2
Antifriz kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Shell LONG LİFE ANTİFRİZ 3 LT -37 KULLANIMA HAZIR-KIRMIZI

268 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299 TL270 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299 TL270 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Shell LONG LİFE ANTİFRİZ 3 LT -37 KULLANIMA HAZIR-KIRMIZI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BERRPAR YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: ABDÜLBAKİ ARAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3881214726200015 Vergi Kimlik Numarası: 0720151031
    Bu ürün BERRPAR YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Shell Long Life Kırmızı Antifriz: Motorunuzun İhtiyaç Duyduğu Kusursuz Koruma Siz de aracınızın motorunu en iyi şekilde korumak ve performansını artırmak istemez misiniz? Shell Long Life Kırmızı Antifriz, motorunuzun ihtiyaç duyduğu kapsamlı korumayı sunarak sizi bu konuda endişelenmekten kurtarır. Öne Çıkan Özellikler: Üstün Soğutma Performansı: Shell Long Life Kırmızı Antifriz, yüksek sıcaklıklarda bile motorunuzu serin tutarak aşırı ısınma sorunlarını önler. Pas ve Korozyon Koruması: Motorunuzun içindeki metal yüzeyleri korozyona karşı korur, böylece motorunuzun ömrünü uzatır. Uzun Ömürlü Kullanım: Shell Long Life Kırmızı Antifriz, uzun ömürlü kullanım sunar ve sık antifriz değişimine gerek kalmadan size tasarruf sağlar. Tüm Mevsim Kullanımı: Bu antifriz, her mevsimde güvenle kullanılabilir. Soğuk kış günlerinde motorunuzu donmaya karşı korurken, sıcak yaz günlerinde aşırı ısınmayı önler. Neden Shell Long Life Kırmızı Antifriz'i Tercih Etmelisiniz? Üstün Kalite: Shell, yıllardır güvenilirlik ve kalite konusunda liderdir. Shell Long Life Kırmızı Antifriz, bu geleneği sürdürerek motorunuzu en üst düzeyde korur. Çevre Dostu: Çevreye duyarlı bir ürün olan Shell Long Life Kırmızı Antifriz, atık oluşturmaz ve geri dönüşüme uygun olarak tasarlanmıştır. Ekonomik: Uzun ömürlü kullanımıyla Shell Long Life Kırmızı Antifriz, uzun vadede tasarruf sağlar. Aracınızı en iyi şekilde koruyun ve motorunuzu güvende tutun. Shell Long Life Kırmızı Antifriz ile her sezon sorunsuz sürüşün keyfini çıkarın. Hemen sipariş verin ve motorunuzun uzun ömürlü olmasını sağlayın!

Ürün Özellikleri

  • Litre 3 Litre
Geri Bildirim Ver

Shell 2022 Üretimli Long Life Antifreeze 3 L - 40 Kullanıma Hazır - Kırmızı

Antifrizler, araç güvenliğini sağlayan ve koruyan ürünlerdir. Shell 2022 üretimli Long Life antifreeze 3 l -40 kullanıma hazır - kırmızı bu amaç için tasarlanır. Kışın donmayı ve yazın ise harareti düzenler. İçerisinde silikat, nitrit, amin ve fosfat bulunmaz. Otomobil ve kamyonlar için kullanım özelliği bulunur. Sulandırılmış bir şekilde müşteri beğenisine sunulur. Meydana gelebilecek kaza ya da araç arızaları üzerinde oldukça büyük bir etkisi vardır. Uzun süre boyunca kullanıma uygundur. Soğuk günlerde motorun donmasını engellemesi ile bilinir. Aracınızın ömrünü uzatarak hayatınızı kolaylaştırır. Sizin için oldukça güvenli ve konforlu bir seçenektir. Yalnızca kış aylarında değil dört mevsim boyunca kullanım özelliği bulunur. Aracınızın ilgili bölümüne dökerek kolay bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Sulandırılmış formül
  • Kaza ve arıza önleme
  • Motor üzerinde etki

Antifreeze 3 L -40 Kullanıma Hazır - Kırmızı Avantajları

Antifreeze 3 L -40 Kullanıma Hazır - Kırmızı Avantajları

Shell Long Life antifreeze güvenliğiniz için birçok avantaja sahiptir. Ürünü aracınıza eklerken motorunuzun çalışmaması ve soğuk olması gerekir. Otomobilinizin sağlığı için mutlaka kullanılması gereken bir üründür. Araç bakımını kaliteli bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Dilerseniz yaz aylarında da kullanabilirsiniz. Su ile karıştırılarak son halini alır. Hayatınızı kolaylaştırmak ve konforlu bir hale getirmek için özenli bir şekilde üretilir. Üç litrelik kapasitesi ile uzun süreli kullanıma oldukça uygundur. 40 derecenin altındaki değerler için kullanılabilir. Çeşitli korumaları ile kısa zamanda tercih haline gelir. Ürünün araç boyasına temas etmemesine dikkat etmeniz gerekir. Temas ettiği takdirde su ile yıkayabilirsiniz. Seyreltilmiş yapıda olduğu için sizin ekstra bir müdahalede bulunmanıza gerek kalmaz. Siz de bu antifiriz ürün sayesinde otomobil ve kamyonlarınızın bakımını gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

Antifreeze 3 L -40 Kullanıma Hazır - Kırmızı Yorumları

Antifreeze 3 L -40 Kullanıma Hazır - Kırmızı Yorumları

Shell antifriz kullanıma hazır bir şekilde müşterinin eline ulaşır. Organik olacak şekilde üretilir ve kırmızı bir renge sahiptir. Meydana gelebilecek korozyona karşı araçlarınızın motorunu korur. Dizel ve benzinli tüm araçlar için geniş yelpazeye sahip bir kullanım seçeneği bulunur. Aracınızın sağlığı için tüm detayları özenli bir şekilde düşünülür. Motorunuzu soğutarak kış günlerinde rahat seyahat etmenizi sağlar. Hayat kalitenizi büyük bir ölçüde yükseltir. Kullanım aşaması da oldukça basit ve pratiktir. Motor suyunun sıcaklık dengesini ayarlamaya yardımcı olan bir niteliğe sahiptir. Aracınızın diğer bölümlerine herhangi bir zarar vermeden koruma sağlar. Siz de Shell 2022 üretimli Long Life antifreeze 3 l -40 kullanıma hazır - kırmızı yorumları bölümünden ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Shell marka antifiriz ürün hakkında bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Uygun Antifreeze 3 L -40 Kullanıma Hazır - Kırmızı Fiyatı

Uygun Antifreeze 3 L -40 Kullanıma Hazır - Kırmızı Fiyatı

Antifiriz seçimi yapılırken aracınız ile uygun özelliklere sahip olup olmadığına dikkat edilmesi büyük bir ölçüde önem taşır. Shell 2022 üretimli Long Life antifreeze 3 l -40 kullanıma hazır - kırmızı fiyatı ürünün özellikleri ve kalitesi kapsamında belirlenir. Uzun yolculuklarda güvenli bir seyahat seçeneği sunar. Özellikle kış aylarında içiniz rahat bir şekilde aracınızı kullanabilirsiniz. Motor üzerinde üst düzey bir bakım yapar. Kaza riskinizi ortadan kaldırarak hayatınızı konforlu bir hale getirir. Aracına önem verenlerin kısa zamanda favorisi haline gelecek bir üründür. Motorunuzun verim seviyesini büyük bir ölçüde artırır ve zararlı maddelere karşı korur. Radyatörün içerisine dökmek için uygundur. Otomobil içerisinde kireçlenme ya da paslanma gibi sorunlara yol açmaz. Siz de Trendyol adresi üzerinden üç litrelik antifiriz ürüne kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.