sevi Bebe Destekli Giymeli Sling Art-571 Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BebeMango Satıcı Ünvanı: STEPLINE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781072634900001 Vergi Kimlik Numarası: 7810726349
    Bu ürün BebeMango tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevi Bebe Destekli Giymeli Sling ART-571 Özellikleri
  • Destekli Giymeli Sling güvenli ve kolay bir kullanım sunar. Eller serbest gezinmek, alışveriş yapmak veya basit ev işleri yapmak destekli giymeli sling ile oldukca rahattir. Giymeden ayarlanır , giydikten sonra bebeğin rahatlığına göre sabitlenir. Bebeğiniz ise anne sıcaklığıyla rahat eder. Prematüre ve yeni doğan bebekten, 13 kg. a kadar kullanılabilir. %100 pamuktur. Prematüre bebeklerde de kullanıldığı için kadifemsi yumuşaklıkta zımparalanmış bir kumaş kullanılmıştır. Elde ve makinada 40 derecede yıkanabilir Nasıl Kullanılır ? : Oncelikle tokalar annenin bedenine göre tahmini olarak takılır. Destekli Giymeli Sling baştan geçirilir ve bel bandı bele gore ayarlanarak takılır. Sling kumaşı omuzlardan arkaya atılır, arkadan kollar çapraz olacak sekilde tekrar öne getirilip gevşekce bağlanır.Bebek prematüre veya yeni doğan bebek ise , bebeğin kafası annenin göğsüne gelecek şekilde , yan yatış pozisyonunda yatırılır. Bebek oturabiliyorsa, bebeğin rahat oturabilmesi için kalça bandı ,bebeğin diz kapaklarının altına gelecek şekilde ayarlanır ( Bebeğin gelişimine göre bant genişliği de artar). Önden bağlanan bağcık açılır ve bebeği rahatsız etmeyecek şekilde daha sıkı bağlanır. Slingi sıkılaştırmak için omuzlardan sarkan kumaş omuz üstlerinde toplanır. Bağlama tamamlandıktan sonra , bağcıklardan bir tanesi üste doğru çekilerek bebeği ikinci defa sarar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Sevi Bebe Destekli Giymeli Lacivert Sling

Ebeveyn olarak bebeğiniz için en iyisini istersiniz. Özellikle gün içerisinde bir yandan işlerinizi hallederken bir yandan da bebeğinizle ilgilenmeniz oldukça zor bir durumdur. Bu tarz durumlarda hem bebeğinizin rahat etmesi hem de sizin rahat etmeniz için en uygun olan ürünleri tercih etmeniz gerekir. Sevi bebe bu konuda ebeveynler için oldukça kullanışlı bir ürün olan destekli giymeli sling ürününü tasarlamıştır. Ürün sayesinde ebeveynler bir yandan işlerini yaparken bir yandan bebeklerinin ihtiyaçlarına anında cevap verebilirler. Hem ebeveynleri hem de bebekleri rahat ettirme amacıyla tasarlanmış bir ürün olan Sevi Bebe destekli giymeli sling, birçok kullanıcı tarafından da olumlu yorumlar almıştır. Ebeveynlerin ihtiyaçlarına yanıt veren kaliteli üründür.

  • Kolay kullanım
  • %100 pamuk
  • Yıkanabilir

Sevi Bebe Destekli Giymeli Sling Özellikleri Nelerdir?

Sevi Bebe Destekli Giymeli Lacivert Sling Fiyatlar

Sevi Bebe destekli giymeli sling, ebeveynler ve bebekler için güvenli ve pratik bir kullanım sunar. Destekli giymeli sling ile elleriniz serbest gezebilir, rahat bir şekilde alışveriş yapabilir veya ev işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Sevi Bebe destekli giymeli sling giymeden önce ayarlanır. Giyildikten sonra ise bebeğinizin ve sizin rahat edebileceğiniz şekilde sabitlenir. Böylece hem ebeveynler işlerini rahat bir şekilde yapabilir hem de bebekler ebeveynlerinin sıcaklığını hisseder. Ebeveynlerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Sevi Bebe destekli giymeli sling hem sizin hem de bebeğinizin rahat etmesini sağlar. Konforlu ve pamuklu yapısıyla bebeği için en iyisini isteyen ebeveynlerin tercih ettiği bir üründür. Sevi Bebe destekli giymeli sling, birçok kullanıcının beğenisini kazanmıştır.

Sevi Bebe Giymeli Sling’in Kullanımı Konforlu mudur?

Sevi Bebe Destekli Giymeli Lacivert Sling Fiyatlar

Sevi Bebe destekli giymeli sling, ebeveynler ve bebekler için oldukça konforlu bir üründür. Kullanımı için giymeli sling üzerindeki tokalar ebeveynin bedenine göre sabitlenir. Ürün baştan geçirilir ve bel bandı ebeveynin beline göre ayarlanır. Sling kumaşı omuzlardan arkaya atıldıktan sonra ürünün kolları çapraz olacak biçimde  ebeveynin arka tarafından  ön kısma getirilip çok sıkı olmayacak şekilde bağlanır. Eğer prematüre veya yeni doğan bir bebeğiniz varsa kafasının ebeveynin göğsüne gelecek biçimde, bir başka deyişle yan yatış pozisyonunda yatırılması gerekir. Eğer oturabilen bir bebeğiniz varsa onun rahat etmesi için kalça bandını bebeğinizin diz kapaklarının altına gelecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Son olarak slingi sıkılaştırmak için omuzlarınızdan sarkan kumaşı omuz üstlerinde toplamalısınız. İşlemler tamamlandıktan sonra bağcıklardan bir tanesini çekerek bebeğinizi tekrar sarabilirsiniz.

Sevi Bebe Destekli Giymeli Sling’i Kimler Kullanabilir?

Sevi Bebe Destekli Giymeli Lacivert Sling Fiyatlar

Sevi Bebe destekli giymeli sling ürünü prematüre ve yeni doğan bebeklerden, 13 kilograma kadar olan tüm bebekler için kullanılmak üzere tercih edilebilir. Prematüre bebeklerde de kullanılabilen bir ürün olduğu için kadifemsi yumuşaklığa sahip zımparalanmış bir kumaşı vardır. %100 pamuk özelliklidir. Elde yıkanabileceği gibi çamaşır makinesinde de 40 derece sıcaklıkta yıkanabilir. Birçok ebeveynin gönül rahatlığıyla kullanabileceği kaliteli, güvenli ve konforlu bir üründür. Bebeğinizin cildini tahriş etmez ve alerjik reaksiyonlara sebep olmaz. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde bebeğiniz içerisinde gün boyunca rahat eder. Özellikle alışveriş ve seyahatler sırasında bebeğinin güvenliğini ve konforunu düşünen aileler tarafından tercih edilir. Ürün Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de Sevi Bebe destekli giymeli lacivert sling yorumlarını inceleyerek hem sizin hem de bebeğinizin konforunu bir hayli artıracak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.