She Berrak Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

She Berrak Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezicinin Kullanımı Rahat ve Pratikdir, Sarımsaklarınızı Soyup Ezilmeye Hazır Hale Getirdikten Sonra Sarımsak Eziciyle Üzerlerinden Geçtikten Sonra Kullanıma Hazır Hale Gelirler, Uzun Yıllar Dayanıklılığını Korur,Ürün Boyutı: 10,5 cm x 7 cm x 6 cm, Paket Boyutları:Ağırlık: 100 gr, Desi: 0,15, İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir,Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir
Geri Bildirim Ver

She Berrak Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici

Mutfaklarda her dönem pratiklik sunan ürünlere ihtiyaç duyulur. Sarımsak ezici de bu aletler arasında yer alır. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen bu ürün, kişilere uzun ömür vadeder. Paslanmaz sarımsak ezici, son derece güçlü yapısı sayesinde sarımsağı kolay bir şekilde ezerek püre haline getirir. Püre haline gelen ürün, yemeğin içinde rahatlıkla pişerek kaybolur. Çiğ olarak tüketilecek ise de püre halinde olduğu için yemeği yiyen kişide bıraktığı koku fazlasıyla azalır. Rahatsızlık veren sarımsak kokusu sadece ağızda değil, yemeği hazırlayan kişinin ellerinde de kalır. Bu nedenle yemeği hazırlayan kişi de mümkün olduğunca ürüne az temas etmeye çalışır. Sunduğu kullanım kolaylığı, ergonomik yapısı ve temizliği açısından She berrak paslanmaz çelik sarımsak ezici modelinin güven içinde tercih edebilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Ergonomik tasarım
  • Rahat kullanım

Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Kullanımı

Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Kullanımı

Sarımsak, insan vücudu için doğal ve zararsız bir antibiyotik olarak uzmanlar tarafından önerilir. Ezilerek tüketim etkisini artırır. Bu sebeple sarımsak ezmek için bazı ürünlere ihtiyaç duyulur. Kullanımı ve dayanıklılığı açısından bu model, güvenle tercih edilebilir. Elle tutma kısmının plastik olması, kullanım kolaylığı sağlar. Ergonomik yapısı, şık bir görünüm sunar. Sarımsak ezici çelik olması sebebiyle zahmetsiz ve pratik bir şekilde ezme işlemi yapmanızı sağlar. Sarımsakları soyup ezilmeye hazır hale getirdikten sonra She berrak paslanmaz çelik sarımsak ezici BST-SARIM-M modelinin plastik tutma kolundan rahatlıkla bastırabilirsiniz. Delikli kısmıyla sarımsakların üzerinden birkaç defa geçtikten sonra kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Elle temas etmemek için delikli kısımdaki ezilen ürünleri, kaşık yardımıyla tabağa aktarabilirsiniz. Bu ürün dilerseniz ile tatlı ve kurabiyelere de rahatlıkla şekil verebilirsiniz.

She Sarımsak Ezici Özellikleri

She Sarımsak Ezici Özellikleri

Sarımsak ezmek için seçilen paslanmaz çelik sarımsak ezici; oldukça pratik, kokusuz, ergonomik ve sağlıklı bir ürün olma özelliği taşır. Bu ürünle mutfakta işleri kolaylaştırmanın yanı sıra zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Çelik sarımsak ezici seçerken; pratikliği, kolay temizlenmesi, ezme sırasında fire vermemesi ve bütçeye uygun olması tercihleri etkiler. Ürünün sahip olduğu özellikler, kişilerin beklentilerini büyük oranda karşılar. Beğeni kazanan bu model yemek yapmayı hızlandırırken, elinize koku geçmesini de büyük oranda azaltır. Mutfakta şık tasarımlı bu model ile kendinizi şef gibi hissedebilirsiniz. Ürünün ezme kısmı ekstra deliklere sahiptir. Modelin paslanmaz çelik olması, büyük oranda dayanıklılık ve kullanım kolaylığı sağlar. Dikkat çeken bu modeli deterjanla elde ya da diğer bulaşıklarınızın yanında makinede rahat bir şekilde yıkayabilirsiniz.

She Berrak Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Fiyatları

She Berrak Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Fiyatları

Beğeni kazanan bu model, sarımsağı daha iyi şekilde ezer. Aynı zamanda da pürüzsüz bir kıvam sağlar. Plastik tutma kısmı sayesinde rahatlıkla ezebildiğiniz için elle temas oranını da alt seviyelere indirebilirsiniz. Kaliteli çelikten üretilen modelin tasarımında ele uyumlu plastik saplı ve ergonomik yapısı dikkat çeker. She berrak paslanmaz çelik sarımsak ezici kullananlar arasında yer almak için bu ürünü sipariş edebilirsiniz. Bu alet pek çok kişi tarafından pratik bir şekilde kullanılabilir. Ezicinin fiyatı ise ürünün şekline ve üretilen malzemeye göre belirlenir. Paslanmaz çelik, kaymaz plastik tutma kısmı, kesici ezme delikleri fiyat aralıklarını etkiler. She berrak paslanmaz çelik sarımsak ezici fiyatları, kullanım ve temizlik kolaylığıyla da tam not alır. She berrak paslanmaz çelik sarımsak ezici yorumları ve müşteri deneyimlerini kapsamlı şekilde inceleyebilirsiniz. Trendyol'daki yorumlarla güvenli ve hızlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.