8
El İşi Malzemeleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

sgshobby Mıknatıs 500 Adet 16 Mm * 3 Mm

264 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

sgshobby Mıknatıs 500 Adet 16 Mm * 3 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVKOLİK Satıcı Ünvanı: JASPER İTHALAT İHRACAT İNŞAAT AKARYAKIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484105854300013 Vergi Kimlik Numarası: 4841058543
    Bu ürün EVKOLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Mıknatıs ölçüleri 16 mm * 3 mm ' dir.Her türlü hobby ve süsleme ürünlerinde kullanabilirsiniz. Ürün 50'li paket halinde gönderilir.
Geri Bildirim Ver

Sgshobby Mıknatıs 100 Adet 16 mm 3 mm

Sgshobby mıknatıs 100 adet ürün seçeneği, her türlü süsleme ve hobi işlemlerinde kullanılabilecek bir üründür. Metal yüzeylere yapışma özelliği sayesinde magnet çeşidi bir ürün olduğu söylenebilir. Sıcak silikonla yapıştırabileceğiniz 100 adet mıknatıs modelidir. 16 mm* 3 mm mıknatıs ölçülerinde olan ürün, günlük hayattaki pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Mıknatıs taşı modeli, manyetik alan üretme yetisine sahip bir modeldir. Farklı kutupları çekebilen bu ürün, birden fazla kullanım alanı için edinilebilir. Kendi kullanım amacınıza bağlı olarak satın alabilir ve kullanım sağlayabilirsiniz. 100’lü mıknatıs modeli, birçok kullanım amacı için özel olarak üretilmiştir. Kuzey ve güney kutupları bulunan ürün, özel bir sistem ile çalışarak işlev görür. Mıknatıs modelini metal yüzeye sahip sınıf tahtasında dahi kullanabilirsiniz. Tek pakette 100 mıknatıs bulunur, dilediğiniz amaçla kullanabilirsiniz.

  • Metal yüzeylere yapışma
  • 100’lü paket halinde gönderim
  • 16 mm* 3 mm mıknatıs ölçüleri

Ayrıcalıklarıyla Sgshobby Mıknatıs 100 Adet

Sgshobby mıknatıs 100 adet indirim ürün modeli, çeşitli noktalarda kullanılabilir. Bu alanlardan en öne çıkanı da yazı tahtalarıdır. Bu haftaya programlarınızı ve haftalık notlarınızı asarak mıknatısla tutturabilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve faydalı olan bu ürün, pratik kullanımı sayesinde kolayca kullanılabilir. İster öğrenci ister çalışan olun bir çalışma ortamında en fazla ihtiyaç duyduğunuz şeylerin başında magnet mıknatıs gelir. Plan ve hedefleriniz daima önünüzde kalırken aksatmadan çalışabilirsiniz. Sgshobby mıknatıs 100 adet kullanımı sayesinde hem eğlenceli hem de düşündürücü saatler geçirebilirsiniz. Mıknatıs seçeneği ile yapacağınız oyunlar hem düşünmeye sevk eder hem de keyifli aktivite yapabilmeye olanak tanır. Mıknatısları kullanarak oynadığınız oyunlar sayesinde eğlenceli vakit geçirebilir, zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Bunun için söz konusu ürün modelini sipariş vermek yeterli olacaktır.

Sgshobby Mıknatıs 100 Adet Özellikleri

Sgshobby mıknatıs 100 adet özellikleri eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için birebirdir. 100’lü mıknatıs seçeneğine şans vererek hayatınızı daha farklı bir hale getirebilirsiniz. Pratiklik ve işlevselliği içinde barındıran mıknatıslar, yalnızca eğlenceli vakit geçirmek için değil hayatı kolaylaştırmak için de sunulur. Farklı şekil, boyut ve özelliklerde mıknatıs şekilleri yapabilirsiniz. Yanı sıra paket içindeki mıknatısları kullanarak buzdolabınız üzerinde magnet olarak da kullanabilirsiniz. Faturalarınızı asabilmek için magnet arıyorsanız ve sadelikten yanaysanız Sgshobby mıknatıs 100 adet kampanya ürününe şans verebilirsiniz. Aynı şekilde unutmamanız gereken notları buzdolabınızın üzerine asmak üzere de söz konusu ürünü kullanabilirsiniz. Süs olarak kullanmak dışında hobi oyunları için de kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünü kullanma amacı tamamen kullanıcıya bağlıdır. 100’lü paket halinde gönderilen ürün, aynı zamanda sıcak silikonla yapıştırılmaya da müsaittir.

Sgshobby Mıknatıs 100 Adet Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Sgshobby mıknatıs 100 adet yorum ve görüşleri üzerine inceleme yaparak söz konusu ürün modelinin size ve ihtiyaçlarınıza fayda sağlayacağını bir de kullanıcılardan öğrenebilirsiniz. Metal yüzeylere anında yapışma özelliğine sahip olan mıknatıs seçeneği, el becerilerinizi kazanabilmek için yardımcı olur. Farklı mıknatıs parçalarını bir araya getirerek ortaya oldukça eğlenceli ve keyifli modeller çıkarabilirsiniz. Özellikle de çocuğunuzun zeka gelişiminin sağlanabilmesi adına tercih edebilirsiniz. Mıknatısları kullanarak çocuğunuz için bir hobi oyunu haline getirebilirsiniz. 100 adet mıknatısı kullanarak uzun süre boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Tek bir pakette çoklu ürünü ekonomik şekilde satın almak uzun vadede avantajlı bir kullanım sağlayacaktır. Sgshobby mıknatıs 100 adet satın al işlemi gerçekleştirerek her türlü hobi ve süsleme işlemleriniz için kullanım sağlayabilirsiniz. 16 mm* 3 mm ölçülerine sahiptir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.