Sheida Makyaj Temizleme Suyu 400ml 12510

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Sheida Makyaj Temizleme Suyu 400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sheida Cosmetics Satıcı Ünvanı: NURAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632006376300017 Vergi Kimlik Numarası: 6320063763
    Bu ürün Sheida Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pure Ocean Makyaj Temizleme Suyu Yıpranmış, kurumuş ve makyaj ürünleri ile tıkanmış gözenekleri hassas bir şekilde temizler. Özel yapısı sayesinde cildinizi nazikçe temizler, Yağlılık hissi bırakmaz. Cilt bakımına uygun hale getirir. Göz makyajı temizliği içinde uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Hacim 500+ ml
Geri Bildirim Ver