Shiffa Home Sinameki (senna) Bitki Çayı 20 Adet Süzen Poşet

78,50 TL
(3,93 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Shiffa Home Sinameki (senna) Bitki Çayı 20 Adet Süzen Poşet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sağ Salim Şifa Market Satıcı Ünvanı: GÜZİDE ZEYNEP KOÇAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5710461416
    Bu ürün Sağ Salim Şifa Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİNEMAKİ BİTKİ ÇAYI Oldukça popüler olan sinameki bitkisi, aktarlarda en çok satılan bitkiler arasındadır. Bitkinin etken maddeleri oldukça güçlü olup yüzyıllardır bilinmektedir ve sıklıkla tüketilmektedir. Sinameki bitkisi her mevsim kullanıma uygundur. Önemli bilimsel araştırmalara konu olmuş etkili bitkilerden biri olan sinameki çayını kullanırken doğru tüketim yöntemi de son derece önemlidir. Ayrıca kaliteli hammaddeler ve güvenilir markalardan kullanılan sinameki bitkilerin tercih edilmesi tavsiye edilmektedir. Sinameki bitkisi, Arap yarımadasında birçok konuda şifa için kullanılabilmektedir. Birçok türü olduğu için çeşitlerin de renk ve tat farkı olabilmektedir. Bu ürünün bozuk olduğunu göstermemektedir. Sadece yetiştiği iklim ve bitki örtüsünden kaynaklanmaktadır. Sinameki etken madde içeriğinde rezin, antresan, flovon türevleri içerir. Sinameki laksatif etkilidir. Antrakinon içeriği de önemli bir etken maddedir. Shiffa Home sinameki çayı, yapısında bulunan önemli bileşenler sayesinde keyifli bir içime sahip olan katkısız bir bitki çayıdır. Kaliteli bir bitki içeriğiyle süzen poşette üretilmiştir. Böylece pratik bir kullanım sunulmaktadır. Sinameki çayının eski zamanlardan günümüze kadar bilinen en etkili kullanım alanı bağırsaklar üzerine olmuştur. Uzun yıllar önce bitkilerle tedavi yöntemlerinin başında sinameki gelmekteydi ve özelikle de bağırsak temizliğinde önerilmekteydi. SİNAMEKİ ÇAYI TÜKETİM ÖNERİSİ Bir fincan sıcak suya bir süzen poşet eklenerek 5-10 dakika demlendikten sonra tüketilebilir. Bitki çaylarının tatlandırmadan kullanılması tavsiye edilir. Gerektiğinde bal ile tatlandırılabilir. Bitki çaylarında demleme yöntemi çok önemlidir. Kaynamış suyun içerisine bir adet süzen poşet eklenerek demlenmesi beklenir. Hamile ve emziren bayanların doktora danışarak kullanmaları tavsiye edilir. NOT: Sinameki bitki çayı genellikle hafta da 3 kez kullanılması tavsiye edilmektedir. İçerik: Sinameki / Cassia Acutifolia Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. - Üretim tesisimizde ISO 22000, ISO 9001 ve Helal standartları uygulanmaktadır. - İşletme Kayıt No: TR-34-K-048026 Gramaj: 20 Süzen Poşet 1989’dan günümüze Türkiye’nin en iyi bitkisel çay üreticilerinden olan AksuVital, özenle temin ettiği kaliteli hammaddeler ile Ar-ge merkezinde etkinliği ve faydası maksimum seviyede ürünler geliştirmektedir. Ürün Resimlerinde Renk Tonlarında Cüz’i Uyuşmazlıklar Görülebilir Bilginize !
Geri Bildirim Ver