Hyundai Elantra- 04/07; Yağ Soğutucusu (sh)

1.828,23 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hyundai Elantra- 04/07; Yağ Soğutucusu (sh)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE ÇAKIR OTOMOTİV YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: EGE ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210769130
    Bu ürün EGE ÇAKIR OTOMOTİV YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PARCAWORLD MARKA 604-4845 Hyundaı Elantra- 04/07 Yağ Soğutucusu 26410-27000 ONLINE YEDEK PARÇA MAĞAZAMIZDA KALİTESİNDE TAMPON KAPI FAR ÇAMURLUK PANJUR STOP LAMBASI VE TÜM KAROSER YEDEK PARÇALARI İLE FİLTRE MOTOR MEKANİK ÖN TAKIM PARÇALARINI RENAULT VOLKSWAGEN CITROEN PEUGEOT FORD FIAT HYUNDAI TOYOTA MARKA ARAÇ YEDEK PARÇASINI ONLINE SATIN ALABILIRSINIZ. TÜM MARKALAR, REFERANS NUMARALARI VE FOTOĞRAFLAR ÖRNEK VERMEK AMAÇLIDIR. PARÇALAR MUADİL YA DA EŞDEĞER PARÇADIR ARACINIZA UYUMLU PARÇA OLUP OLMADIĞINDAN EMİN DEĞİLSENİZ LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEDEN SİPARİŞ VERMEYİNİZ. SAAT 10:00'A KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGO YAPILIR. 10:00 DAN SONRA VERİLEN OTO YEDEK PARÇA SİPARİŞİ ERTESİ GÜNÜ KARGO YAPILIR. PARÇALAR MUADİL YA DA EŞDEĞER PARÇADIR ARACINIZA UYUMLU PARÇA OLUP OLMADIĞINDAN EMİN DEĞİLSENİZ LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMEDEN SİPARİŞ VERMEYİNİZ. SAAT 10:00'A KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGO YAPILIR. 10:00 DAN SONRA VERİLEN OTO YEDEK PARÇA SİPARİŞİ ERTESİ GÜNÜ KARGO YAPILIR.
Geri Bildirim Ver