Shiffa Home Damlalıklı Cam Şişe Sıvı Propolis Ekstresi 50 ml

145 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  145 TL
%5 indirim
2 x  137,75 TL
275,50 TL
%7 indirim
3 x  134,85 TL
404,55 TL
%9 indirim
4 x  131,95 TL
527,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
860 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %7 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Shiffa Home Damlalıklı Cam Şişe Sıvı Propolis Ekstresi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞiFAKAPİNDA Satıcı Ünvanı: FİTOMAR DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388064699000014 Vergi Kimlik Numarası: 3880646990
    Bu ürün ŞiFAKAPİNDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PROPOLİS EKSTRESİ İÇERİK Deiyonize su, Gliserin, Propolis Ekstrakt. Kullanılan propolis ekstresinin 1mg’ı 10mg ham propolise denk gelmektedir. 1 ml için (24 damla) Propolis Ekstresi 96 mg KULLANIMI 11 yaş üstü yetişkinler için günde 3 defa 8’er damla alınması tavsiye edilir. Kullanılan propolis ekstresinin 1mg’ı 10mg ham propolise denk gelmektedir. MUHAFAZASI Isı, Işık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. UYARILAR Hamilelik ve emzirme döneminde kullanımı için doktorunuza danışın. EK BİLGİLER Propolis, işçi arıların bitkilerin filiz ve tomurcuklarından topladığı bir maddedir. Arılar propolisi, kovandaki çatlaklarının kapatılması ve sterilizasyon için kullanmaktadır. Flavonoidler ve fenolik maddeler bakımından zengindir. Bileşiminde polifenoller, aromatik asitler, aminoasitler, şeker, vitamin ve mineral maddeler bulunur. 'Alkol İçermez” AMBALAJ 50 ml
Geri Bildirim Ver

Shiffa Home Sıvı Propolis Ekstresi ile Sağlıkla Kalın

Gıda takviyeleri, bağışıklığın düşmemesi için kullanılan ürünleri ifade eder. Yeterli miktar alınamayan besinleri karşılamak için sık sık gıda takviyeleri tercih edilir. Yüksek oranda vitamin ve mineraller içerir. Bu yönüyle sağlıklı ürünlerdir. Aynı zamanda bağışıklığın düşmemesine fayda sağlar. Shiffa Home damlalıklı cam şişe sıvı propolis ekstresi 50 ml ürünü de gıda takviyelerinden biri olarak bilinir. Ürünü oluşturan propolis reçine benzeri bir üründür. Arılar propolis sayesinde kovanlarının sterilizasyonunu sağlar. Arılar, ayrıca bal peteklerini onarmak için de kullanır. Propolisin antibakteriyel özelliği vardır. Bu yönüyle propolis insanlar tarafından ilaç olarak tercih edilir. Bağışıklık sistemini de güçlendiren propolis, birçok yararlı mineral bulundurur. Yani zengin bir içeriğe sahiptir. Bu nedenle hastalıklar için önleyici görev görür. Shiffa Home sıvı Propolis ekstresi bağışıklık sistemine olan etkisi ile ön plana çıkar.

  • Bağışıklık Sistemine Faydalı
  • Antibakteriyel
  • Mineral Bakımından Zengin

Shiffa Home Damlalıklı Cam Şişe Sıvı Propolis Ekstresi İçeriği

Shiffa Home Damlalıklı Cam Şişe Sıvı Propolis Ekstresi İçeriği

Shiffa Home damlalıklı cam şişe sıvı propolis ekstresi 50 ml içeriği incelendiğinde mineraller ve vitaminler açısından oldukça zengin olduğu görülür. Propolis bünyesinde C, E, B1 ve B2 vitaminleri barındırır. Bu vitaminlerin eksikliğini yaşayanlar gıda takviyesi olarak ürünü kullanır. Ayrıca demir, bakır, çinko, sodyum, magnezyum, potasyum ve kalsiyum gibi mineraller açısından oldukça zengin bir yapıya sahiptir. Shiffa Home sıvı propolis 50 ml antioksidan özelliği de gösterir. Bu yönüyle hastalıkların oluşmasında önleyici bir görev üstelenir. Ürün aynı zamanda bağışıklık sistemini de güçlendirmeye destek olur. Bu sayede gelişim çağındaki çocukların kullanımı için önem kazanır. Yetişkinlerin sağlığını muhafaza etmesi için de koruyucu bir ürün olarak öne çıkar. Shiffa Home’un propolisi sağlık koşulları gözetilerek cam şişede saklanır ve damlalıklı bir yapıya sahiptir. Bu da kullanım kolaylığı sağlar.

Shiffa Home Damlalıklı Cam Şişe Sıvı Propolis Ekstresi Faydaları

Shiffa Home Damlalıklı Cam Şişe Sıvı Propolis Ekstresi Faydaları

Shiffa Home sıvı propolis ekstresi 50 ml sağlık açısından hastalıkların tedavi edilmesinde ve önlenmesinde birçok rol üstelenir. Ürünün ilk özelliği güçlü bir antioksidan olmasıdır. Bu sayede zararlı bakteri ve virüslere geçit vermez. Bağışıklık sistemini de güçlendirmesi de bir başka kuvvetli yönü olarak bilinir. Ürün bu özelliği ile hastalıkların oluşmasına engel olur. Ayrıca güçlü bir iltihap önleyicidir. Propolis, kanser hücrelerinin gelişimine izin vermemesi ile de bilinir. Bu yönüyle de birçok kanser hastalığının tedavisinde yardımcı ilaç olarak kullanılır. Shiffa Home damlalıklı cam şişe sıvı propolis ekstresi 50 ml faydaları arasında karaciğeri zararlı maddelere karşı koruması da yer alır. Propolisin bilinen bir diğer güçlü yönü ise influenza virüsüne karşı etkili olmasıdır. Bununla birlikte grip başta olmak üzere soğuk algınlığına da iyi gelir.

Shiffa Home Damlalıklı Cam Şişe Sıvı Propolis Ekstresi Kullanımı

Shiffa Home Damlalıklı Cam Şişe Sıvı Propolis Ekstresi Kullanımı

Shiffa Home’un sıvı propolis ekstresi birçok hastalığa ve bağışıklık sistemine karşı iyi gelir. Ürün her şeyden önce çok güçlü bir antioksidan olarak bilinir. Propolis tablet, kapsül, şurup, sprey, toz ve damla gibi formlarda bulunur. Shiffa Home’un damla halinde olan propolisi 11 yaş üstü yetişkinler için günde 3 defa olmak üzere 8’er damla olarak kullanılması önerilir. Ayrıca markanın propolis ürününü temin etmek de olduk kolaydır. Trendyol’da se240820201723 ürün numarası ile Shiffa Home’un propolisini temin edebilirsiniz. Ayrıca Shiffa Home damlalıklı cam şişe sıvı propolis ekstresi 50 ml yorumları da size rehberlik eder. Yorumlar ve değerlendirmeler sayesinde ürünü kullananların deneyimlerine erişim sağlayarak detaylı fikir sahibi olabilirsiniz.