Shiffa Home Aksu Vital Propolis 60 Kapsül

340 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Shiffa Home Aksu Vital Propolis 60 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ay Sağlık Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2522960060200001 Vergi Kimlik Numarası: 4330478709
    Bu ürün Ay Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Shiffa Home Kudretnarı & Propolis - 60 Kapsül Kudret Narı Latince ismi Momordica charantia olan sarı çiçekli, parçalı yapraklı, tırmanıcı ve bir yıllık otsu bir bitkidir. Amazonda insanlar bu bitkiyi yemek ve ilaç olarak kullanmak için bahçelerinde yetiştirmektedirler. Kudret Narının taşıdığı bileşikler: Momordica charantia
  • glikozitler, saponinler, alkaloidler, sabit yağlar, triterpenler, proteinler ve steroidleri içeren biyolojik olarak aktif kimyasallar içerir. Kudret narı meyvesinde özellikle cucurbitane tipi triterpenoidler bulunmaktadır . Ayrıca kapsül içeriğinde bulunan Propolis de yapısı gereği, vitamin, mineraller, flavonaidler ve fenolik maddeler bakımından zengindir. Ayrıca yapılan araştırmada propoliste
  • Mg, Ca, I, K, Na, Cu, Zn, Mn ve Fe gibi elementlerle B1, B2, B6, C ve E vitaminleri ile çok sayıda yağ asidi tanımlanmıştır. Propolisin süksinik dehidrogenaz, glukoz-6-fosfataz, adenozin trifosfataz ve asit fosfataz gibi enzimler içermektedir. Aksu Vital, Propolisin besin öğelerini koruyarak son ürünler sunulmaktadır. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi Propolis te’ de farma kalite ve yüksek etken madde kullanılmaktadır. Propolis ekstraksiyon yöntemi, uzman gıda ve kimya mühendislerimiz tarafından geliştirilmiştir. Şeker, koruyucu ve renklendirici içermemektedir. KUDRET NARI KAPSÜL KULLANIM ÖNERİSİ 11 yaş üstü yetişkinler için günde 2 defa ikişer kapsül tercihen yemeklerden önce alınması tavsiye edilmektedir. Kapsüllerimiz tamamen bitkisel kökenlidir. Hayvansal hiçbir bileşik içermez. Midede 8-10 dakika içerisinde çözünmektedir. İçerik: Kudret Narı Meyvesi: 884 mg (Momordica Charantia), Oğulotu Yaprağı:232 mg (Melissa Officinalis), Meyan Kökü:220 mg (Glycyrrhiza Glabra), Fesleğen Toprak Üstü:192 mg (Ocimum Basilicum), Arı Poleni:180 mg, Mayıs Papatyası Toprak Üstü:144 mg (Matricaria Recutita), Sarı Kantaron Toprak Üstü:108mg (Hypericum Perforatum), Propolis: 96 mg, Hatmi Çiçeği:64 mg (Althea Officinalis), Bitkisel Kapsül:480 mg. Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. İçeriği: Kudret narı meyvesi (Momordica charantia),Zeytin Yağı (Oleum olea europea),Gliserin, Sığır jelatini, Deionize su Kullanımı: Yetişkinler için günde 3 defa birer softjel, tercihen yemeklerden önce alınması tavsiye edilir. Muhafazası: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. / Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver