Shell Helix Hx8 5w30 4lt - Ü.t. 2023

739 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,49 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Shell Helix Hx8 5w30 4lt - Ü.t. 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuğpetrolürünleri Satıcı Ünvanı: FİRDEVS TUĞRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 8600524180
    Bu ürün Tuğpetrolürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Shell helix hx8 5w30 4lt - Ü.T. 2023
  • Tam sentetik.Apı sl/cf
  • acea a3/b3, a3/b4
  • mb onayı 229.3
  • vw 502.00/505.00
  • renault rn0700, rn0710
  • Miktar
  • 4 lt
  • Viskozite
  • 5w - 30

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Shell 4 Litre Tam Sentetik Motor Yağı Ürünleri Trendyol'da!

Araç motorlarının fonksiyonlarını düzgün biçimde yerine getirebilmesi için düzenli bakımlarının yapılması gerekir. Motor yağı değişimi de bunlardan biridir. Shell Helix ultra ECT C3 HX8 5W 30 4 litre 2021 dizel motor yağı da bu bakım için kullanılabilecek bir üründür. Yağ bakımının düzenli olarak yapılması, motorun düzgün çalışmasını ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Söz konusu ürün, yüksek sıcaklık ve aşırı soğuklara karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede tortu ve donma gibi istenmeyen durumlar oluşmaz. Motor yağı değişimi yılda en az bir kez yapılır. Arabanın kullanım sıklığına göre bu süreç değişiklik gösterebilir. Aracın yaşına göre 5.000 ila 20.000 km kullanım sonrası yağ değişimi yapabilirsiniz.

  • Viskozite ayarı çok derecelidir.
  • 4 litre motor yağı içerir.
  • Full sentetik içeriklidir.

Shell 4 Litre Helix HX8 5W-30 Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Shell 4 Litre Helix HX8 5W-30 Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Shell Helix ultra ECT C3 HX8 5W 30 4 litre 2021 dizel motor yağı çeşitli özelliklere sahiptir. Bu özellikleriyle araç motoruna uzun ömür kazandırırken pratik kullanım sağlar. Motor yağı tercih ederken dikkat edilen bir unsur ürünün viskozite değeridir. İdeal seviyelerdeki viskozite oranı sayesinde motor fonksiyonları havaya bağlı olarak duraksamaz. Bu yağların söz konusu değerleri hava şartlarına karşı dayanıklılığını gösterir. Shell Helix ultra ECT C3 HX8 5W 30 4 litre 2021 dizel motor yağı çok dereceli bir viskozite ayarına sahiptir. 5W30 değeri sayesinde -30 ila 35 derece hava sıcaklıklarına dayanıklıdır. Tam sentetik Shell Helix 4 litre HX8 5W-30 motor yağı parçalanmış petrol molekülleri ve arıtılmış özelliğiyle araçların çalışma sistemine uyum sağlar.

Shell 4 Litre Helix HX8 5W-30 Motor Yağı Hangi Araçlarla Uyumludur?

Shell Helix ultra ECT C3 HX8 5W 30 4 litre 2021 dizel motor yağı farklı yakıt türleriyle çalışan pek çok araçla uyumludur. Benzin, dizel ve gazla çalışan motorlarda rahatlıkla kullanılabilir. Yeni yakıt çeşitleri olan biyodizel ve etanol karışımlı benzin kullanılan araç motorları için de tercih edilebilir. Soğuk ve sıcak iklimlerde kullanılan araba motorlarında güvenli kullanım imkânı sunar. Motor yağı değişimi için birkaç adım gerekir. Krikoyla kaldırılan araçlarda eski motor yağı alt kısımdan çıkarılır. Sonrasında motor kapağına ürün şişesinden boşaltılarak aktarılır. Bu yöntemle aracın uyumlu olduğu motorlarda pratik bir şekilde yağ bakımı yapılabilir. Söz konusu ürünün şişe tasarımı her türlü aracın yağ haznesine rahatlıkla boşaltım yapılacak şekilde tasarlanır. Damlama ya da taşma olmadan aktarım yapmanız mümkün olur.

Shell 4 Litre Helix HX8 5W-30 Motor Yağı Kaliteli midir?

Shell Helix 4 litre HX8 5W-30 motor yağı 2021 yılında son derece kaliteli malzemelerle üretilir. Kalitesi sayesinde normalden daha az yağ tüketimi sağlar. Bu sayede hem kaliteli hem de ekonomik bir üründür. Kalitesinin sağladığı bir başka avantaj ise motorun ömrünü uzatmasıdır. Shell Helix ultra ECT C3 HX8 5W 30 4 litre 2021 dizel motor yağı aşınma ve sürtünmeyi azaltır. Bu şekilde motorda oluşabilecek deformasyon oranı makul seviyelerde kalır. Aynı zamanda, birikinti oluşumunu, aşırı ısınmayı ve sızdırma miktarını da düşürür. Motorların düzgün çalışması için bulunduğu ortamın soğuk ve tortusuz olması gerekir. Bu motor yağı sayesinde ortam şartları düzgünce sağlanır. Ürünün kalitesi sayesinde yağdan beklenen fonksiyonlar tatmin edicidir. Ürünün kalitesi ve kullanışlılığı hakkında kullanıcı fikirlerini öğrenmek için Shell Helix ultra ECT C3 HX8 5W 30 4 litre 2021 dizel motor yağı yorumlarına göz atabilirsiniz. Aracınızın motor yağı bakımını yapmak istiyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz.