5
Araştırma Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Sia Kitap Anka Kuşu

110,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
134,10 TL
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sia Kitap Anka Kuşu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yılmaz Kitabevi Satıcı Ünvanı: HALKKİTABEVİ BASIM YAYIN VE DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0456057560400013 Vergi Kimlik Numarası: 4560575604
    Bu ürün Yılmaz Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yılmaz Özdil’in kaleminden Mustafa Kemal ve Son Cüret üçlemesinin son kitabı... Cumhuriyet’in “kurucu ayarlar” tabir edilen ilk 15 yılında neler yaşandı? Günümüzde olan bitenleri kavrayabilmek için yol haritası.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Yılmaz Özdil
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sia Kitap Anka Kuşu - Yılmaz Özdil

Yılmaz Özdil ilham veren araştırmaları ile tanınan gazeteciler arasında yer alır. Ondan fazla kitabı olan ve özellikle yazar kimliği ile sevilen Yılmaz Özdil, bu eserinde her yaştan okuruna hitap eden yalın anlatımıyla dikkat çeker. Cumhuriyet dönemi hakkında öğretici bir rehber niteliğindedir ve Türkiye tarihine dair detaylı araştırma sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Sia Kitap Anka Kuşu - Yılmaz Özdil’in üç kitaplık serisinin son kitabıdır. Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren ilk 15 yılı akıcı bir dille okuyucuya aktarır. Aynı zamanda Cumhuriyetin kuruluş yılları olarak nitelendirilen ilk 15 seneden çıkan değerlendirme sonuçlarıyla günümüze ışık tutan bir yol haritası sunar. Yazarın 14 yılda tamamladığı bu eşsiz araştırma kitabını okuyup tarihi bilgilerinizi tazeleyebilir, günümüzdeki gelişmelere dair çeşitli ve faydalı fikirler edinebilirsiniz.

  • Akıcı ve yalın anlatım
  • Araştırma inceleme türünün bir örneği
  • Özel boyut

Sia Kitap Anka Kuşu, Yılmaz Özdil Özellikleri

Sia Kitap Anka Kuşu, Yılmaz Özdil Özellikleri

Anka Kuşu - Yılmaz Özdil’in kitabı 416 sayfa ve 13,7x23cm özel boyutuyla okuyucuyu her anlamda memnun eder. Gözleri yormayan puntosu ve ideal boyuttaki baskısı ile kolay ve hızlı okunur. Karton kapak baskısı hafif ve ergonomiktir. Ayrıcalıklı özelliği sayesinde bu eşsiz eseri her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Özel kapak tasarımıyla şık durur ve hemen fark edilir. Yazarın uzun yıllar araştırması sonucu elde ettiği veriler her yaştan okuruna hitap eder ve ders niteliğindeki detayları ile tarihi bilgilere ışık tutar. Cumhuriyetin ilanı ile Atatürk’ün vefatına kadar olan sürede coğrafyanın durumu, gelişimi ve toparlanma süreçlerini derinlemesine inceleyen eser, yeni bir ülkenin doğuşuna şahit olmanın heyecanını sunar. Akıcı ve yalın anlatımı ile okuyuculara tarihe tanıklık etme fırsatı verir.

Sia Kitap Anka Kuşu - Yılmaz Özdil Yorumları

Sia Kitap Anka Kuşu - Yılmaz Özdil Yorumları

Sia Kitap Anka Kuşu - Yılmaz Özdil yorumlarına bakıldığında kitabın özel boyutu, kolay okunabilen yazı puntosu ve anlaşılır dili ile keyifli bir okuma imkanı sunduğu ile ilgili paylaşımlar görülebilir. Yazarın, kitabı tarihlerle bölümlere ayırması kolaylık sağlar. Her bir gelişmenin kronolojik sırada olması merak edilen bölümün kısa sürede bulunmasını sağlar. Aynı zamanda sizi yormadan akıcı ve yumuşak geçişlerle konsantrasyonunuzu canlı tutar. Yazar, düşüncelerini her yaşın anlayabileceği sade bir dille aktarır. Bu özelliği sayesinde kitabı sevdiklerinizle birlikte okuyabilirsiniz. Kitabı okurken Cumhuriyetin ilanı ile yaşananlar, Atatürk’ün liderlik özellikleri ile birçok zorluğa rağmen başarılı olan halk ile özel bir bağ kurabilir ve nice mucizevi detaylara şahit olabilirsiniz. Ülke tarihi ile ilgili bilgiler içermesi ve kolay anlaşılır dili ile bu ürün sizin için sıklıkla açıp bakabileceğiniz bir rehber niteliğinde olabilir.

Sia Kitap Anka Kuşu - Yılmaz Özdil Fiyatı

Sia Kitap Anka Kuşu - Yılmaz Özdil Fiyatı

Sia Kitap Anka Kuşu - Yılmaz Özdil fiyatı ürünün baskı kalitesi, boyutu, kapak tasarımı ve kapak kalınlığı gibi bütün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Kitap uzun yıllar yapılan araştırmalar sonucunda yazılmış ve Cumhuriyet tarihi açısından değerli ve önemli bilgiler içerir. Karton kapak ve 1. hamur cinsi özel kâğıt basımı ile bu tarihi kaynak uzun yıllar kitaplığınızın baş köşesinde yerini alabilir. Çaresiz bir halkın mucizevi başarılarına tanık olabilir, Atatürk’ün liderliği ışığında yeni bakış açıları kazanabilir ve Atatürk’ün vizyonunu kendinize örnek alabilirsiniz. Aynı zamanda günümüzde yaşananlar hakkında birçok farklı çıkarımda bulunabilirsiniz. Ürün hakkında okuyucu yorum ve önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, güvenle satın alabilir ve bu kıymetli eseri heyecan, gurur ve sevinç ile her bir cümlesini içinize sindirerek keyifle okuyabilirsiniz.