8
Yakıt Tasarruf Ürünleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Shell Adblue - 10 Litre 2023 Üretim

510 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Shell Adblue - 10 Litre 2023 Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALOĞULLARI AKARYAKIT GIDA TARIM Satıcı Ünvanı: BALOĞULLARI AKARYAKIT İNŞAAT MALZEMELERİ HAY.NAK.KÖMÜR TAR.ÜRN.GIDA ÖZEL EĞT.HİZM.SAN.VE TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0139002361200018 Vergi Kimlik Numarası: 1390023612
    Bu ürün BALOĞULLARI AKARYAKIT GIDA TARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 Litre Shell Adblue AdBlue : emisyon yönetmeliklerini karşılama imkanı Daha temiz bir çevre için, Shell şimdi SCR-takılı araçlara AdBlue'yu sunuyor. AdBlue sayesinde dizel araçlarınız Euro 4, Euro 5 ve Euro 6 emisyon yönetmeliklerini karşılar, etkili ve temiz bir yanma sonucu yakıt tüketiminden tasarruf sağlar. Türkiyede ilk Euro 6 ISO 22241-1 Standardını karşılayan Adblue.

Ürün Özellikleri

  • Viskozite 0W-15
  • Litre 10,5 Litre
Geri Bildirim Ver

Shell Adblue - 10 Litre

AdBlue'nun araçlarda kullanımı, SCR (Selective Catalytic Reduction) diğer adıyla seçici katalitik indirgeme sistemi ile çalışan araçların egzozundan atılan zararlı gazların salınımını azaltmak ve emisyon oranını düşürmek için tercih edilir. Shell Adblue - 10 litre dizel yakıtlı ve SCR sistemine sahip tüm araçlarda kullanılır. Dizel motora sahip araçların emisyon değerlerlerini düşürmekte oldukça iyi bir performans gösteren Shell tarafından üretilen Adblue, %67,5 oranında saf su ve %32,5 oranında temizlenmiş üreden oluşur. Seçici katalitik indirgeme sistemli çalışan araçlarda kullanılabilen Shell’in Adblue ürünü, egzoz gazında yer alan azot oksitin azalmasını sağlar. Son yıllarda çevrenin korunması ve sorumluluk gerektiren tüketim göz önüne alındığında bu ürünün araçlarda kullanımı oldukça önemlidir. Siz de bu sebeple tercih edebilirsiniz.

  • Hava kirliliğini önleme
  • Yakıt tüketimini azaltma
  • Motorun performansını ve gücünü artırma

Shell 10 Litre Adblue Ürününün Aracınıza Faydaları

Shell 10 Litre Adblue Ürününün Aracınıza Faydaları

Shell Adblue - 10 lt ile SCR takılı tüm araçlarda oldukça temiz bir çevre ve doğa dostu formül ile çevreye dost tüketim yapılır. Dolum aparatı ile kolayca aracınıza yere damlatmadan dolum yapılabilir. AdBlue, yakıtla temas etmeden araç içerisinde ayrıca bir plastik tank veya paslanmaz çelik bölümde saklanır. Shell tarafından üretilen Adblue sadece SCR sistemi bulunan araçlarda kullanılabilir. AdBlue yakıtının azalması sonucunda çekiş gücü azalan aracın bu gücü tekrar eski seviyeye gelir. Shell’in ürettiği Adblue araçtan salınan emisyonu minimum seviyeye düşürür. Bu ürünü kullanırken Adblue deposuna başka sıvı ya da su konulamaz, ürün başka sıvılarla karıştırılamaz. Avrupa Birliği emisyon yönetmeliklerine uyum için de Adblue kullanımı oldukça önemlidir. Adblue kullanımının sonucunda yakıt tüketiminden fazlasıyla tasarruf edebileceğiniz için siz de aracınızda gönül rahatlığıyla bu ürünü kullanabilirsiniz.

Shell 10 litre Adblue Ürününün Araçlarda Kullanımı

Shell 10 litre Adblue Ürününün Araçlarda Kullanımı

Shell Adblue yağının araçlara sunduğu performans kadar doğru kullanımı da oldukça önemlidir. Öncelikle ürünün yalnızca araçların dizel egzoz sıvısı deposunda kullanılması, doldurduktan sonra depo kapağının sıkıca kapatılması gerekir. Adblue deposunun tekrar doldurulması gerektiği zaman, yalnızca dizel egzoz sıvısı için tasarlanan ekipmanlar kullanılır. AdBlue ekipmanları temizlenirken yalnızca demineralize su kullanılabilir. Yüzeylere, araç içine ya da yere sızan ürünü temizlemek için yalnızca su kullanılır, kimyasal maddeler kullanılmaz. Güneş ışığı Shell’in ürettiği Adblue kalitesine zarar verebileceğinden gölge ve kesinlikle güneş görmeyen bir yerde saklanması uygundur. Ürünü yakıt deposunda kullanmak motora ciddi ve kalıcı hasar verebilir. Doğru depo seçimine özellikle dikkat edilmesi önemlidir. Adblue deposuna başka bir sıvı ya da su temas etmesi durumunda araç kullanılmadan hemen yetkili servisin aranması gerekir.

Kullananların Shell 10 Litre Adblue Yorumları

Kullananların Shell 10 Litre Adblue Yorumları

Shell Adblue - 10 litre yorumları incelendiğinde ürünü kullananların paylaşımlarında ürünün hiçbir araçta sorun yaratmadığı, oldukça iyi performans gösterdiği görülür. Shell Adblue 10 lt fiyatı incelendiğinde ve karşılaştırıldığında cazip olarak öne çıkar. Ürünü satın alanlar üstün kalitesini gördüklerinde devamlı olarak ürünü kullanmaya devam eder. Adblue ürününün yorumlarına dikkat edildiğinde müşterilerin kalitesine güvenerek ürünü tercih ettikleri, kullanım sonrası üründen istedikleri performansı gördükleri anlaşılabilir. Siz de Shell tarafından üretilen Adblue ürününü kullanarak daha temiz çevre, yarınlara kalacak daha iyi bir gelecek, çevre dostu tüketim ile dünyaya katkı sağlayabilirsiniz. Böylece Shell’in ürettiği ürün 10 litrenin kaliteli ve yüksek performansa sahip formülüzasyonu sayesinde kendinizi ve aracınızı daha da güvende hissedebilirsiniz. Siz de müşteriler tarafından yazılan yorumları Trendyol üzerinden inceleyebilir, ürünü avantajlı fiyatıyla değerlendirerek satın alabilirsiniz.