Sıcak Musluk Elektrikli Ani Su Isıtıcı Termal Şofben Musluk

1.629 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sıcak Musluk Elektrikli Ani Su Isıtıcı Termal Şofben Musluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SICAK MUSLUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Ş Satıcı Ünvanı: SICAK MUSLUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769074008500017 Vergi Kimlik Numarası: 7690740085
    Bu ürün SICAK MUSLUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alttan su girişlidir. Tezgaha ya da lavaboya monte edilen modeldir.
  • ? SICAK MUSLUK
  • elektrikle çalışan ve kendiliğinden su ısıtan rezistanslı bir musluk türüdür. Evinizde veya işyerinizde bulunan eski musluğunuzu söküp yerine SICAK MUSLUK monte edebilir ve 5 saniye gibi kısa bir sürede sıcak suya kavuşursunuz.
  • SICAK MUSLUK tüm lavabolara uyumludur. Ilık, sıcak ve soğuk olarak kullanabilirsiniz.
  • SICAK MUSLUK Türkiye'deki tek yerli üretim elektrikli musluktur ve tamamen birinci kalite malzemelerden üretilmiştir.
  • 220 V elektrikle çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Pirinç
Geri Bildirim Ver

Sıcak Musluk Elektrikli Ani Su Isıtıcı Termal Şofben Musluk

Doğalgaz, güneş enerjisi, tüp gibi kaynakların bulunmadığı alanlarda sıcak su elde etmek amacıyla çeşitli aletlere ihtiyaç duyulur. Sıcak musluk elektrikli ani su ısıtıcı termal şofben musluk bu ihtiyacı gidermek için mükemmel bir üründür. Özel tasarımı sayesinde kısa sürede sıcak su elde edilmesini sağlayan bu alet, birçok kişi tarafından sevilerek tercih eder. Elektrikli ani su ısıtıcı şofben musluk gelişmiş dizaynı sayesinde etkileyici bir performans sergiler. Doğalgaz gibi sistemlerin kurulumunun zor olduğu yerlerde bu alternatif sayesinde ihtiyaçlarınızı kolay şekilde giderebilirsiniz. Son derece pratik olan bu ürün, verimli kullanımı imkanı sunar. Genelde banyolarda kullanıma uygun olan bu model, çeşitli amaçlar için ihtiyaç duyulan sıcak suya ulaşmayı sağlar. Bu kaliteli ürün sayesinde pratik kullanım elde edebilirsiniz.

  • Pratik kurulum
  • Kısa sürede sıcak su
  • Kaliteli mekanizma

Sıcak Musluk Elektrikli Termal Şofben Özellikleri

Sıcak Musluk Elektrikli Termal Şofben Özellikleri

Elektrikli mutfak lavoba ani su isitici musluk şofben kolay kurulumu sayesinde direkt kullanıma hazır hale gelir. Lavabo özelliklerine göre montaj biçimi değişkenlik gösterebilir. Alttan girişli ya da duvardan girişli olan modeller arasından lavabo özelliklerine uyum sağlayan alternatifi tercih edebilirsiniz. Sebze ve meyve yıkamak, bulaşık yıkamak, elleri temizlemek gibi işlemler için ihtiyaç duyulan sıcak suyun kısa sürede elde edilmesine olanak tanıyan ürün, gelişmiş özellikleri ile beğeni toplar. 5 saniye gibi kısa bir sürede çalışan elektrikli sıcak musluk ani su isıtıcı termal şofben musluk oldukça işlevseldir. Teknolojiler ile dizayn edilen bu malzeme mutfak ve banyo lavaboları için vazgeçilmezdir. Kısa sürede devreye girdiği için suyu boşa akıtmaya gerek kalmaz. Bu sayede ekonomik bir kullanım elde etmek mümkündür. Tasarrufu olan bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Sıcak Musluk Elektrikli Termal Şofben Avantajları

Sıcak Musluk Elektrikli Termal Şofben Avantajları

Sıcak su elde etmek amacıyla kullanılan malzeme müşteriler için birçok avantaj sunar. Kısa sürede devreye giren tesisat sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf edilir. Bununla beraber kaliteli materyal özellikleri uzun süreli kullanım açısından avantajlıdır. Sıcak musluk elektrikli ani su ısıtıcı termal şofben musluk kullananlar ürün ile ilgili memnuniyetlerini dile getirir. Belirli sıcaklıkta suya ulaşmayı sağlayan bu model, pratik montaj ve kurulum özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Isıtma seçeneğinin yanı sıra soğuk ve ılık su elde etmek amacıyla da kullanılabilir. Özel iç mekanizması sayesinde belirli bir basınç değerinde çalışan bu ürün, son derece kalitelidir. Gerekli basınç değerine ulaşılmadığı durumlarda sistem otomatik olarak kapanır. Siz de sıcak musluk elektrikli ani su ısıtıcı termal şofben musluk yorumları sayesinde ürünün avantajları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Sıcak Musluk Elektrikli Termal Şofben Fiyatı

Sıcak Musluk Elektrikli Termal Şofben Fiyatı

İşlevsel tasarıma sahip olan ürün, özel olarak geliştirilen emniyet sistemleri sayesinde uzun süreli kullanım sunar. Basınç sensörü etkisiyle uygun olmayan durumlarda otomatik kapanma özelliği gösteren model, oldukça güvenli bir kullanım sağlar. Ayrıca mekanizma içerisinde yer alan hassas sıcaklık sensörü aşırı ısınmanın önüne geçer. Bu emniyet sistemleri, farklı etkenlerden kaynaklı arızaların önüne geçmeye yardımcı olur. Özellikle kış ayları için ideal olan bu model oldukça avantajlıdır. Sıcak musluk elektrikli ani su ısıtıcı termal şofben musluk fiyatı belirlenirken kullanılan materyal ve mekanizma özellikleri dikkate alınır. Kayıt el tesisat tasarımı için kullanılan teknolojik yöntemler de fiyatların belirlenmesinde etkilidir. Pirinç materyalden elde edilen bu ürün oldukça dayanıklıdır. Kaliteli abs malzeme sıcaklık etkisiyle tutuşma gibi durumların oluşmasını önler. Bu güvenli modeli Trendyol’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.