5
Yakıt Tasarruf Ürünleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Shell Adblue 10 Litre Yeni Üretim

500 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  500 TL
%5 indirim
4 x  475 TL
1.900 TL
%6 indirim
6 x  470 TL
2.820 TL
%8 indirim
8 x  460 TL
3.680 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Shell Adblue 10 Litre Yeni Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALOĞULLARI AKARYAKIT GIDA TARIM Satıcı Ünvanı: BALOĞULLARI AKARYAKIT İNŞAAT MALZEMELERİ HAY.NAK.KÖMÜR TAR.ÜRN.GIDA ÖZEL EĞT.HİZM.SAN.VE TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0139002361200018 Vergi Kimlik Numarası: 1390023612
    Bu ürün BALOĞULLARI AKARYAKIT GIDA TARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Shell Adblue - 10 Lt Shell Adblue - 10 Lt Emisyon yönetmeliklerini karşılama imkanı Daha temiz bir çevre için, Shell şimdi SCR-takılı araçlara AdBlue’yu sunuyor.
  • AdBlue sayesinde dizel araçlarınız Euro 4, Euro 5 ve Euro 6 emisyon yönetmeliklerini karşılar, etkili ve temiz bir yanma sonucu yakıt tüketiminden tasarruf sağlar. Türkiyede ilk Euro 6 ISO 22241-1 Standardını karşılar.

Ürün Özellikleri

  • Viskozite 10W-40
  • Litre 6-12 Litre Arası
Geri Bildirim Ver

Shell Adblue 10 lt

Binek araçlarda çevreye salınan gazı kontrol altında tutmak için kullanılan sıvılar son derece işlevseldir. Özel bir teknoloji kullanılarak hazırlanan bu sıvı çevre kirliliğini minimum seviyede tutmak için kullanılır. Shell Adblue araba motorunun çalışması sonucu egzoztan çıkan zararlı gazların yoğunluğunu düşürerek çevreye dost davranış sergiler. Yeni teknoloji ile geliştirilen araçlarda kullanılan bu teknoloji, son derece faydalıdır. Bu sıvı basit bir şekilde araç içerisinde kendi için özel olarak ayrılan bölmeye doldurulur. Bu sayede zararlı gaz çıkışına engel olmak amacıyla çeşitli kimyasal reaksiyonlar gösterir. Dizel egzoz sıvısı olarak da bilinen bu madde birçok araç içerisinde kullanılabilir. Su bazlı bir çözelti olan bu faydalı sıvının basit bir bileşimi vardır. Siz de aracınız için tercih edebilirsiniz.

  • Çevre dostu
  • Gelişmiş teknolojik özellikler
  • Düşük miktarda zararlı gaz

Shell Adblue 10 lt Teknolojik Özellikleri

Shell Adblue 10 lt Teknolojik Özellikleri

Su bazlı olarak hazırlanan bir üre çözeltisi olan Shell adblue 10 lt ürünü oldukça faydalı özelliklere sahiptir. Temiz bir çevre için kullanılması gereken bu ürün, kimyasal reaksiyon sonucu yakıttan çıkan kötü gazların salınımını azaltır. SCR takılı olan araçlar için kullanılabilen bu sıvı, üre ve su birleşiminden meydana gelir. Ürünün hazırlanmasında kullanılan üre temizlenmiş bir malzemedir. Bu sebeple son derece güvenli olan bu malzeme sıklıkla tercih edilir. Euro 4, Euro 5 ve Euro 6 emisyon yönetmeliği gerekliliklerinin sağlanması amacıyla sıklıkla kullanılan bu sıvı SRC takılı dizel araçlar için uygundur. Yakıt tüketimi yapılırken temiz bir yanma reaksiyonu gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Adblue özel bir teknoloji kullanılarak elde edilir. Siz de SRC sistemi bulunan dizel araçlarınız için bu güvenli maddeyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yüksek Performans Gösteren Shell Adblue 10 lt Yorumları

Yüksek Performans Gösteren Shell Adblue 10 lt Yorumları

Araçların motoru çalışırken yakıtta temiz bir yanma reaksiyonu meydana gelmesini destekleyen Adblue sıvısı, yakın tüketiminde tasarruf sağlanmasına katkıda bulunur. Bu sayede son derece avantajlı bir madde olan sıvı sıklıkla tercih edilir. Yoğun araç kullanımı gerektiren durumlarda egzozdan çıkan zararlı gazların kontrol edilmesi önemli bir konudur. Bununla birlikte toplu taşıma ya da kamyon gibi sürekli seyir halinde bulunan araçlarda yakıt tüketiminin ekonomik olması istenir. Özel teknolojiler yardımıyla elde edilen Adblue ile kötü gaz salınımı sınırlanırken yakıt tüketiminde de düşüş meydana gelebilir. Müşteriler tarafından yapılan Shell Adblue 10 lt yorumlarını inceleyerek ürünü deneyimleyen kişilerin değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Müşteriler, ürün performansı hakkında görüşlerini dile getirir. Ayrıca müşteri puanları Adblue hakkında fikir sahibi olmanız için size yardımcı olur. Siz de bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Avantajlı Özelliklere Sahip Shell Adblue 10 lt Fiyatı

Avantajlı Özelliklere Sahip Shell Adblue 10 lt Fiyatı

Shell Adblue 10 lt fiyatı oluşturulurken madde miktarı göz önünde bulundurulur. Bununla birlikte kullanılan teknolojik işlemler de fiyatlar üzerine etki gösterir. Çevre dostu ürünler arasında yer alan Adblue gelişmiş özelliklere sahiptir. Egzozdan çıkan gaz salınımını kontrol altında tutmaya yardımcı olan ürün, son derece avantajlıdır. Bu ürün çeşitli emisyon yönetmeliklerini karşılayan araç kullanımı sağlar. Ürünün belirli periyotlarda uygun şekilde kullanımı son derece önemlidir. Talimatlar doğrultusunda yapılan işlemlerde etkili sonuçlar elde edilir. Bununla birlikte çevreye duyarlı kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bu malzeme, son derece kaliteli özellikler taşır. Yapımı için özel bir teknoloji kullanılan Adblue kullanıma uyumlu araçlarda üstün performans sergiler. Siz de bu kaliteli içeriğe sahip çözeltiyi Trendyol’da inceleyebilirsiniz. Çevre dostu araç kullanımı için bu ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.