Shaka Aloe Vera - %100 El Yapımı Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabun 125 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Shaka Aloe Vera - %100 El Yapımı Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabun 125 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: She Up Satıcı Ünvanı: SHAKA KOZMETİK TEKSTİL İNŞAAT OTOMOTİV VE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769186668100001 Vergi Kimlik Numarası: 7691866681
    Bu ürün She Up tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 El Yapımı Doğal Kabak Lifli Aloe Vera Sabun 120 gr
  • Aloe Vera sabunun en belirgin özelliği cildi gençleştirirken daha nemli ve temiz bir cilde kavuşmanızı sağlar. İnsan cildinde esnekliğini, parlaklığını ve yumuşaklığını sağlayan elastin ve kollajen isimli maddeler bulunur. Kollajen ve elastin üretimini fibroblastlar üstlenir. Zamanla özelliğini kaybeden fibroblastlar kollajen ve elastin üretemez hale gelir. Bunun sonucunda ciltte kırışıklık, sarkma ve görüntüsünde bozukluklar oluşur. Cildin pH dengesini sağlar.Ciltte kuruluğun giderilmesi ve nem sağlanması için faydalıdır.Cildin daha temiz ve daha nemli bir cilt olmasını sağlar. Akne içinde Aloe Veralı sabunlarda mükemmel etki gözlemlenmiştir.Ciltte meydana gelen lezyonlara (doku bozukluğu), kızarıklara, şişliğe de Aloe Veralı sabun ile uygulama yaparsanız çok kısa sürede iyileşme görülür. Ürün %100 orijinaldir.
  • Uyarılar: Ürün kişisel bakım amaçlı üretilmiş bir temizlik ürünüdür, haricen kullanılır ve yutulmaz. Gıda maddelerinden ve çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Göz ile temasında gözü bol su ile yıkayınız. Kutusu ve ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • İçindekiler:Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Propylene Glycol, Sodium ,Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Stearic A
Geri Bildirim Ver

Shaka Aloe Vera - %100 El Yapımı Doğal Kabak Lifli Sabun 120 gr

Hassas bir yapıya sahip olan insan cildi, hava koşulları ya da toz gibi çeşitli etkenlerde hasar alabilir. Alınan hasarın önüne geçebilmek adına pek çok değişik özelliğe sahip bakım ürünü üretilir. Zengin bir çeşitliliği bulunan bu ürünler müşterilerin kullanım açısından zor duruma düşmesine sebep olabilir. İstenmeyen bu durum engelleyebilmek adına Shaka aloe vera - %100 el yapımı doğal kabak lifli sabun 120 gr seçeneği tasarlanır. Ürün, kapak lifi ile aloe vera sabunu bir araya getirilmesi sonucunda üretilir. Bu sayede tek seferde aloe vera sabunun bakımı ile kabak lifinin temizleyici etkisinden yararlanılabilir. Siz de tek seferde cilt bakımınızı tamamlamak istiyorsanız Shaka aloe vera - %100 el yapımı doğal kabak lifli sabun 120 gr satın alabilirsiniz.

  • Organik yapı
  • 120 gr miktar
  • Derinlemesine temizlik

Etkili Shaka Aloe Vera El Yapımı Doğal Lifli Sabun

Etkili Shaka Aloe Vera El Yapımı Doğal Lifli Sabun

Shaka aloe vera - %100 el yapımı doğal kabak lifli sabun 120 gr kullananlar üründen oldukça memnundur. Ürün, doğal kabak lifi ile aloe vera sabununun bir araya getirilmesi sayesinde oluşur. Bu özelliği sayesinde aloe vera ve kabak lifinin etkisinden rahat bir şekilde yararlanma imkanı tanır. Cilt sağlığı için oldukça önemli olan iki maddenin bir araya getirilmesini sağlaması sonucunda zamandan tasarruf edebilme olanağı tanır. Tek seferde iki farklı ürünün insan cildine uygulanmasını ön ayak olur. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden bir tanesi de %100 el yapımı olmasıdır. %100 el yapımı olan sabun, organik bir içeriğe sahiptir. Siz de %100 el yapımı özelliğe sahip olan, kısa sürede etkili sonuca ulaşma imkanı tanıyan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Shaka Aloe Vera El Yapımı Doğal Lifli Sabun Yorumları

Shaka Aloe Vera El Yapımı Doğal Lifli Sabun Yorumları

Shaka aloe vera - %100 el yapımı doğal kabak lifli sabun 120 gr yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün, insan cildine sağladığı yarar sayesinde geniş bir kesim tarafından tercih edilir. Cildin parlak ve yumuşak bir dokuya sahip olmasına kaynaklık ederken derinlemesine temizleme imkanı tanır. Günlük hayatta sıklıkla karşılaşılan kir ya da toz gibi zararlıların insan cildine verdiği hasarın önüne geçer. Bu özelliği sonucunda çok sayıda müşterinin vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer almayı başarırken yüzde oluşan renk eşitsizliklerine engel olur. Aynı zamanda akne ve sivilce tedavisinde de başrole sahiptir. Ürün, 120 gr miktarda sahiptir. İdeal miktar özelliği sayesinde müşteri gereksinimlerinin karşılanmasına kaynaklık eder. Siz de sağlıklı ve parlak bir tene kavuşmak istiyor, cildinizi derinlemesine temizlemeyi amaçlıyorsanız ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Shaka Aloe Vera %100 El Yapımı Lifli Sabun Fiyatı

Shaka Aloe Vera %100 El Yapımı Lifli Sabun Fiyatı

Shaka aloe vera - %100 el yapımı doğal kabak lifli sabun 120 gr fiyatı ideal miktar aralığında yer alır. Ürün bünyesinde bulunan doğal kabak lifi cildin derinlemesine temizlenmesine katkıda bulunur. Aynı zamanda ciltte oluşan yağ bezelerinin de giderilmesinde büyük etkiye sahiptir. Canlı ve temiz bir cildi kavuşmayı sağlayan doğal kabak lifini tamamlayan aloe vera jeli cilt bariyerinin tazelenmesine kaynaklık eder. Temizlik esnasında insan teninin ihtiyaç duyduğu bakımın yapılmasına da yardımcı olur. Özellikleri sayesinde temizlik ve bakımın aynı anda yapılmasına katkı sağlayan ürün, zamandan tasarruf edebilme olanağı sunar. Ciltte oluşan kırışıklık ve sarkmaların hızlı bir şekilde giderilmesini sağlar. Siz de %100 doğal bir şekilde üretilen, 120 gr olarak müşterilere ulaştırılan ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.