1
Olta Makinası kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

shimano Fx 4000 Fc Spin Olta Makinası

1.420 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
800 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL
Kargo Bedava
1.420 TL
1.500 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.420 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

shimano Fx 4000 Fc Spin Olta Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALKANLAR AV VE BALIK Satıcı Ünvanı: BALKANLAR AV VE BALIK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0138050658900001 Vergi Kimlik Numarası: 1380506589
    Bu ürün BALKANLAR AV VE BALIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SHIMANO FX 4000 --- 1 AD.
Geri Bildirim Ver

Shimano Fx 4000 Spin Olta Makinesi

Balık tutmak, sakinlik ve huzur veren hobilerden bir tanesidir. Fakat bu hobinin balıkları sudan çıkarmak ya da uzağa olta fırlatmak gibi çeşitli zorlukları vardır. Bu zorluklara engel olabilmek ve balıkçıların konforlu zaman geçirmesini sağlamak adına Shimano fx 4000 spin olta makinesi tasarlanır. Ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu tasarımı sonucunda oldukça işlevsel ve kullanışlı bir form kazanır. Böylelikle müşterilerin konforlu bir şekilde zaman geçirebilmeleri yardımcı olur. Oltayı sudan çıkarma gibi zahmet gerektiren ve uğraş isteyen işlemleri kolaylaştırır. Balık tutan kişilerin verim alabilmesine kaynaklık eder. Siz de balık tutma hobisi ile ilgilenen kişiler arasında yer alıyor, zamanınızı keyifli bir şekilde geçirmeyi amaçlıyor iseniz Shimano fx 4000 spin olta makinesi satın alabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Kullanışlı ve işlevsel yapı
  • Dikkat çeken görüntü

Kullanışlı Shimano Fx 4000 Spin Olta Makinesi

Kullanışlı Shimano Fx 4000 Spin Olta Makinesi

Shimano fx 4000 fc spin olta makinesi seçeneği, yapı özellikleri sayesinde oltaların olmazsa olmaz parçaları arasında yer alır. Bu önemli parçalar, tutulan balığın kolay ve hızlı bir şekilde balıkçıya ulaştırılmasını sağlar. Ürün, ideal ölçülere sahip olup alınan verimin artırılmasına kaynaklık eder. İdeal boyutu sayesinde taşıma esnasında müşterilere büyük avantaj sunar. Çantada rahat bir biçimde taşınabilir. Bu özelliği sonucunda uzun yolculuklardan tatillere kadar pek çok ortamda müşterilere eşlik eder. Shimano fx 4000 olta takımı, kolay kullanım özelliğine sahiptir. Bu sayede değişik niteliklere sahip olan çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Zahmetsiz balık tutma olanağı tanır. Siz de ergonomik bir tasarıma sahip olan, kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahip fx 4000 fc spin olta makinesi seçeneğini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Shimano Fx 4000 Spin Olta Makinesi Yorumları

Shimano Fx 4000 Spin Olta Makinesi Yorumları

Shimano fx 4000 spin olta makinesi yorumları, olumlu yöndedir. Tasarım, oldukça geniş kullanım alanına sahiptir. Bu özelliği sonucunda deniz, göl ya da nehir gibi farklı niteliklere sahip olan ortamlarda kullanılabilir. Böylelikle balıkçılık ile uğraşan kişilere farklı ortamları deneyimleyebilme, değişik mekanda balık tutma imkanı sunar. Çeşitli kullanım alanlarına sahip olması sayesinde bu tasarım, sıklıkla tercih edilir. Kaliteli maddelerin çeşitli aşamalardan geçmesi ile ürünün makara bölümü oluşur. Bu bölüm, tasarımın hafif bir yapı kazanmasına yardımcı olurken kullanım sırasında müşterilere kolaylık sağlar. Müşterilerin zahmete girmeden kolay ve konforlu bir şekilde balık avlayabilmelerine yardımcı olur. Shimano fx 4000 spin olta makinesi kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de ideal boyutu sayesinde kolay taşınan, hızlı ve rahat balık tutma imkanı tanıyan tasarımı güven içinde temin edebilirsiniz.

Shimano Fx 4000 Spin Olta Makinesi Fiyatı

Shimano Fx 4000 Spin Olta Makinesi Fiyatı

Shimano fx 4000 spin olta makinesi fiyatı, geniş bir kitleye hitap eder. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden bir tanesi de misina sarma hızıdır. İdeal hızı sonucunda müşteri memnuniyeti kazanan model, kısa sürede misinanın sarılmasına aracılık eder. Böylelikle zamandan tasarruf edebilme olanağı tanıyarak balık tutan kişilerin verimli vakit geçirebilmesine katkıda bulunur. Shimano olta makinesi, misina sarım sırasında karışıklık gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli durumlar görülmesini engeller. Bu sayede misina israfının önüne geçerken müşterilerin kolay ve rahat bir biçimde balık avlamalarına yardımcı olur. Tasarım özellikleri sayesinde farklı niteliğe sahip olan balıkların çekme kuvvetine karşı koyar. Bu sayede balığın ağda kurtulması gibi çeşitli durumlar oluşmaz. Siz de özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin dikkatini çeken, sağlam yapıdaki tasarımı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.