Genel Markalar Skoda Roomster- 07-10 Yağ Soğutucusu 1.9 Cc Tdı Oem No: 028117021e Uyumlu 1378-4845

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
912,03 TL863 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
881,37 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL930 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
975,62 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Skoda Roomster- 07-10 Yağ Soğutucusu 1.9 Cc Tdı Oem No: 028117021e Uyumlu 1378-4845

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OTOCO Satıcı Ünvanı: BURKAY ÖZTEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7070620687
    Bu ürün OTOCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SKODA ROOMSTER- 07/10
  • YAĞ SOĞUTUCUSU 1.9 CC TDI (SH) SKODA ROOMSTER- 07/10
  • YAĞ SOĞUTUCUSU 1.9 CC TDI (SH) ÖNCELİK İLE İYİ ALIŞ VERİŞLER VE SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ ALDIGINIZ VEYA ALACAGINIZ PARÇANIN ARACA UYUMLU OLMADIGINI DÜŞÜNÜYOR İSENİZ (SORU SOR ) BÖLÜMÜNDEN MARKA MODEL VE ŞASE NO YOLLARSANIZ ELİMİZDEN GELEN DESTEGI VE YARDIMI SAGLARIZ . TÜM PERSONELLERİMİZ VE HİZMETİMİZ İLE YARDIMCI OLACAGIMIZDA SUPENIZ OLMASIN ÜRÜNLERİMİZ YANSANAYİ ÜRETİM OLUP BİREBİR ORJİNALİ İLE AYNI KALİTEYE EŞ DEĞER BİR ŞEKİLDE ÜRETİLMİŞTİR ÜRÜN BAŞLIGINDA VE AÇIKLAMALARINDA ANLATILDIGI GİBİDİR KARGOYU TESLİM ALDIKTAN SONRA KARGO GÖREVLİSİ AYRILMADAN ÜRÜNÜ KONTROL EDİNİZ. HERHANGİ BİR HASAR VAR İSE HASAR TESPİT TUTANAĞININ TUTULMASINI SAĞLAYINIZ. EĞER HASAR VAR İSE İADE KODUMUZ İLE GERİ GÖNDERE BİLİRSİNİZ MNG KARGO İADE KODU :KARGO İADE ANLAŞMA KODUMUZ (492768633) BU KOD İLE İADE GÖNDERE BİLİRSİNİZ AKSİ HALDE ÜRÜNÜN SAĞLAM TESLİM EDİLDİĞİ KABUL EDİLİR. KARGO GÖREVLİSİ TALEBİNİZ ÜZERİNE KONTROLLERE EŞLİK ETMEK ZORUNDADIR. TUTANAK OLMAYAN HASAR DURUMLARINDA İADE TALEPLERİNİZ YASAL OLARAK KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
Geri Bildirim Ver