6
Cilt Serumu kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

SHE VEC GLOW ME LIKE YOU DO - Aydınlatıcı ve Cilt Tonu Eşitleyici Leke Karşıtı C Vitamini Serum (30 ml)

258,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
300 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
254,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
400 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SHE VEC GLOW ME LIKE YOU DO - Aydınlatıcı ve Cilt Tonu Eşitleyici Leke Karşıtı C Vitamini Serum (30 ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RENKLİBUTİK Satıcı Ünvanı: AYLİN CEBEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1135994790800001 Vergi Kimlik Numarası: 2040100370
    Bu ürün RENKLİBUTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GLOW ME LIKE YOU DO - %4 Vitamin C + %0.5 Ferulic Acid (30 ml) NEDİR? Glow Me Like You Do, cildi yenilerken aynı zamanda beslemeyi hedefler. Ciltte canlanma, aydınlanma sağlar ve ince kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. ETKİLERİ: Canlı ve sağlıklı bir cilt görünümü sağlar. Cildin, kırışıklık görünümünü azaltır ve yaşlanma karşıtı etki gösterir. Cilt bariyerini onarır ve güçlendirir. Ciltteki koyu leke görünümünü azaltır. Cildin nem dengesini sağlar. BİLİMSEL FORMÜL: C vitamini cilt için önemli temel antioksidanlardan biridir. Glow Me Like You Do, C Vitamini, Ferulik Asit ile zenginleştirilerek formüle edilmiştir. Ciltte canlanma ve aydınlanma sağlarken Hydrolite® 5 Green ile cildi nemlendirmeye yardımcı olur. HANGİ CİLT TİPLERİ İÇİN UYGUNDUR? Çok hassas, egzamalı, rozalı, tahriş olmuş ve aktif sivilcesi olan ciltler haricinde tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. KİMLER KULLANMALI? Daha aydınlık bir cilde sahip olmak isteyen kişiler, Akne tedavisi sonrasında aknenin iyileşirken yerini lekeye bıraktığı cilde sahip olan kişiler, Cildinde leke problemi yaşayan kişiler, Yaşlanma karşıtı bakıma ihtiyaç duyan ciltler için uygundur. NASIL KULLANILIR? Cilt temizliğinin ardından cilt bakımının ilk adımı olarak uygulanır. Günlük rutinde kullanıma uygundur. 1-2 damla ürünü yüzünüze ince bir tabaka halinde uygulayınız. Cilt bakım rutininizde, sabahları ve akşamları kullanılması tavsiye edilir. Gündüz kullanımda son ürün olarak, mutlaka güneş koruyucu uygulanmalıdır. UYARILAR: Sadece harici kullanım içindir. Ürünü kullanmaya başladığınız andan itibaren güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyiniz. Kullanmadan önce, olası istenmeyen yan etkileri ve tahrişi önlemek için ürünü cildinizin küçük bir bölümüne uygulayın, eğer hassasiyet oluşmazsa ürünü kullanmaya devam ediniz. Tahriş olması durumunda ürünü kullanmayı bırakınız ve lütfen dermatoloğunuza başvurunuz. Uygulama ve durulama işlemleri sırasında göz ve göz çevresine temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile durulayınız. Oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı güvenli bir yerde saklayınız. UZMAN GÖRÜŞÜ : Cildinizi UVA-UVB ışınlarının zararlı etkilerinden korumak için güneş kremini cilt bakım rutininizin bir parçası haline getirmelisiniz. İÇİNDEKİLER: Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Niacinamide, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethanol, Ferulic Acid, Hydroxyethylcellulose, Edta, Citrus Limon Peel Oil, Ethylhexylglycerine, Tocopheryl Acetate

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik C Vitamini
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

She Vec Glow Me Like You Do Antioksidan Kompleksi ile Cildi Yaşlanma Faktörlerinden Koruyan C Ferulik Serum

Kişisel bakımına son derece önem veren, cildinin parlak ve sağlıklı görünmesini isteyen kişilerin tercih ettiği C vitaminli serum birçok özelliğiyle ön plana çıkar. Cildin sağlıklı ve doğal görünümüne destek sağlayan bu ürün, güvenilir ve vegan formülü sayesinde gönül rahatlığı ile kullanılır. She Vec markasının glow me like you do antioksidan kompleksi ile cildi yaşlanma faktörlerinden koruyan C ferulik serum cildin doğal yapısını onararak etkili formülüyle yaşlanma belirtilerini azaltır. Cildindeki kırışıklıklarının belirgin olmasından rahatsız olanlar için ideal bir üründür. S’he Vec serum ile ilk kullanımdan itibaren cilt problemleriniz gözle görünür oranda iyileşerek aydınlık ve daha sağlık bir cilde sahip olmanızı sağlar. Yüzünüz için doğal içerikli ve sağlıklı ürünleri tercih ediyorsanız bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Yaşlanma karşıtı özellik
  • C vitaminli
  • Antioksidan kompleksi

She Vec Yaşlanma Etkilerinden Koruyan Vegan Formül Serum

She Vec Yaşlanma Etkilerinden Koruyan Vegan Formül Serum

Çevresel faktörler ve cilde uygulanan makyaj malzemeleri ile yıpranan, yorulan cildi korumaya yönelik kullanılan anti aging bakımında başrolü oynayan C vitaminin temel görevi, cildin gençliğini ve canlılığını korumaktır. Bu konuda uzman She Vec glow me like you do antioksidan kompleksi ile cildi yaşlanma faktörlerinden koruyan C ferulik serum cildin bakımı için gerekli formüle sahiptir. Lekeli ya da lekelenmeye eğilimi olan ciltler için uygundur. Akne izlerinden şikayeti olanlar için ideal çözüm sunar. Belirgin kırışıklıklara sahip olanlar için yaşlanma belirtilerini azaltır. Mat ve donuk bir cilde sahip olanların daha aydınlık ve ışıl ışıl parlayan bir cilde kavuşmasını sağlar. Hücreler arası iletişimi arttırarak cilt dokusunu yeniler. Ürünün içeriğinde alkol, paraben, parfüm ve boyar madde gibi sağlığa zararlı kimyasallar bulunmaz.

She Vec Antioksidan Kompleksi Kullananlar

She Vec Antioksidan Kompleksi Kullananlar

Cildiniz için eşsiz bir formüle sahip olan She Vec glow me like you do antioksidan kompleksi ile cildi yaşlanma faktörlerinden koruyan C ferulik serum yorum kısmı sizi gerçek müşteri deneyimleri ile buluşturur. Yüzünüzde bulunan birçok probleme karşı hassasiyetle yaklaşarak düzenli kullanımda gözle görülür iyileşmeler sağlayan ürün, müşteriler tarafından oldukça fazla talep gören, yararlı bir üründür. She Vec glow me like you do antioksidan kompleksi ile cildi yaşlanma faktörlerinden koruyan C ferulik serum kullananlar ürünün ilk kullanımdan itibaren etkisini görüldüğünü ve memnuniyetini belirtir. Daha pürüzsüz ve daha esnek bir cilt için özenle üretilen formülü ile öne çıkar. Siz de yüzdeki renk eşitsizliklerine karşı ton eşitleyici özelliği ile öne çıkan ürünü satın alarak aydınlık bir yüzü sahip olmak için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

She Vec Serum Avantajlı Fiyat

She Vec Serum Avantajlı Fiyat

Kişisel bakımınızı mükemmel bir şekilde tamamlamak için önemli katkıları bulunan C vitaminli serumları, fiyat aralıkları açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. She Vec glow me like you do antioksidan kompleksi ile cildi yaşlanma faktörlerinden koruyan C ferulik serum fiyat performansı açısından incelendiğinde müşterilerin bütçesini yormayan makul bir üründür. Cildinizi şımartmak ve bakımını sağlamak amacı ile oldukça uygun fiyatlara birçok yararı olan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürünün düzenli uygulanması halinde yüzünüzde olumlu yönde etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. She Vec glow me like you do antioksidan kompleksi ile cildi yaşlanma faktörlerinden koruyan C ferulik serum satın alarak cildinizin yenilenmesine, gençleşmesine ve parlamasına katkıda bulunabilirsiniz. Bu ürünü, konforlu bir alışveriş ile Trendyol üzerinden güvenle sipariş vererek satın alabilirsiniz.