Sgs Fixed Parlat Mucize Temizleme Pastası 500gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sgs Fixed Parlat Mucize Temizleme Pastası 500gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sgs Fixed Parlat Mucize Temizleme Pastası 500gr Kullanım Talimatları : Fixed parlatı mermer,fayans,seramik yüzeyler,lavabo ve musluklar,mutfak gereçleri,banyo yüzeyleri,ocak üstleri,fırınlar,barbekü ve mangallar ve ayakkabı gibi lekeli ve kirli yüzeylerde temiz bir bez yardımıyla ovalayarak kullanabilirsiniz. Yeterince ovalama sonrası su ile yüzeyi durulayınız. Plastik Parçalar,boyalı ahşap ve alüminyum yüzeylerde kullanmayınız. Sünger ürüne dahil değildir

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

SGS Fixed Parlat Mucize Temizleme Pastası 500 gr

Yaşanılan ortamların temiz olması insan sağlığı için çok önemlidir. Bu sebeple de düzenli bir şekilde temizlenmesi gerekir. Temizlenmeyen yüzeylerde oluşabilecek toz, bakteri, mikrop gibi zararlılar insan sağlığını olumsuz etkiler. Bu bağlamda SGS fixed parlat mucize temizleme pastası 500 gr hem etkin hem de ekonomik çözümler sunarak yardımınıza koşar. Güçlü formülünün sağladığı kolaylık müşterilerin beğenisini toplar. Maksimum seviyedeki etkisi ile yağ, küf, kireç gibi zor lekeleri yok eder. Bu ürünün kullanılmasıyla hem evde hem ofiste ışıl ışıl yüzeyler elde edilebilir. Ayrıca içeriği sayesinde yüzeyleri zarar vermeden temizler, inatçı lekeleri bile hızlı ve etkili bir şekilde ortadan kaldırır. Başka bir ürüne ihtiyaç kalmadan temizliği derinlemesine halleder ve hijyen sağlar.

  • Zor lekeleri yok eden formül
  • Geniş kullanım alanı
  • Uzun süreli temiz görüntü

SGS Fixed Parlat Mucize Temizleme Pastası Özellikleri

SGS Fixed Parlat Mucize Temizleme Pastası Özellikleri

Temizliğin olmazsa olmazlarından biri yüzey temizliğidir. Ürün, temiz bir bez yardımıyla ovularak kullanılır. Yeterli ovalama işleminden sonra su ile durulanır ve temizlik gerçekleşir. Temizleme pastası temizlik işleminden sonra yüzeye parlak ve canlı bir görünüm kazandırır. Kullanıldığı yüzeylerde iz ve yapışkanlık hissi bırakmaması sayesinde de işlem sonunda sizlere zorluk çıkarmaz. Güzel kokusu ile temizliğin getirdiği ferahlık hissini artırır. Aynı zamanda doğal malzemelerden üretilmesi sağlığınıza zarar vermesinin de önüne geçer. SGS fixed parlat mucize temizleme pastası 500 gr yorumları ürünün özelliklerini müşterilerden deneyimleri aracılığla görmeniz açısından önemli bir kaynak görevi görür. Bu yorumlar sayesinde ürün ve gücü daha kullanılmadan öğrenilebilir. Sizler de güçlü formül, uzun süreli temiz görüntü gibi birçok özellikten faydalanabilmek için ürünü satın alabilir ve zahmetsiz temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

SGS Fixed Parlat Temizleme Pastası Kullanmanın Avantajları

SGS Fixed Parlat Temizleme Pastası Kullanmanın Avantajları

Fixed temizleme pastası mermer, fayans, seramik yüzeylerin dışında lavabo, musluk, mutfak gereçleri, fırın, ocak üstü ve ayakkabı gibi kirli ve lekeli olan çeşitli yüzeylerde de kullanılır. Kullanım alanının geniş olması ürünü ekonomik yapan önemli etkenlerden biridir. Uygun fiyatı ile de avantaj yaratan türden olan bu ürün, aynı zamanda içeriğinde kimyasal madde bulunmamasından dolayı gönül rahatlığı ile kullanılır. İçindeki etken maddeler ile tozların yüzeye yapışma süresini uzatır. Daha uzun süren pürüzsüz ve temiz bir görüntü oluşmasını sağlar. Böylece sağlığınıza zarar vermeyen ürün doğal temizliğin kaynağı haline gelir. Hızlı etkisi ile kısa süren ve kolay olan bir temizlik deneyimi yaşatır. 500 gr olan kutusu ile evde, ofiste, okulda ya da kullanılan başka bir ortamda fazla yer kaplamaz.

SGS Fixed Parlat Mucize Temizleme Pastası Fiyatı

SGS Fixed Parlat Mucize Temizleme Pastası Fiyatı

SGS fixed parlat mucize temizleme pastası 500 gr fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Kalitesi, ambalaj kutusu ve etki ettiği tür ve yüzeyler fiyat politikasının belirlenmesinde önemli bir yere sahiptir. Ev dışındaki ortamlarda da kullanılabilen bu ürün müşteri tarafından büyük ilgi görür. Temizliğin gerek duyulduğu kalabalık ofis ortamlarında da ürün sizler için temizliği kolay hale getirir. Çok amaçlı bir üründür. Böylece başka yüzey temizleyicilere olan ihtiyacı azaltır. Sonucunda da maliyet bakımından avantajlı konuma gelir. Kaliteli ve hesaplı olarak sınıflandırılan bu ürün konu yüzey temizliği olduğunda iyi bir seçimdir. Temizlik sonrası ortama yaydığı koku ile kendinizi bulunduğunuz ortamda daha iyi hissedebilirsiniz. Ürün için fiyat bilgisi alma ve sipariş verme işlemlerini Trendyol güvencesiyle yapabilir ve kolay temizliğin tadını bu şekilde çıkarabilirsiniz.