Shiffa Home Soğuk Pres Jojoba Yağı 30ml

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Shiffa Home Soğuk Pres Jojoba Yağı 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAREN DOĞAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: SELİM DURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3150091346
    Bu ürün YAREN DOĞAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JOJOBA YAĞI ‘’Cildiniz İhtiyacı Olan Neme Kavuşsun’’ Jojoba yağı, jojoba bitkisinin meyvelerinden soğuk pres yöntemi kullanılarak elde edilen sabit doğal bir yağdır. Jojoba’nın bilimsel adı “Simmondsia Chinensis” ve çölde yetişen çalı türü bitkilerden biridir. Jojoba bitkisinden elde edilen yağ, yağ asidi ve esterlerinden oluşmaktadır, doymamış yağ asitlerince zengindir. Meyvelerinden jojoba yağı elde edilir. Jojoba yağı soğuk ısıda katılaşırken ılık su banyosu içinde tekrar akışkan hale gelir. Kaynaklara göre Kızılderililer jojoba yağını cilt bakımında ve her türlü iltihaplanmalarda kullanmışlardır. Son zamanlarda kozmetik sektöründe oldukça fazla kullanılmaktadır. Sebeplerinden biri de şüphesiz her cilt tipine uyması ve içerik bakımından da zengin ve faydalı olmasıdır. Aynı zamanda jojoba yağı parfümler için de ideal bir temel oluşturmaktadır. Çünkü kendine has bir kokusu yoktur ve bozulmaz. E vitamini bakımından zengindir, özellikle kozmetik sektöründe yoğun olarak kullanılır. Jojoba yağı nemlendirici görevi görür. Ciltteki nem kaybını önler. Bu sebeple cildi daimî yumuşak ve esnek tutar. Özellikle cildi kuru olanlar için faydalıdır. Uçucu yağlarla birlikte veya bunlar olmadan kullanabilirsiniz. JOJOBA YAĞI KULLANIM ÖNERİSİ Kuru ciltlerin nemlendirilmesine yardımcı olur Tıraş sonrası tahriş olan ciltte kullanılabilir Saç bakımında ve saç uçlarında kullanılabilir Bir fincan suya 3-4 damla damlatılarak kullanılabilir. JOJOBA YAĞI İLE NEMLENDİRİCİ MASKE İki yemek kaşığı Aloe Vera jeli ve iki yemek kaşığı jojoba yağı iyice karıştırılır. Bu karışım nemlendirici olarak kullanımına uygundur. Yüzünüze uygulayın ve bir dakika masaj yapın. Günün herhangi bir saatinde, özellikle de yatmadan önce kullanabilirsiniz. Ancak güneşe maruz kalınacaksa kullanılması önerilmez, akşam saatlerinde yapılması daha doğru olacaktır. İçerik: Jojoba Yağı (Oleum Simmondsia Chinensis) - İşletme Kayıt No: TR-34-K-048026 Elde etme metodu: Soğuk sıkım yöntemi kullanılarak elde edilmiştir. Saklama Koşulları: Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Raf Ömrü: 3 yıldır. Ambalaj: 30 ml ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur, GDO içermez, Silikon içermez, Renklendirici içermez, Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Sıvı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver