Shiseido Complete Cleansing Microfoam 180ml

2.350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Shiseido Complete Cleansing Microfoam 180ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Shiseido Complete Cleansing Microfoam, kullanımı kolay, son derece etkili cilt temizleyici köpüktür. Cildi kirden, makyajdan derinlemesine temizler ve arındırır. Yoğun makyaji bile etkili bir şekilde temizler. Cildi hem pürüzsüzleştirir, hem de nemlendirir. Yüksek seviyede nemlendirici maddeler içerir. Bunun için özel bir formülasyona sahiptir. Cilt dokusunu iyileştirir. Anında aydınlık ve pürüzsüz, kirlerden ve makyajdan arındırılmış yumuşak dokuya sahip bir cilt yaratır. Tüm cilt tipleri için uygundur. - Tüm ciltler için ideal cilt temizleyici köpüktür. Cildi mükemmel şekilde arındırırken etkili şekilde de nemlendirir. - Yüksek seviyede nemlendirici maddeler içerir. “Oil-foam formula” ile üretilmiştir. Oil-Foam: Çıkartması zor makyajı bile temizlemek, cilde rahatlatıcı, ferahlatıcı bir his vermek için yağı köpüğe dönüştüren nemlendirici bazlı bir formülasyon demektir. - Etken maddeleri arasında Japon Kirishima Kaynak Suyu, Pirinç Yağı, Hydro-Wrap Vitalizing DE 7 ve Hamamelis Özü yer alır. - Cildi kirden, makyajdan derinlemesine temizler ve arındırır. - Yoğun makyaji bile etkili bir şekilde temizler. - Yumuşak, nemli ve pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarır. KULLANIM ŞEKLİ : Makyaj ve cilt temizliği iki pompa ürünü yüze masaj yaparak kullanılır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Nemlendirici birleşenleri sayesinde çok işlevli temizleyici.Cildi temizlerken makyajı ve ciltte bulunan kirleri aynı anda temizler. Cildin yaşlanmasına neden olan oksitlenmiş maddeleri ve çevreden gelen kirlilikleri arındıran temizleyici köpük. İçeriğinde bulunan nemlendirici birleşenler cildin temel nemini kaybettirmeden makyajı ve kiri ciltten arındırır. Cildin daha pürüzsüz, canlı ve nemli olmasına yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Köpük
  • Kullanma Amacı Arındırıcı
  • Boy 200 ML
Geri Bildirim Ver